RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Kritici autodromu souhlasili v minulosti za peněžitou kompenzaci

    VoloveckýSpolečnost AUTODROM MOST má k dispozici smlouvy o odškodnění z roku 2005, které usvědčují některé ze současných ostrých kritiků provozu autodromu z toho, že v minulosti souhlasili za úplatu s rozšířením areálu. Tito majitelé domů v sousedství autodromu se smluvně zavázali, že proti společnosti, která jej provozuje, nebudou negativně vystupovat. Za to od bývalého vlastníka areálu dostali peněžitou kompenzaci v řádu statisíců. Jak se však nyní ukazuje, podmínky smlouvy někteří z nich porušují.

    17. 10. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Sdruženáři se utkají v Liberci o letní titul

    Portyk - ilustračníZimní sezona už je nablízku, ale liberecké areály na Ještědu a ve Vesci zažijí v neděli 16. října teprve vrchol „letní“ sezony. Za účasti kompletní špičky se zde uskuteční mistrovství České republiky hned ve dvou lyžařských disciplínách – v individuálním závodě v severské kombinaci (HS134/10 km) a ve skoku na lyžích. Na startu nebudou chybět Miroslav Dvořák, Tomáš Portyk, Roman Koudelka nebo Tomáš Vančura.

    14. 10. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Soutěž The Most Challenge má šampiona!

    Challenge 2016Druhý ročník soutěže amatérských jezdců The Most Challenge na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu je minulostí. Poslední šance změnit průběžné výsledky byla v pátek 7. října. Klimatické podmínky a mokrá dráha ale znemožnily soutěžícím pořadím ještě zahýbat. Novým šampionem se tak stal David Buršík z Prahy, který na voze Porsche Cayman GT4 dosáhl už dříve času na jedno kolo 1:50,186 minuty. Na druhém místě s identickým autem Porsche Cayman zaostal jen o 1,38 vteřiny plzeňský Augustin Hajšman. Bronzovou příčku si vyjel další obyvatel hlavního města Jan Hlavička. Se Škodou Octavia zvládl nejrychlejší okruh v čase 1:55,056 minuty.

    11. 10. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Praha o víkendu přivítá nejlepší světové rokenrolové tanečníky!

    MystiquePotřetí v historii udělila světová rokenrolová konfederace WRRC pořadatelství Mistrovství světa v akrobatickém rokenrolu České republice! V Praze se představí světové špičky formací i párového akrobatického rokenrolu, na parketu se vystřídá více než 800 závodníků, očekává se velká účast zahraničních párů.

    6. 10. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup - poslední závod sezóny

    CarboniaCup 2015V neděli 9.10.2016 se na autodromu v Mostě rozloučí posledním závodem sezóny CarboniaCup 2016. Garantem závodu je firma Effective Corporation a.s. Závod je opět vypsán pro kategorie závodních cestovních vozů (A), civilních vozů (B), speciálů (C) a formulí (D). 

    5. 10. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • OffROAD Maraton se 15.10. nově pojede ve Vřesové

    Offroad MaratonMísto předposledního závodu seriálu OffROAD Maraton se mění. Nepojede se v avizovaném Mikulově, ale ve Vřesové mezi Sokolovem a Karlovými Vary. Termín sobota 15. října i standardní harmonogram zůstávají. Motorky a čtyřkolky zde odjedou svoji letošní poslední tříhodinovku a auta závod na pět hodin. Starší junioři změří síly během 60 minut. A zazávodí si i nejmenší offroaďáci na jednodušší trati. OffROAD Maraton se do Vřesové na zajímavou trať s výjezdy i sjezdy vrátí po dvou letech.

    4. 10. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • V TOP 20 jen na třech kolech

    Ultimatedakar Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík určitě nikdy nezapomenou na první dlouhou etapu Rally Maroko 2016. Většina dne měla hladký průběh a jeli dobrým tempem. Jenže na konci druhé rychlostní zkoušky zažili ty nejděsivější okamžiky za jejich tři společné sezóny. Poškozené kolo totiž téměř zapálilo Ford Ranger Dakar stáje South Racing. Navzdory tomuto dobrodružství je posádka Buggyra Ultimate Dakar na 19. místě v celkové klasifikaci.

