RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • White Turf objektivem Kateřiny Pavlíčkové

    "White Turf v St. Moritz, dostihy na zamrzlém jezeře. Unikátní a exkluzivní tradice čítající 110 let. Dámy v kožišich, limuzíny Rolls-Royce, šampaňské a ustřice. A krásné dostihy se super atmosférou ... pokud se podaří" píše v úvodu své fotogalerie  fotografka Kateřina Pavlíčková.

    6. 3. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • V Jesenickém Zimním triatlonu exceloval biker Marek Rauchfuss

    V sobotu 4.3.2017 Kilpi triatlon team uspořádal po roční pauze už šestý ročník Jesenického Zimního triatlonu, který se jel jako Mistrovství České a Slovenské Republiky. Na startu v Karlově studánce vstříc Kurzovnímu hotelu vyrazilo více než 70 jednotlivců a 9 štafet . Pro ty co neví, jede se neustále do kopce, neustále plný plyn.

    6. 3. 2017 | Rubrika: Triatlon

  • Na autodromu přivítali 51 nových traťových komisařů

    Do areálu mosteckého autodromu dorazilo v neděli 51 mužů a žen, kteří se chtějí stát traťovými komisaři. Čekalo je celodenní školení, po němž bude následovat osm zácvikových směn. Vyzkoušejí si při nich na velkém okruhu už přímo při závodech, co post traťového komisaře obnáší. „Školení kromě nezbytných administrativních úkonů sestávalo z přednášek o bezpečnosti při práci, poskytnutí první pomoci zraněným, požární ochraně či seznámení se se sportovními předpisy a vlajkovou signalizací. Nechyběla ale ani praktická ukázka hašení hořícího vozu, což si v ochranných oděvech vyzkoušeli i naši nováčci,“ upřesnil zástupce sportovního ředitele společnosti AUTODROM MOST Pavel Kužník.

    6. 3. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Březnová Classic Show nabídne skutečné klenoty !

    Již několik let mají návštěvníci Classic Show možnost prohlédnout si skutečné klenoty mezi historickými vozidly v České republice. Od svého prvního ročníku v roce 2010 se brněnská Classic Show vypracovala mezi nejrespektovanější výstavy veteránů v České republice. Classic Show klade velký důraz na řemesla spojená s renovací historických vozidel, návštěvníci proto mohou na jednotlivých stáncích obdivovat nejenom podivuhodnost tvarů a barev, ale také řemeslný um a vysokou profesionalitu práce českých renovátorů.

    1. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Winter Challenge tentokrát za jarního počasí

    Slunné počasí s teplotami kolem 10 stupňů Celsia přivítalo v sobotu účastníky dalšího pokračování zimních jízd pro veřejnost The Most Winter Challenge na velkém okruhu mosteckého autodromu. Zimě, která se letos předvedla bohatou sněhovou nadílkou a tuhými mrazy, už nejspíš odzvonilo. I když se tak motorističtí nadšenci museli tentokrát obejít bez oblíbeného řádění po zasněžené dráze v kontrolovaných smycích, řada z nich si svezení po už opět asfaltovém oválu stejně ujít nenechala. Patřilo mezi ně i osm amatérských jezdců, kteří nově rozšířili řady členů Automotoklubu Most.

    1. 3. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • White Turf - St. Moritz 2017

    Třetí závodní den 26. 2. 2017 uzavřel letošní ročník White Turf. Vyjímečné dostihy na zamrzlém jezeře letos opět přilákaly naše dostihové fotografy. Přestože byl program předčasně ukončen z důvodu těžkého pádu v prvním dostihu, podařilo se našim fotografům získat nádherné záběry.

    28. 2. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Výstava fotografií z Red Bull Air Race

    Ve středu 22. února 2017 představil český fotograf Martin Haleš na vernisáži na Slovensku své fotografie, jejichž hlavním tématem je seriál Red Bull Air Race. Vernisáž se uskutečnila pod hlavičkou Fotoklubu Karpatské Obzory, ve spolupráci se slovenským Red Bullem a restaurací Verchovina Humenné.

