RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • 4. kvalifikace na Velkou Pardubickou

    Další fotoreportáž Lenky Sklenákové z tentokrát již poslední, čtvrté kvalifikace na Velkou pardubickou. Cena města Pardubic – Euro Equus na 5800 metrů, byla poslední možností kvalifikovat se do nejprestižnějšího dostihu na dráze v Pardubicích. Celkem splnilo klaifikační kriteria 32 koní, dvacet již je do dostihu přihlášených. Uzávěrka přihlášek je 21.9.2017.

    12. 9. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Surfař Petr Kučera vylovil z Balatonu bronz

    Od 4. do 9. září 2017 se v Maďarsku na Balatonu konalo Mistrovství Evropy ve třídě Raceboard. Čeští surfaři zde dobře zabodovali a ukázali, že se mezi evropskou i světovou špičkovou neztratí. Na startu se sešlo celkem 71 mužů a 12 žen. Nejlepší výsledek dokázal zajet Petr Kučera junior, který skončil na skvělém 3. místě.

    11. 9. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • 7. místo pro české Tornádo a titul Mistrů světa v kategorii mix

    Mistrovství světa na katamaránu Tornádo se v Řecku ve dnech 28.8.-5.9.2017 zúčastnilo 23 posádek z deseti zemí - (AUS,BUL,CZE,ESP,GBR,GER,GRE,ITA,NZL,POL). Rozjížďky byly startovány v zálivu středozemního moře před historickým městem Thessaloniki, o organizaci se skvěle postaral místní klub. Zvolená lokalita slibovala teplé, slunečné počasí, stálý střední vítr, moře bez větších vln.  Českou flotilu reprezentovala posádka  CZE 62 – Zdeněk Pavliš/Michaela Pavlišová a na lodi POL 600 – Dominika Haltmarová, která pomohla na kosatce polskému kormidelníkovi Zbigniewu Piekarskému.

    9. 9. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Sports Car Challenge chce rozhodnout v Brně Siegmar Pfeiffer

    Už na pátý díl Sports Car Challenge se do Brna chystají již o víkendu jeho jezdci. S Normou BMW by letos v Brně chtěl pro sebe rozhodnout o titulu Němec Siegmar Pfeiffer. Pokud Pfeiffer v Brně vyhraje, tak už mu titul letos nikdo nesebere a pokud se mu to někdo bude snažit znemožnit, bude to muset být silný soupeř, protože 70 bodů už v hodnocení SCC není nikterak málo.

    7. 9. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Bratři Vondrákovi úspěšní ve Slovinsku

    Že Češi nejezdí do Chorvatska nebo Slovinska pouze na dovolenou, dokázali minulý víkend Martin a Petr Vondrákovi. Po skvělých výkonech se prosadili opět do absolutní evropské špičky závodů automobilů do vrchu. V Ilirské Bistrici se jely závody už po třiadvacáté, když premiérový ročník se zde odehrál již v roce 1994. Mezi absolutní vítěze se zapsali v minulosti i Češi – dvakrát Miloš Beneš a jednou Josef Krečmer.

    7. 9. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Draci mají v bojích o titul již deset výher

    Po dlouhé reprezentační pauze čekaly na brněnské Draky další tři zápasy v rámci Nadstavby o titul. Soupeřem jim byl tým Eagles Praha, kterému Draci uštědřili tři porážky a zajistili si postup do bojů o medaile.

    7. 9. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Carboniacup Hungaroring klepe na dveře

    Předposlední díl letošního Carboniacup určeným nejen GT, cestovním vozů, ale také speciálům a formulím se podívá na druhý závod na území Maďarska a po okruhu v blízkosti Sárváru se tentokrát jezdci vypraví k Budapešti na Hungaroring, kde se jezdí i závody F1. Již 7.9. přivítá jezdce tento krásný maďarský autodrom.

    6. 9. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Big Shock Racing na Baja Poland prověřil tajná vylepšení

    Tým Big Shock Racing si nenechal ujít další příležitost otestovat dakarské stroje i jezdce v Baja Poland, závodě světového poháru cross country. Posádka Franty, týmového kamionu, přijela prověřit několik zásadních technických vylepšení.

