RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Best of Spartan Race, Kutná Hora 2018

    Výběr těch nejlepších fotografií Andrey Zavadilové z víkendového závodu Spartan Race Kutná Hora.

    4. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Víkendová série proti mladým puškám

    Dračí áčko čeká v pátek od 19 hodin na MBS utkání proti Třebíči Nuclears, která je aktuálně na čtvrtém místě v tabulce a je proto velkým překvapením celého ročníku. Za zmínku stojí ale fakt, že z jedenácti utkání, které Třebíč absolvovala, bylo deset se spodní čtyřkou tabulky. Jediný zbylý zápas hrála právě proti Drakům, ve kterém prohrála 7:9. Ve vzájemných soubojích z loňského ročníku si vedou lépe Draci 0:1, 9:0, 2:1, 9:0 a pohárový výsledek z finále 3:2.

    3. 5. 2018 | Rubrika: Míčové sporty

  • Czech open in indoor skydiving ve fotografiích

    Neznáte ještě indoor skydiving?  Je to simulátor volného pádu, větrný tunel který generuje souvislé proudění vzduchu o rychlosti až 270 km/h. Prosklená letová komora o průměru 4,3 metrů a celkové výšce neuvěřitelných 14 m nabízí sportovcům, ale i veřejnosti pocit volného pádu a možnost nácviku létání a figur sportovního skydivingu. O víkendu se v pražských Letňanech sešli sportovci k již tradičnímu jarnímu závodu Czech open in indoor skydiving. Užijte si skvělou fotoreportáž Martiny Burianové.

    3. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Martin Prokop na skvělém pátém místě v Qatar XC Rally 2018

    Martin Prokop s navigátorem Davidem Pabiškou dokončil Qatar Cross Country Rally 2018, čtvrtého závodu MS v crosscountry rally na výborném pátém místě celkové klasifikace. Průběh soutěže nejlépe ukáže sám pilot Martin Prokop ve videu a fotoreportáži.

    2. 5. 2018 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Šesté místo pro Ondřeje Teplého ve světovém poháru

    Ondřej Teplý jel ve třídě Finn svou první medailovou rozjížďku ve světovém poháru v životě. A mohl i vyhrát! 

    Závod provázel na tuto lokalitu netypicky slabý vítr. Ondřej Teplý si vedl skvěle a od začátku se pohyboval v první desítce. Před finálovou jízdou byl čtvrtý deset bodů za medailí a 16 bodů od zlata. V poslední medailové rozjížďce pro deset nejlepších, za kterou si závodníci připisují dvojnásobný počet bodů, měl bohužel předčasný start, takže skončil nakonec šestý. Ale i to je skvělý výsledek ve světovém poháru. Stále ještě v juniorském věku si tak připsal skvělý výsledek mezi dospělými. Jeho forma je příslibem jak pro finále světového poháru, které se pojede v od 3. do 10. června v Marseille, dějišti olympijské regaty 2024, tak pro srpnovou kvalifikaci do Tokia.

    2. 5. 2018 | Rubrika: Voda a jachting

  • Rieger motorsportu se v Mostě opět dařilo

    Již tradičně patřil první závodní víkend sezony Carbonia Cupu podniku na našem domácím okruhu v Mostě. Pro náš tým to zároveň bylo první otestování techniky po dlouhé zimní přestávce. Změn se od loňského roku neudálo mnoho, i letos pokračujeme s osvědčenou technikou litrové formule Gloria C8F. Změnou nejzásadnější je nová značka pneumatik. Navzdory výborným vztahům    s dodavatelem pneu Pirelli i skvělému fungování těchto gum jsme v rámci finančních úspor přešli ke značce Hankook. Podle dostupných informací měly být Hankooky při delší trvanlivosti výrazně pomalejší. Hned na  úvod  musíme  ale  vyjádřit  naše  velké  překvapení  a  maximální  spokojenost.  V nejrychlejším kole jsme zaostali pouze o 0,2 s za loňským časem zajetým na Pirelli, nyní navíc s ne ideálně nastavenými převody. A i po 2 odjetých trénincích, kvalifikaci a závodu jsou pneumatiky stále ve výborném stavu. Pro hovoří i fakt, že je na všech závodech k dispozici kompletní servis a poradenství. O gumách máme na letošní rok jasno.

    30. 4. 2018 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Tomáš Pekař potvrdil roli favorita a ovládl mostecký závod

    Tomáš Pekař z týmu Carpek Service na mosteckém okruhu exceloval a zvítězil v obou víkendových závodech nového ročníku okruhového seriálu Octavia Cup, který se jel e dnech 28. a 29. dubna. Splnil tak úlohu favorita. Zatímco k prvnímu měření sil vyrážel z pole position, na startu druhého závodu si prvních šest jezdců s nejlepšími kvalifikačními časy vyměnili pozice. I tak se Tomáš brzy přes své soupeře přehnal a do cíle dovedl celé pole s pohodlným více než pětivteřinovým náskokem. Ujal se tak průběžného prvenství v poháru, který letos sestává ze sedmi závodních víkendů.

