RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Foto víkend Andrey Zavadilové

    Tři volné velikonoční dny - tři sportovní akce - tři fotogalerie "Best of" Andrey Zavadilové. Gladiátor raca RUN, Lanškroun, Dostihový den Kolesa a na závěr Dostihové odpoledne ve Velké Chuchli, které vyvrcholilo 30. ročníkem Memoriálu profesora Václava Michala. Nenechte si ujít originální pohled Andrey Zavadilové na tyto sportovní akce.

    28. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Martin Doubek zahájil sezonu evropské série NASCAR na podiu!

    Skvělým výkonem se při zahájení sezony NASCAR Whelen Euro Series o uplynulém víkendu ve španělské Valencii uvedl jediný český zástupce ve startovním poli jezdců Martin Doubek. Za tým Hendriks Motorsport s vozem Ford Mustang nastupuje letos v obou třídách, tedy Elite 1 pro profesionální a poloprofesionální jezdce i Elite 2 pro juniorskou věkovou kategorii. V juniorech Doubek dojel v sobotním závodě na skvělé bronzové příčce a v neděli na pátém místě, což mu zajistilo v celkovém hodnocení průběžné třetí místo. Špatně si ale nevedl ani v elitní třídě, po prvních dvou závodech mu patří sedmé místo.

    26. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Buggyra v Mostě představila hned čtyři speciály

    Tým Buggyra Racing má za sebou tradiční předsezonní testování na mosteckém okruhu. Veškerá pozornost byla upřena na nový závodní speciál Buggyra VK 50 s nímž do nové sezony vstupuje Adam Lacko.

    26. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Offroaďáci již tuto sobotu závodí poblíž Jihlavy

    Offroad maraton se potřetí v historii přesouvá do areálu Pístovské mokřady nedaleko Jihlavy. Druhý díl  seriálu  se jede     v sobotu 27. dubna. Motorkáři a čtyřkolkáři se připravují na letošní první tříhodinovku, auta na pětihodinovku. Starší junioři si zazávodí plných 90 minut a děti s mladšími juniory tradičně změří síly na jednodušším okruhu. Trať v místních mokřadech je poměrně členitá a rychlá. Promluvit do její obtížnosti může ještě „aprílové“ počasí.

    25. 4. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Truck Trial pokračuje v Černuci u Slaného

    21. soutěžní sezóna otevřeného mistrovství ČR v Truck trialu pokračuje o víkendu 27 - 28. Dubna v Černuci u Slaného. Těšit se můžete na ukázky dovednosti řidičů nákladních vozidel, jezdících v terénu a rozdělených do několika kategorií. V závodech uvidíte speciálně upravené vozy různých značek. Závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém rozhraní. Často jsou závodní vozy opravdu na hraně a ne zřídka dochází k jejich převrácení. To je také jedním z důvodů proč být u toho, byť jako divák. Na startu nové sezóny diváci uvidí nejenom stálé “trialisty”, ale i všechny loňské mistry ČR a mnoho nováčků, kteří si stihli koupit již hotové auto, a nebo si postavili nové. Mistrovství ČR v Truck trialu se skládá letos z pěti závodů, z nichž ty další se pojedou například v Kunštátu na Blanensku, Stráži pod Ralskem, Jihlavě a v dalších lokalitách. Některé závody budou obohaceny o účast posádek trialového klub v Německu. 

    25. 4. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • ROZHOVOR: Trenérka Škábová vede Seemanovou do světové špičky

    Dvojice Petra Škábová a Barbora Seemanová je v současné době prakticky na vrcholu české plavecké scény. První v roli trenérky, druhá v pozici plavkyně, od které se očekávají výsledky a medaile. To byl důvod oběma položit několik otázek.

    25. 4. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Padne v Mostě rekord šampionátu ADAC GT Masters?

    Při loňské dubnové premiéře evropského šampionátu supersportovních vozů ADAC GT Masters na mosteckém autodromu zajel nejrychlejší kolo Jeffrey Schmidt s Audi R8 LMS. V sobotní kvalifikaci dosáhl času 1:31,582 minuty, což je zároveň hodnota ustavujícího rekordu ADAC GT Masters na této trati. Letos se šampionát na sever Čech vrací, a to o víkendu 17. – 19. května. Jezdci by mohli zajíždět ještě lepší časy. Většinu okruhu totiž pokryl nový asfaltový koberec, zmizely tak nerovnosti a hrboly.

