Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Dostihové Pardubice letos naposledy

    Letos naposledy se 26.10. otevřelo pardubické závodiště dostihovým koním. Za nádherného babího léta se odběhlo 7 dostihů.
    Již tradičně se v tomto termínu běhá cena vítěze Velké pardubické, letos tedy s názvem Cena Theophila (STCC, III.kat.,4000m.). Do dostihu odskočilo 9 koní, WAIKITA (J.Spáčil) a IDEAL CHOC (ž.J.Kratochvíl) byli v průběhu zadrženi. Bez větších problémů vybojoval vítězství slovenský KAISERWALZER (ž.L.Matuský), za ním se seřadili CALLINE DE JUILLEY (ž.J.Faltejsek), MODŘÍN (ž.J.Myška) a GONTCHAR (D. Vyhnálek).

    31. 10. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Mičánek Motorsport nebyl v bitvě tří kontinentů jen do počtu

    Stáj Mičánek Motorsport powered by Buggyra absolvovala o uplynulém víkendu závody světového finále Lamborghini Super Trofeo, ve kterých se kromě evropské konkurence postavila také soupeřům z Asie a USA a rozhodně nebyla jenom do počtu. Závěrečné dva závody své debutové sezony v Lamborghini Super Trofeo Europe sice stáj Mičánek Motorsport powered by Buggyra absolvovala již v pátek, tím ale pro brněnský tým závodní víkend na okruhu v Jerezu neskončil. V sobotu a neděli totiž byla v Andalusii na programu dvojice světových finále. Zde se parta Jiřího Mičánka nepostavila pouze soupeřům z Evropy, ale rovněž oponentům z asijského a amerického šampionátu těchto závodů.

    31. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Respect Road – Na silnici nezávodím

    Na cestách denně potkávám řidiče, kteří úplně zbytečně ohrožují ostatní a vytvářejí opravdu nebezpečné situace. Pro pár minut, o které budou dříve v práci? Troufám si říci, že s řízením mám dost zkušeností, vím, jak auta reagují v extrémních podmínkách, ve velkých rychlostech. Jak málo stačí, aby se vám za volantem stal nevratný průšvih. Viděl jsem ty, kteří už do cíle nikdy nedojeli. Jsem si jistý, že na silnici vítězí řidiči, kteří dokážou zachovat klidnou hlavu a projevit respekt druhým,“ říká Martin Macík a dodává: „Tým Big Shock Racing má dnes už statisíce skvělých fanoušků, kteří jsou přející, dokážou druhého podpořit a uznávají stejné hodnoty jako my. Myslím, že by jim moje snaha mohla být blízká a společně zvládneme současný stav trochu zlepšit.“ Za zvláštní pozornost pak podle něj stojí vzájemné pochopení řidičů nákladních a osobních automobilů, na kterém by chtěl zapracovat.

    31. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL již v neděli!

    BUGGYRA RACING tým zve všechny své příznivce a fandy v neděli 03.11.2019 na Autodrom Most na THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL, který se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA. Dozvíte se nejžhavější týmové novinky a zároveň informace k odjezdu na 42.ročník RALLY DAKAR, který se uskuteční od 5.-17.ledna 2020 v Saúdské Arábii. Prohlédnete si veškerou týmovou techniku!

    30. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Jeden australský bod je málo.

    Na startovním roštu GP Austrálie stál Jakub Kornfeil díky penalizaci z předešlého závodu v Japonsku a nevydařené kvalifikaci, až na 28.místě. Z takového místa je sice na Phillip Islandu vidět moře, dokonce dohlédnete i na čelní řady startovního pole, ale k dalším bodům do tabulky světového šampionátu je to při současné vyrovnanosti startovního pole hodně daleko. Český jezdec však svůj boj nevzdal a s pomoci výpadků soupeřů se postupně posouval výsledkově výše. Nakonec si ten poslední udělovaný bod za patnácté místo v cíli na své letošní konto připsal.

    30. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Mičánek Motorsport powered by Buggyra úspěšný na okruhu v Jerezu

    Ve španělském Jerezu v pátek vyvrcholila závěrečnými závody letošní sezona evropského šampionátu Lamborghini Super Trofeo. Jezdům stáje Mičánek Motorsport powered by Buggyra se v závěrečných dvou závodech letošní sezony evropské série podařilo nasbírat celkem 16 bodů.

