RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Letecké eso Petr Kopfstain se předvede nad mosteckým okruhem

    Skvělou zprávu má pořadatel pro návštěvníky premiérového závodu historických vozů The Most Historic Grand Prix, který mostecký autodrom hostí o víkendu 12. až 14. května a jehož součástí je i sraz majitelů veteránů a výstava těchto automobilových skvostů. Bohatý a zajímavý doprovodný program víkendu totiž okoření svým akrobatickým vystoupením skvělý pilot Peter Kopfstein. Účastník světového šampionátu Red Bull Air Race Master Class, jenž je bezesporu královskou leteckou disciplínou, opanuje nebe nad autodromem v sobotu 13. května o polední přestávce.

    27. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Dostihy v Brně objektivem Lenky Sklenákové

    Při zahájení nové sezóny na brněnském dostihovém závodišti rozhodně nemohla chybět ani fotografka Lenka Sklenáková.

    27. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Skokové závody na farmě Ptýrov obrazem

    V neděli 23.4.2017 se na farmě Ptýrov konaly skokové závody na překážkách o výšce 90 až 125 cm. Atmosféru závodu zachytila ve svých fotografiích Martina Burianová.

    >> Dalších více než 20 fotografií v galerii >>

    27. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • V Brně zahájila 20. jubilejní dostihová sezóna

    V sobotu 22. dubna odstartovala jubilejní 20. sezóna na dostihovém závodišti Dvorská v Brně dvěmi dostihy pro neregistrované koně a osmi rovinovými i překážkovými dostihy s tradičními vrcholy v Jarní moravské míli a Jarní brněnské steeplechase. Atmosféru i emoce dostihového dne zachytila ve svých fotografiích Kateřina Pavlíčková.

    27. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • MSC Bavaria objektivem Mirka Grusy

    Na mosteckém okruhu se ve dnech 14. a 15. dubna, již tradičně objevil jeden ze závodů klubové německé klubové série MSC Bavaria. Zajímavé vozy si mpžete prohlédnout ve fotogalerii Mirka Grusy.

    25. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Ouředníček vybojoval v Maroku zlato!

    Velkým úspěchem skončil sedmidenní závod Morocco Desert Challenge pro posádku týmu South Racing CE ve složení Tomáš Ouředníček – David Křípal. Jediná česká posádka ve startovním poli závodníků z 22 zemí světa dokázala zvítězit v absolutním pořadí automobilové kategorie.

    25. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Světový pohár v Hyeres začíná zítra

    Zítra, 25.4. začnou v Hyères na Francouzské riviéře závodit nejlepší okruhoví jachtaři. Světový pohár olympijských tříd potrvá až do pátku 28. 4., medailové rozjížďky se pojedou o víkendu. Doufejme, že v nich uvidíme jediného našeho zástupce, reprezentanta ve třídě Finn Ondřeje Teplého. Jeho bratr Viktor se připravuje na státnice, Veronika Kozelská Fenclová je těhotná a nikdo další se na světový pohár nekvalifikoval. Dnes je na programu tréninková rozjížďka.

    24. 4. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Janovický offroad přinesl déšť i vítězství zkušených jezdců

    Druhý závod OffROAD Maratonu se jel uplynulou sobotu v Janovicích nad Úhlavou v okrese Klatovy. Jarní počasí zpestřené deštěm přineslo i bahenní souboje. Motorky dovedl do cíle Petr Trávníček z týmu Moto Trávníček – Kovoděl Janča před zkušeným soutěžákem Lubomírem Vojkůvkou z Vype racing teamu. Vítězství mezi čtyřkolkami patřilo Martinu Miřejovskému z Teamu Max, následovaného Lubošem Kuncířem z Kaskadér racing teamu. Auta byla opět doménou Rostislava Plného z RP Interieru, absolutního vítěze i prvního mezi speciály do litru. S motorem nad dva litry vyhrál WINGS team a do dvou litrů KB System Offroad Team. Největší pohár mezi Amatéry letos podruhé převzal Manyjak Offroad team.