    30. 4. 2018 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Brno doma získalo třetí korfbalový titul v historii

    Brněnští korfbalisté ve finále proti Českým Budějovicím od začátku diktovali tempo hry a nebylo pochyb, kdo je na hřišti pánem. Po výhře 22:15 slaví Korfbal klub třetí titul v historii oddílu. „Beru to jako náplast za loňskou sezonu. Letos jsme od začátku šli za tím, že chceme titul zpět,“ vyprávěl po finále v maloměřické hale Jakub Máša, dojatý trenér domácích hráčů.

    29. 4. 2018 | Rubrika: Míčové sporty

  • Petr Fulín se rozloučil s ADAC TCR Germany triumfem

    Platnost přísloví, že doma není nikdo prorokem, znovu vyvrátil trojnásobný šampion evropského poháru cestovních vozů (FIA ETCC) Petr Fulín. V nedělním závodě cestovních vozů ADAC TCR Germany, který o tomto víkendu hostil mostecký autodrom, se totiž dokázal se svým vozem Cupra Leon TCR hned po startu prodrat z druhé řady do čela. První příčku si pak už velký znalec mosteckého okruhu pohlídal až do cíle. Po pátém místě v sobotním závodě tak dovršil úspěšné účinkování v seriálu ADAC TCR Germany. Se svým týmem Fullin Race Academy se ale Petr letos objeví ještě ve vybraných evropských závodech dalších dvou šampionátů TCR.

    29. 4. 2018 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • MČR v Truck trialu 2018 ve fotografiích

    Mistrovství ČR v Truck Trialu pokračuje druhým soutěžním víkendem v Černuci. Řidiči soutěžních monster vzdorují fyzikálním zákonům a v sekcích se snaží projet terénem, kterým je často obtížné i projít. Fotograf Pavel Pekárek připravil obsáhlou fotoreportáž ze sobotních soutěží. Tyto fotky si nenechte ujít!

    29. 4. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Veronika Fenclová bude poprvé po mateřské dovolené závodit

    Tradiční jarní M.B.Keramika Pálavská regata – největší závod olympijských tříd na našem území – se pojede během prodlouženého víkendu 28.–30. 4. na Nových Mlýnech. Pro třídu Laser Radial bude opět mezinárodním mistrovstvím České republiky, třídy Laser Standard, Evropa a Finn pojedou Český pohár. Předpověď slibuje zejména na neděli nádherné jachtařské počasí – slunečno a silný vítr.

    28. 4. 2018 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Finální startovka Octavia Cupu pro první závodní víkend

    Český pohárový seriál Octavia Cup má před sebou první závodní víkend sezóny 2018. A hned s trochu nestandardním časovým harmonogramem. Běžné je jet jeden závod v sobotu a druhý v neděli. OC čekají během pátku a soboty tréninky, v sobotu odpoledne pak kvalifikace.  Oba hlavní závody se pojedou v neděli. Dnes už je jasné, jak bude vypadat finální startovní listina. Zajímavou novinkou je, že prvního závodního víkendu se zúčastní také známý český závodník Tomáš Pekař.

    28. 4. 2018 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Legendy motoristického sportu na Rallye Praha Revival

    VIII. ročník Rallye Praha Revival – memoriálu Dalibora Janka, mezinárodní akce pro legendy motoristického sportu je za námi. Na start letošního ročníku se postavilo více než 150 posádek od nás i z Evropy. Na startu bohužel chyběl pravidelný účastník J. Haugland a krátce před startem se omluvil i J. Paasonen. Ten však náhradou za sebe domluvil start výborné norské posádky v rallye historických automobilů Sveina Lunda a Tore Fredriksena. Soutěž již od počátku provázel déšť. V prologu na chuchleském Hypodromu trať jen mírně kluzala, ale další Show Sections již déšť ovlivnil výrazněji. Show Section na autokrosové trati v Kosicích byla bohužel již zcela nesjízdná a byla zrušena. 

    27. 4. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • ADAC GT Masters pokračuje o víkendu na mosteckém autodromu

    Už tento víkend přivítá mostecký autodrom další premiéru. Na úspěšnou loňskou přehlídku historických závodních vozů včetně monopostů formule 1 naváže novinka reprezentující žhavou současnost, prestižní šampionát supersportovních vozů ADAC GT Masters. Závodní víkend The Most Show featuring ADAC GT MASTERS ve dnech 27. až 29. dubna nabídne i další tři vložené série: ADAC TCR Germany, GT4 Central European Cup a Octavia Cup. Diváci se mohou těšit také na již tradiční bohatý a pestrý doprovodný program, jistě si tak přijdou na své.

    26. 4. 2018 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Všechno nebo nic, takové bude pro korfbalisty letošní finále

    Jedno je jisté - bude to letos nejúspěšnější sezóna pro brněnský korfbal v historii. Po lednovém bronzovém úspěchu na evropském poháru Europa Shield vyhrál tým dospělých základní část nejvyšší korfbalové soutěže a postoupil přímo do jeho finále, které navíc pořádá na domácí půdě už tuto sobotu. K tomu v letošním soutěžním ročníku získal medailová umístění ve všech věkových kategoriích, v nichž se korfbal hraje. Ale tou sladkou tečkou by se stejně měl stát vytoužený mistrovský titul dospělých. Jenže na cestě stojí strašák se jménem KCC Sokol České Budějovice.

    25. 4. 2018 | Rubrika: Kam za sportem?

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.