RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Zážitkový běh NN Night Run nabízí cestu, jak závodit

    Letošní sérii nočních běhů pro radost NN Night Run úplně nezastavila ani omezení skupinového pohybu. V den státního volna, v pátek 1. května, dává Virtual Charity NN Night Run všem možnost zasportovat si individuálně a díky startovnému podpořit nadaci Krása pomoci. Ta chrání a rozveseluje seniory. Tentokrát více než kdy dřív není důležité zvítězit, ale zúčastnit se.

    29. 4. 2020 | Rubrika: Běžecké závody

  • Závodní sezónu na mosteckém autodromu zahájí Czech Truck Prix

    Na dnešní online tiskové konferenci mosteckého autodromu zazněly opatrné informace o postupném rozjezdu po celostátní karanténě.  Mostecký autodrom vyčíslil ztrátu způsobenou koronavirem zatím na 14,5 milionů korun. Žádná z plánovaných akcí pro veřejnost v březnu a dubnu se vzhledem k restriktivním opatřením státu nemohla uskutečnit. Postupné rozvolňování opatření zatím umožňuje tréninky profesionálním sportovcům a od konce dubna autodrom obnoví za přísných bezpečnostních opatření kurzy bezpečné jízdy. „Pozitivní je, že začínáme vidět světlo na konci tunelu a máme připravený už nový kalendář. Zásadní pro nás bude otevření hranic, aby k nám mohli na testy jezdit klienti z Německa,“ říká předseda představenstva společnosti AUTODROM MOST Josef Zajíček.

    29. 4. 2020 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Kultovní olympijské regaty jako virtuální

    Mezinárodní jachtařská federace World Sailing a přední světová platforma pro digitální jachting Virtual Regatta spustily několik velkých olympijských regat. Regaty na celém světě byly zrušeny nebo odloženy v důsledku pandemie koronaviru, a tak pokud vám závodění chybí, můžete vyzkoušet jachting na internetu. „Pojede se“ světový pohár v Janově i Kieler Woche.

    13. 4. 2020 | Rubrika: Voda a jachting

  • Na trať nyní nemohou, Buggyra závodí tedy virtuálně

    Prvním podnikem na okruhu Blackwood GP v pátek odstartoval virtuální šampionát ve hře Live for Speed, pod hlavičkou Buggyra Racing. Oba hlavní závody vyhrál Isaac Price, mistr světa v iRacing.
    >> Video záznam závodu v článku <<

    13. 4. 2020 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Buggyra vstupuje do GT3 s Engem a Vršeckým

    Aliance Buggyra Racing a Zero Mileage Lubricants přínáší další ovoce v podobě nové kampaně Buggyra Zero Mileage Racing, zaměřené na závodní kategorii GT3. V nové odnoži Buggyry, jež si dává za cíl se během tří let vypracovat z Čínského GT šampionátu na start 24 hodinovky v Le Mans, usedne za volant Mercedesu Benz AMG GT3 jezdecké trio Tomáš Enge, David Vršecký a Aliyyah Koloc.

    20. 3. 2020 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Jachting, koronavirus a olympijské hry

    Stejně jako všech ostatních sportů se omezení spojené s pandemií koronaviru samozřejmě silně dotýkají i jachtingu. Olympijské hry zatím odloženy ani zrušeny nebyly, a tak je otázkou, jak to nakonec dopadne s poslední evropskou jachtařskou kvalifikací.

    20. 3. 2020 | Rubrika: Voda a jachting

  • Překvapení od Enge Racing v roce 2020

    Jistě jste se po přečtení nadpisu zasnili v možnosti rodinného souboje Engových. Přeci jen vidět při jednom závodě proti sobě Břetislava a Tomáše Engeho by bylo více než zajímavé. Do letošní sezóny sice Enge Racing vyrazí skutečně se dvěma vozy, ale v nové jezdecké sestavě, kdy posádky budou tvořit Tomáš Enge a Lucka Engová (Ford Escort RS2000 MKII) a nově Milan Poživil s Richardem Nesvadbou (Škoda 130 LR).