    6. 9. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Evropský poháru žokejů ve fotografiích

    Vítězem III. ročníku Evropského poháru žokejů v Conseq Parku Velká Chuchle, se stal francouzský jezdecThomas Huet se ziskem 26 bodů za dvě první, jedno třetí a jedno čtvrté. Druhý skončil obhájce loňského prvenství, kazachstánský rodák Bauyržan Murzabajev a třetí český reprezentant Tomáš Lukášek

    6. 9. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Jubilejní pětadvacátá Czech Truck Prix opět nezklamala

    Suverénním stylem start cíl ovládl první sobotní závod jubilejního 25. ročníku Czech Truck Prix na autodromu v Mostě, který je šestým pokračováním letošního ročníku evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC, německý jezdec Jochen Hahn na tahači IVECO. Z druhé řady na roštu vystartoval do závodu lídr průběžného pořadí jednotlivců Adam Lacko z roudnického týmu Buggyra. Držel se na třetím místě, po delším ataku se mu však podařilo udolat Norberta Kisse z Maďarska. V cíli se tak radoval ze stříbrné příčky. Hahn s Kissem se po pěti závodních víkendech evropského šampionátu dělili o druhou a třetí pozici.

    5. 9. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Fotoreport z INOV-8 GLADIATOR RACE JOSEFOV

    Závod s naprosto jedinečnou atmosférou pevnostního města Josefov a spoustou vodních překážek - INOV-8 GLADIATOR RACE JOSEFOV. Závod je součástí seriálu závodů GLADIATOR RACE TRIUMPHALIS.

    4. 9. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • MČR ve Formation Skydiving a Free Flight obrazem

    V Mostě bylo o víkendu 1. až 3. 9. opravdu rušno. Zatímco na autodromu hřměly motory největších okruhových speciálů na Czech Truck Prix, v oblacích nad mosteckým letištěm sváděli parašutisté souboje plné adrenalinu a vrcholného soustředění. Konalo se zde Mistrovství České republiky Formation Skydiving a Free Flight. Atmosferu mistrovské soutěže vám přiblíží fotografie Martiny Burianové.

    4. 9. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Nejdelší offroadový víkend byl plný skvělých výkonů

    Pátý závod seriálu OffROAD Maraton se o uplynulém víkendu již tradičně odjel v Milovicích poblíž místního tankodromu. Posádky aut zde nastoupily do 10hodinovky, motorkáři a čtyřkolkáři absolvovali nejdelší závod sezony na čtyři hodiny. Fyzicky vyčerpávající výkony podtrhlo horké letní počasí. Mezi auty absolutně zvítězil lídr RP Interier s buginou, s vozem do dvou litrů byl nejrychlejší KB System offroad team, nad dva litry Wogo team a kategorii Amatérů vyhrál Taurus. Na čtyřkolce nejvíce slavil Juraj Varga z Varga motorsports teamu, v jedné stopě pak Lubomír Vojkůvka z Vype Racing teamu. Čtyřhodinový závod přilákal i dakarského matadora Davida Pabišku z Barth Racingu. Jeho týmový kolega Rudolf Lhotský místo motorky poprvé „osedlal“ čtyřkolku.

    1. 9. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Vrcholné podniky třídy Finn

    „Byly to těžké závody, rozjížďky se odjely ve třech dnech v podmínkách s větrem buď do 4 uzlů nebo s 50stupňovými změnami větru. V těchto podmínkách byla v podstatě jediná taktika, a to střelit stranu a doufat, že to vyjde. To se od Balatonu ale čekalo. Ideální by bylo zhubnout na hranici 90 kg, ale kvůli ztrátě času s pozdějším přibíráním jsme se pro tuto variantu nerozhodli,“ okomentoval Silver Cup jeho předloňský vítěz a loňský vicemistr Ondřej Teplý.

    1. 9. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Čtvrtý ročník závodu Cream Bike Čeladná odstartuje již zítra

    Čtvrtý zářijový den zaplní Základní školu Čeladná školáci, v areálu školy ale bude plno už o dva dny dříve. V sobotu 2. září se zde uskuteční čtvrtý ročník oblíbeného cyklistického závodu Cream Bike Čeladná. Několik stovek nadšenců na kolech, trasa vedoucí přes krásné Pustevny, bohatý doprovodný program a na startu řada špičkových sportovců v čele s olympijským šampionem Jaroslavem Kulhavým. Tak bude vypadat Cream Bike Čeladná 2017.

    1. 9. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.