    25. 2. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Winter Challenge pokračuje v sobotu

    V sobotu 25. února pokračují na velkém okruhu mosteckého autodromu oblíbené zimní jízdy pro veřejnost The Most Winter Challenge. Členové Automotoklubu Most by si neměli zapomenout doma členskou kartu, po jejím předložení totiž získají dva bloky jízd po pětadvaceti minutách zdarma. „Bonus máme i pro ty, kteří se na místě do automotoklubu zaregistrují. Po vyplnění a odevzdání přihlášky má nováček nárok na bezplatnou jízdu po dráze po dobu 25 minut,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

    21. 2. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Švédská Rally objektivem Lenky Sklenákové

    Ve dnech 9. až 12. 2 2017 se konala 65. Švédská Rally, druhý podnik letošního mistrovství světa. Zasněženou a mrazivou atmosféru rally zachytila fotografka Lenka Sklenáková.

    19. 2. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Autodrom Most čeká promenáda trabantů

    Více než 30 let staré retro vzpomínky pamětníků starých časů oživí na konci května promenáda legendárních východoněmeckých vozů značky Trabant. Jejich majitelé s rodinnými příslušníky, přáteli, známými a také fanoušci „rozzuřených vysavačů“, jak se bakelitovému autíčku s dvoutaktním motorem přezdívalo, se sjedou do areálu mosteckého autodromu 25. května. Sraz bude součástí dvanáctihodinového závodu The Most Trabant na velkém okruhu, vstupné je bezplatné.

    19. 2. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • V Mostě budou testovat rally týmy

    Nabídku otestovat závodní vozy na zhruba dvoukilometrovém okruhu s asfaltovým a šotolinovým povrchem v areálu mosteckého autodromu využijí první rallyové týmy už v sobotu 11. března. „O prověření techniky před sezonou projevilo zájem více než deset posádek včetně rodinného týmu Břetislava Engeho. Další se ještě mohou hlásit. Následující termíny zveřejníme postupně na našich webových a facebookových stránkách,“ uvedl obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

    19. 2. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Česká unie sportu podporuje nekompromisní boj proti dopingu

    Česká unie sportu (ČUS) se přihlásila k nekompromisnímu boji proti dopingu.  Výkonný výbor ČUS na svém jednání 14. února v Praze vyslovil jednomyslně podporu současným aktivitám Českého svazu biatlonu, jeho jednotlivých reprezentantů, ale i dalších sportovních svazů a institucí při úsilí očistit vrcholový sport od všech nepovolených podpůrných prostředků.

    14. 2. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • SportAnalytik pomůže brněnským dětem najít ideální sport

    Přestože má pohyb pozitivní vliv na psychické i fyzické zdraví dětí, bývá obtížné je ke sportu přimět. Ideální sport totiž musí děti bavit a zároveň rozvíjet jejich přirozené pohybové vlohy. Pro odhalení toho pravého sportu vznikla metoda SportAnalytik, díky které lze formou jednodenního testování rozpoznat sportovní předpoklady dětí. Už 5. března zavítá tento speciální sportovní den do TJ Tatran v Bohunicích, v červnu pak do haly Vodova v Králově poli. Na sportovištích bude připraveno celkem 8 testovacích stanovišť, díky nimž odborníci SportAnalytiku doporučí dětem ten nejvhodnější sport.

    14. 2. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Do Mostu se v květnu sjedou historická vozidla

    Víkend 12. až 14. května bude v Mostě patřit oslavě historie automobilového průmyslu. Součástí premiérového závodu The Most Historic Grand Prix na velkém okruhu autodromu bude totiž i sraz majitelů historických vozidel, kteří na plochách polygonu své nablýskané veterány vystaví dychtivým zrakům návštěvníků. K vidění budou auta a motocykly nejrůznějších značek a stáří, nejmladším exemplářům však nesmí být méně než 30 let.

    14. 2. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Winter Gladiator Race- pevnost Josefov

    Závod v naprosto unikátním pevnostním městě Josefov nad soutokem Labe a Metuje tentokrát v zimě! Bitva o pevnost, při které tuhne krev v žilách! Mohutné hradební valy, hluboké obranné příkopy a tajemné podzemní chodby a krásné běžecké úseky. Neuvěřitelně pestrý mix různých terénů. Vše  od strmých výběhů v přírodě přes chodby a schodiště opuštěných budov, podzemní chodby v kombinaci s klasickými překážkami Gladiator race. Kombinace přírodních překážek s překonáváním hradebních valů a příkopů s úseky v podzemních kasematech.

    12. 2. 2017 | Rubrika: Fotoreport

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.