    25. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Extraliga baseballu: Draci Brno – Eagles Praha

    V plném proudu je základní část baseballové Extraligy. Až do velikonočních svátků procházeli soutěží suverénně, alespoň co se výsledků týče, Draci Brno. V devíti zápasech nepoznali hořkost porážky. První klopýtnutí přišlo na Velký pátek v domácím utkání s Eagles Praha. Zápasu dominovali nadhazovači, po sedmé směně zůstávalo skóre stále na počátečním stavu 0:0. V osmé směně zaútočili Eagles jedním bodem po doběhu Michala Zýmy, na což Draci již nedokázali odpovědět a připsali si první letošní porážku. Z ní se však dokázali rychle oklepat a v následujících dvou zápasech série pražské Eagles porazili, v sobotu v Brně 6:1 a v neděli v Krči 15:6.

    24. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • CRAFT Brněnský půlmaraton 2019

    Příznivci běhu v Brně si přišli na své v neděli 14. dubna, kdy se běžel další ročník Brněnského půlmaratonu a Brněnské desítky. Pod akcí je podepsaná skupina běžeckých nadšenců BehejBrno.com, kteří se starají o běžecké aktivity Brňanů. Od roku 2013 totiž pod oficiální hlavičkou spolku Maraton Brno pořádají tréninky a závody pro širokou veřejnost.

    20. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • ROZHOVORY JEZDCŮ FORMULOVÝCH VOZŮ SERIÁLU CARBONIACUP 2019

    Rozhovory s jezdci formulových vozů seriálu Carbonia cup 2019

    - Radkem Polákem (LUTOPOL Racing Team)

    - Janem Riegerem (Rieger Motorsport)

    - Tomášem Mohelnickým (Racing Engineering)

    17. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • První jarní brněnské dostihy přivítaly diváky deštěm

    Po tom, co nás počasí loňských závěrečných dostihů navnadilo letními teplotami, přišla letos na jaře v Brně doslova studená sprcha. Nízké teploty doprovázené větrem a deštěm přilákaly na závodiště v Brně-Dvorskách hlavně skalní příznivce turfu. Na programu bylo 8 oficiálních dostihů a 2 dostihy poníků.

    17. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Dostihová sezóna v Brně odstartovala

    Po pražské Velké Chuchli otevřelo brány dostihové sezóny 2019 i závodiště v Brně – Dvorskách. Byť v kalendáři zářilo datum 13. dubna a hlavní dostihy dne nesly přízvisko „jarní“, počasí jaro ani trochu nepřipomínalo. Rtuť v teploměru příliš vysoko nevystoupala, pocitově naopak teplotu ještě snižoval studený vítr a drobný, leč vytrvalý déšť. Nepříznivé počasí naštěstí neodradilo od návštěvy závodiště diváky, kteří viděli 8 dostihů -  pět rovinových a tři steeplechase, v nichž se představilo celkem 58 koní. V hlavním rovinovém dostihu Jarní moravské míli na 1 600 m po boji zvítězil Alexandr ze Stáje Těchov s Adamem Florianem,

    16. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Petr Průcha ovládl úvodní podnik MSWC v AbuDhabi

    Světový šampionát v motorovém surfingu letos odstartoval svou sezónu ve Spojených arabských emirátech. Seriál zamířil na Střední východ vůbec poprvé a rovnou se představil na místě zasvěceném královským disciplínám vodního motorismu - mezinárodní marině sportovního klubu AbuDhabi.

    16. 4. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Jakub Kornfeil se v USA zranil a podstoupil operaci

    Jakub Kornfeil odstartoval do Velké ceny USA v kategorii Moto3 z patnácté pozice. Měl skvělý start do závodu a pral se v čelní skupině. Pak ale přišel incident s Romanem Fenatim a náš jezdec skončil na zemi.

    15. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Carboniacup v Mostě zahájil svou devátou sezónu

    Devátou závodní sezónu zahájil Carboniacup jak jinak, než na domácí trati autodromu v Mostě. Garantem tohoto závodu a finanční prostředky vložila firma Lutopol, a tak se tento závodní den jmenoval Lutopol Racing Day. Sto pilotů brázdilo autodrom v tréninkových jízdách, kvalifikacích a v odpoledních hodinách vyvrcholilo jejich snažení při bodovaných závodech. O zajímavé momenty rozhodně nebyla nouze, ani při předjíždění pomalejší jezdců. O mezinárodní pole jezdců se postarali Němci, Slováci, Holanďan, Chorvat, Rakušané, či Poláci.

    15. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.