    20. 3. 2020 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Jak jsem byla v Dubaji na Meydanu

    Svět svírá pandemie coronaviru a paralyzuje život ve většině zemí. Sportovní akce se ruší nebo odsouvají na neurčito. Všichni žijeme ve velké nejistotě. Fotografka Kateřina Pavlíčková pro vás připravila první část reportáže z exotického prostředí dostihového závodiště Meydan v Dubaji. Zkuste tedy na chvíli zapomenout na neutěšenou přítomnost a podívat se na pár zajímavých obrázků z luxusního prostředí, které dostihové závodiště poskytuje koním, jezdcům a především divákům, návštěvníkům dostihů.

    16. 3. 2020 | Rubrika: Fotoreport

  • Michal Paclík v zaujetí motorsportem

    V roce 2019 se svitavský pilot stáje M-Racing pustil do své první sezóny a k jeho výkonům na dráze mu dobře sloužil prototyp Norma Honda, tedy sice jen dvoulitrové náčiní, ale nikterak pomalé. Pojďme si s pilotem Michalem Paclíkem trochu popovídat před sezónou 2020.

    9. 3. 2020 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Startuje eLEAGUE - největší česko-slovenská liga esportu

    Sazka a Denk Sport startují největší projekt v elektronickém sportu - Sazka eLEAGUE. Soutěžit se bude v globálně rozšířených hrách Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2.  Sazka eLEAGUE se vymyká dosud známým ligám a turnajům. Jejím cílem je významně pozvednout, zpřístupnit a zprofesionalizovat česko-slovenský esport. Fanoušci se mohou těšit na celkem 164 streamovaných zápasů, včetně studiových přímých přenosů z jednotlivých kvalifikací, ligových a finálových kol, týmy zase na zajímavé odměny.

    9. 3. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Windsurfař Karel Lavický Jachtařem roku 2019

    Absolutním vítězem ankety Jachtař roku 2019 se stal windsurfař a účastník olympijských her v Londýně a v Riu Karel Lavický (35) z YC DIM Bezdrev, který závodí v olympijské třídě RS:X. Zatím je naším jediným kvalifikovaným jachtařem na olympiádu v Tokiu 2020.

    9. 3. 2020 | Rubrika: Voda a jachting

  • Kalendář TRUCK TRIALU je kompletní

    22. Mistrovství České republiky v jízdě extrémním terénem 2020 zahájí o víkendu 4 - 5. Dubna v Milovicích u Lysé nad Labem. Těšit se můžete na ukázky dovednosti řidičů nákladních vozidel, jezdících v terénu a rozdělených do několika kategorií. V závodech uvidíte speciálně upravené vozy různých značek. Závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém úseku. Často jsou závodní vozy opravdu na hraně a ne zřídka dochází k jejich převrácení. To je také jedním z důvodů proč být u toho, byť jako divák. Na startu nové sezóny diváci uvidí nejenom  stálé “trialisty”, ale i všechny loňské mistry ČR a mnoho nováčků, kteří si stihli koupit již hotové auto, a nebo si postavili nové.

    6. 3. 2020 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Další obětí koronaviru je 12H Monza

    Z důvodu přetrvávajících obav v Itálii byl úvodní podnik Hankook 12H MONZA, který byl plánován ve dnech 27. – 28. Března, odložen na základě vzájemné dohody vedení Autodromo Nazionale Monza a nizozemského promotéra CREVENTIC, organizátora sérií 24H byHankook. Nový termín Hankook 12H MONZA je nyní 10. – 11. července a stane se tak nejspíše čtvrtým podnikem kalendáře 24H SERIES Europe. CREVENTIC i vedení Autodromo souhlasí s tím, že bezpečnost závodníků, fanoušků a veškerého personálu zapojeného do průběhu závodního víkendu zůstává nejvyšší prioritou, a považují to za jeden z hlavních faktorů tohoto rozhodnutí.

    5. 3. 2020 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Mičánek Motorsport powered by Buggyra startuje závodní sezónu

    Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra zahájil v uplynulých dnech ostrou přípravu na nadcházející závodní sezónu 2020. Tento pomyslný start obstaral funkční test dvou vozů Lamborghini Huracane ST EVO. Za volant obou vozů se v průběhu testu posadil týmový manager Jiří Mičánek jr.

    5. 3. 2020 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Úspěšný Cadiz – stříbro pro české barvy

    Naše reprezentační družstvo SCM i SPS třídy BIC Techno 293 letos již podruhé vyrazilo na soustředění do španělského Cadizu. Vydařený trénink byl zakončené závodem Andalusian Olympic Week Bay of Cadiz.

    4. 3. 2020 | Rubrika: Voda a jachting

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.