    4. 10. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Řidiči záchranky absolvují v Mostě kurzy bezpečné jízdy

    sanitaTam, kde my ostatní točíme bezradně volantem, nebo raději svým vozem ani nevjedeme, řidič sanitního vozu musí sebevědomě, beze strachu, ale bezpečně projet. Jeho úkol je jasný – dopravit co nejrychleji k pacientovi lékaře a záchranáře a zraněné po ošetření dovézt do zdravotnického zařízení. V tomto souboji o minuty, které mnohdy rozhodují o životě a smrti, je role řidiče sanitky zcela zásadní.

    4. 10. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • AGROTEC SPORT Life Rally Show opět na brněnském výstavišti!

    Výstaviště BrnoFestival sportu, tance a zábavy na brněnském výstavišti letos opět přinese spoustu zážitků pro celou rodinu. AGROTEC SPORT Life Rally Show, závod titul Mistra ČR v minirampě v rámci soutěže Mercedes-Benz Grand BMX 2016, finálový závod seriálu MČR, PČR a Poháru ČMF v biketrialu, crossfit závod Bestie Open a samozřejmě se mohou i letos těšit tanečníci a fandové tanečního sportu na množství rozmanitých tanečních stylů, ať už street dance, pole dance, společenské tance nebo třeba step. Chybět nebude množství workshopů, které se odehrají celkem v 7 tanečních studiích

    2. 10. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Poslední šance zasáhnout do soutěže The Most Challenge!

    The Most ChallengeSoutěž amatérských jezdců The Most Challenge na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu vyvrcholí v pátek 7. října. Jezdí se od 09:00 do 17:00 hodin s výjimkou polední pauzy od 12:00 do 13:00 hodin. Poté bude jasné, kdo se stane vítězem stále oblíbenějšího klání amatérských jezdců. Komu se podaří dosáhnout nejlepšího času na jedno kolo, vstoupí do pomyslné síně slávy a zařadí se po bok šampiona premiérového loňského ročníku Jiřího Hrušky.

    2. 10. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Česká triatlonová reprezentace se ve světě neztratí

    ŠvarcPoslední zářijovou neděli zamířila světová triatlonová špička do Jižní Ameriky. Premiérově hostil světový pohár Ekvádor. Jediný český reprezentant na startu, Přemysl Švarc, skončil na 21. místě. Ve stejném termínu bojovala česká triatlonová reprezentantka Jana Machačová v asijském poháru v japonském Murakami.

    28. 9. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Mistrovství republiky v duatlonu v Žamberku zná své vítěze

    Jan VolárPoslední slunečný zářijový víkend rozhodl o Mistrech republiky v duatlonu. Již tradičně se na závěr sezóny závodilo v zámeckém parku v Žamberku, kde na distancích 5km úvodního běhu, 20km cyklistiky a 3km závěrečného běhu zvítězili Jan Volár a Pavlína Poláčková.

    26. 9. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Mostecká premiéra poháru DMV se vydařila

    DMV v MostěPremiéra závodů poháru DMV Gran Turismo Touring Car Cup na mosteckém autodromu 23. a 24. září se vydařila. Zejména nádherné sobotní počasí s letními teplotami přilákalo do ochozů slušnou návštěvu. Evropský okruhový seriál pro cestovní vozy a GT speciály nabídl atraktivní podívanou na krásné, silné a superrychlé stroje. V prvním ze dvou sprint závodů na 30 minut se diváci dokonce mohli radovat z vítězství českého jezdce Antonína Herbecka na voze Pagani Zonda.

    24. 9. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Registr dárců kostní dřeně posílilo 251 návštěvníků Truck Prix

    Jedu na dřeňVelký dík patří 251 návštěvníkům evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix 2016, který hostil mostecký autodrom o víkendu 3. a 4. září. Nezaváhali totiž, a odevzdáním vzorku krve vstoupili jako nováčci do registru dárců kostní dřeně. Zapojili se tak do projektu Jedu na dřeň, jehož cílem je pomoci zachránit životy co nejvíce pacientů trpících leukémií.

    24. 9. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Mistrovství republiky v duatlonu bude hostit Žamberk

    ilustračníJiž tento víkend se v Žamberku bude rozhodovat o titulech Mistra republiky v duatlonu. Na start se postaví více jak tři stovky závodníků a na startovní listině figuruje spousta zvučných jmen. Sportovce čeká úvodních 5 km běhu zámeckým parkem, 20 km na silničním kole a závěrečné 3 km běhu.

    23. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.