    24. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Vršecký se po roční pauze vrací do ETRC 2017

    FIA European Truck Racing Championhip odtajnil seznam přihlášených pro tuto sezónu, která bude na závodech v Mostě pro autodrom jubilejní, celkově již dvacátoupátou. 
    Na autodromu v Mostě zatím probíhá testování před sezónou, kde se i v kabině Buggyry vystřídalo několik pilotů a na dráze se objevil navrátilec Antonio Albacete s MANem, tak i zástupce rodiny Rodriguezů, která dva jezdce přihlásila na celou sezónu a další z rodu Rodriguezů pojeje závody jako jezdec RBR, tedy Race by Race – závod od závodu, tedy kam se přihlásí. Mezi takové jezdce letos bude patřit nejen Rakušan Markus Altenstrasser na Ivecu, ale také Angličan Terry Gibbon, který v roce 2006 vyhrál B třídu v britském šampionátu a letos se na okruhy vrátil s vlastním týmeme T – sport a ruckem Mercedes a ve FIA ETRC si odbude premiéru. Dalším jezdcem RBR bude náš Frankie Vojtíšek.  Frankie se zúčastní v RedBullringu, Misanu, Slovakiaringu, Le Mans, Nurnburgringu, Jaramě s samozřejmě v Mostě. Druhý jezdec týmu Petr Valeš pojede anglický šampionát v Truxtonu, Donningtonu, Snettertonu, Pembrey a Brands Hatch. Zřejmě také Janiec, který mezi přihlášenými na sezónu chybí.

    22. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Začíná třetí ročník soutěže The Most Challenge

    Už v úterý 25. dubna zve mostecký autodrom motoristické fanoušky na zahájení třetího ročníku soutěže amatérských jezdců The Most Challenge. V soutěži se počítá nejlepší čas na jedno kolo dosažený na velkém závodním okruhu v běžně vyráběném automobilu se sériovými pneumatikami, podmínkou je platná registrační značka vozu. Podrobné informace o soutěži včetně nejbližších vypsaných termínů a časů zájemci najdou zde.

    22. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Martin Prokop v Qataru zatím sedmý

    Po první části Qatar Crosscountry Rally, další extrémní etapové soutěže pořádané v rámci FIA World Cup for Cross Country Rallies, náleží zatím Martinu Prokopovi s navigátorem Janem Tománkem sedmé místo průběžné klasifikace. 
    >> foto a video v článku >>

    21. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Vítězství na Gardě

    Plzeňská posádka Jakub Dobrý – Tereza Dobrá vyhrála letošní první závod Evropského poháru. Závodilo se od 13. do 15. dubna v Gargnanu na Lago di Garda za krásného počasí s teplotou až 24 stupňů Celsia a odpoledním větru o síle 4–6 m/s.

    21. 4. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Velikonoční dostihy v Lysé nad Labem

    Velikonoční dostihy v Lysé nad Labem ve fotografiích Jany Syručkové

    21. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Do Mostu se sjeli truckeři

    Na velkém okruhu mosteckého autodromu si dali sraz před zahájením nové sezony truckeři. K dvoudennímu testování tahačů dorazilo ve středu a ve čtvrtek na sever Čech šest týmů, na dráze se tak střídalo 11 těžkotonážních speciálů. Do Mostu se týmy znovu sjedou o víkendu 1. až 3. září, kdy letošní evropský šampionát okruhových tahačů pokračuje jubilejním závodem Czech Truck Prix. Po dráze autodromu budou kroužit už popětadvacáté.

    21. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Patnáctka v Bezručáku

    Již jubilejní 40.ročník silničního běhu na 15km se uskutečnil v sobotu 8.4.2017 v Chomutově.
    Závod pořádal Běžecký klub Spořice.Start byl u ZŠ Heyrovského v Chomutově v 11h.Na trať vedoucí krásným Bezručovým údolím se vydalo početné pole 130 běžců.Po celou dobu závodu panovala příjemná i přátelská atmosféra.Zajímavostí je,že trať je nově certifikovaná , a je dlouhá přesně 15 000 m.Nově také byla využívána čipová časomíra,umístěná na botách běžců.Všichni účastníci dostali pamětní medaile,i malé občerstvení.Součástí celé akce byly i různé dětské,juniorské i dorostenecké běžecké závody od sprintu na 100 m do 3 500m.

    21. 4. 2017 | Rubrika: Běžecké závody

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.