    28. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Velká změna u Buggyra Racing - Macháček nahrazuje Kolomého

    V lednu 2020 v Saúdské Arábii vstoupí nejslavnější dálková soutěž Rally Dakar do nové kapitoly. Účast českého týmu Buggyra Racing bude ve znamení velkých změn. Nově nasazuje speciál Can-Am Buggyra MK50 XRS kategorie Side by Side s pětinásobným vítězem Rally Dakar Josefem Macháčkem za volantem.

    25. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra čeká světové finále

    O posledním říjnovém víkendu vyvrcholí Lamborghini Super Trofeo Trophy na španělském okruhu Jerez de la Frontera světovým finále, kterému bude předcházet závěr sezóny evropského poháru s českou účastí týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

    24. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Korfbalové Mistrovství Evropy 2019 v Přerově skončilo

    V úterý 15. října 2019 bylo v Prostějově zahájeno korfbalové Mistrovství Evropy hráčů a hráček do 21 let, které pořádal Český korfbalový svaz. Česká korfbalová reprezentace do 21 let pod vedením trenára Ivo Kracíka vstoupila do turnaje výborně a solidním výkonem porazila Katalánsko 15:9, když zápas definitivně zlomila ve druhém poločase. Nejlepší hráčka zápasu Gabriela Hurdálková, která je odchovankyní náchodského korfbalu, zaznamenala čtyři koše a výraznou měrou pomohla k prvnímu velice důležitému vítězství.

    24. 10. 2019 | Rubrika: Míčové sporty

  • Historicky první Mistrovství ČR v parkouru

    Mistrovství ČR bude součástí největšího sportovního veletrhu Life! v Brně. Probíhat bude od pátku 8. 11. do neděle 10. 11. 2019. Mistrovství ČR je otevřený závod pro všechny parkouristy a parkouristky v ČR a zahraničí. Závodí se v kategorii děti, mladší a starší žáci, junioři, senioři. Pro účast je nutné mít platnou registraci u ČGF.

    23. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Kornfeilův rychlý konec v GP Japonska

    Tak rychle jak závod třídy Moto3 začal, tak i velmi rychle pro Jakuba Kornfeila skončil. Český jezdec se v japonském Motegi chtěl ze sedmé startovní pozice poprat o co nejlepší výsledek. Bohužel již v úvodním kole závodu, tedy ve čtvrté zatáčce havaroval. Podklouznutí předního kola nedokázal zabránit a nezaviněně sebou smetl i Španěla Gabriele Rodriga. 

    23. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Drexler Automotive F3 Cup zakončil v Maďarsku

    Formulový pohár, dříve známější pod názvy Austria F3 Cup, či Remus Cup zakončil svou premiérovou sezónu pod novým sponzorem a v poli F3 a F Renault se v sezóně objevili v Mostě i Brně české tváře. 

    22. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Stříbrná trofej předznamenala Velkou pardubickou

    Báječné slunečné počasí zahájilo v sobotu 12.10.2019 víkendový festival s vrcholem v podobě nedělní 129. Velké pardubické. V sobotu byl na programu předkrm dostihů přes proutěné překážky a klasickou steeplechase, tzv. dostihy do kola, jejichž kurz nevede dovnitř závodiště.
    >> Prohlédněte si velkou fotogalerii

    22. 10. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • All Ride Show 2019 klepe na dveře!

    Čtvrtý ročník přehlídky custom biků All Ride Show už klepe na dveře. Po třech letech, kdy se výstava konala v holešovické Továrně, se přesouvá no větších prostor Pragovky ve Vysočanech. Stejně jako v předešlých ročnících se bude na co dívat, opět se můžete těšit na zbrusu nové přestavby a nadupaný doprovodný program.
    >> Prohlédněte si velkou fotogalerii motocyklů z loňského ročníku!

    20. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • V Chorvatsku je rozhodnuto

    Od 13. do 18. října se v Chorvatsku uskutečnil již 23. ročník České námořní rallye. Závod se již po čtrnácté jel jako Mistrovství ČR One-Design. Startovní listina byla nabitá úspěšnými reprezentanty, účastníky olympijských her i mnohonásobnými mistry ČR a Evropy. Závodily i dvě čistě ženské posádky.

    20. 10. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.