NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Historie se opakuje, aneb prototypy opět v Mostě!

    foto: M. SpurnýJiž dvacet let brázdí Sports Car Challenge evropské autodromy pod křídly Waltera a Emanuella Pedrazzových, tedy promotéra této dnes již ryze prototypové podívané a jeho syna, který občas usedne do dílny a občas ho spatříme za volantem těchto úžasně rychlých strojů.

    5. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • ALPE ADRIA / IMRC 2015 v Mostě

    foto: M. GrusaMistrovství Evropy třídy Stock (FIM EUROPE European Stock 250cc 4 stroke Championship). Evropský šampionát se jede v rámci Alpe Adria Road Racing Championschip. Součástí šampionátu je také International Motorcycle Race Cup a v jeho rámci také IMRC Cup. Ten je navíc rozšířen o český pohár Czech Open.
    >>Mirek Grusa - fotogalerie>>

    4. 8. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Carboniacup míří už letos podruhé na severočeský Most

    foto: V. SýkoraAmatérský závodní Carboniacup si v mnohém nezadá s profesionálními závody. Letos již podruhé jeho jezdci okusí oblíbené zatáčky na autodromu v Mostě. Vstup depem mají diváci zdarma. Garantem tohoto závodu se stal IpRacingshop.cz. Zřejmě nejpočetnější skupinu můžeme očekávat skupinu A, tedy upravené cestovní vozy, kde se zatím přihlásilo nádherných 34 závodních speciálů.

    3. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Prague Harley Days jako kvalifikace na F1

    Harley DavidsonPrvní zářijový víkend rozezvučí holešovické výstaviště typické dunění harleyů. Organizátoři Prague Harley Days zveřejnili další atraktivní bod programu – Bikerské hry. V rámci letošních Bikerských her jsou vypsány dva otevřené závody. „Soutěží se o to, kdo projede vytyčenou trasu bez dotyku země nohou,“ prozrazuje Kamil Bernard, organizátor závodu. „Připraveny budou dvě kategorie – Public a H-D. Hlavní výhra v obou kategoriích je čtyřdenní zájezd pro dvě osoby na velkou cenu Formule 1 v Monaku 2016.“ Kvalifikace Bikerských her začíná v pátek 4. září 2015 ve 12 hodin.

    3. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Pohádka ironmana Vabrouška trvá už 17 let

    VabroušekVe slovenských Piešťanech pokračoval díky spolupráci České triatlonové asociace a Slovenské triatlonové unie prestižní seriál FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Závod s názvem Slovakman 226 se stal opět kořistí českého matadora Petra Vabrouška, který v Česku a na Slovensku nepoznal přemožitele v dlouhém triatlonu už dlouhých 17 let.

    2. 8. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • MICHL MOTORSPORT ve vrchařské sezóně 2015

    J. MichlPro závodní rok 2015 se oba Michlové, jak Dan, tak Josef, rozhodli startovat v Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu ve skupině E2SH, a to s na první pohled podobnými vozy.

    31. 7. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Tábor bude patřit triatlonu.

    triatlonV neděli 2. srpna pokračuje v Táboře svým pátým dílem Český pohár v olympijském triatlonu závodem s názvem Velká cena E.ON, Triatlon Tábor. Tento závod má statut mistrovství České republiky ve sprint triatlonu, takže vítězové se stanou národními šampiony. Podnik u rybníka Jordánu se po dvouleté pauze pyšní i statutem Evropský pohár juniorů, takže k vidění bude pestré startovní pole. Závod je i Akademickým mistrovstvím ČR.

    30. 7. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Triatletka Erbenová válcuje svět a zná jen stupně vítězů.

    ErbenováČeská triatlonistka Helena Erbenová je k nezastavení. Z posledních devíti závodů ani jednou nechyběla na stupních vítězů a hned pětkrát se radovala z vítězství. Naposledy si podmanila závod Světového poháru Xterra v Itálii. Závod u jezera Scanno byl zároveň dalším pokračováním Evropského poháru. Erbenová v této destinaci zvítězila potřetí v řadě.

    30. 7. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Martin Macík si na španělské Baja Aragon doletěl pro bronz

    Aragon - KM RacingMartin Macík v kamionu Liaz skončil na Baja Aragon třetí, hned za Vila Rocou a De Rooyem. A to navzdory lupičům, kteří tým připravili o část vybavení, i faktu, že většinu sobotních etap odjela posádka bez brzd.

    29. 7. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Slovenské Derby ve fotografiích Lenky Sklenákové

    Lenka SklenákováVítězem Velké ceny Raiffeisen Bank International - 23. Slovenského derby se po boji o 3/4 délky před německým Jungleboogie stal reprezentant české stáje Statek Blata Český Ráj kůň Touch of Genius.

    Dostihový den na bratislavském dostihovém závodišti objektivem Lenky Sklénákové. 

    28. 7. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Rally Bohemia 2015

    foto: M. GrusaMistrovství ČR v rally, ME historických automobilů a Rally Legend to vše je Rally Bohemia.  Posádka továrního týmu ŠKODA Motorsport Jan Kopecký – Pavel Dresler se Škodou Fabia R5 se stala vítězem 42. ročníku Rally Bohemia. Jan Kopecký a nová Škoda Fabia R5 tak zůstávají neporaženi i po čtvrtém podniku Mistrovství České republiky v rally.
    Fotograf Mirek Grusa na trati zachytil vedle současných speciálů také legendární automobily minulých let. 

    27. 7. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Praga R1R bude vyrobena v limitované edici 68 automobilů

    r1r Praha foto Praga-export s.r.o.Společnost Praga začala přijímat objednávky na zbrusu nový silniční vůz nesoucí označení R1R. Superrychlá Pragovka stojí 198 000 Euro a bude vyrobena v limitované edici 68 vozů. Určena je jak pro milovníky rychlosti, tak pro náročné sběratele automobilů.

    26. 7. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Taneční soutěž v rock’n’rollu a boogie – woogie v Rimini

    Stejně jako v předchozích letech, také letos uspořádal italský svaz tanečního sportu FIDS týdenní pásmo soutěží, které proběhlo v týdnu od 6. do 12. července na výstavišti v Rimini. Jeho součástí byly i mezinárodní soutěže v rokenrolu a boogie – woogie, pro které byly vyhrazeny dva dny. Sobota byla věnována rokenrolu a proběhlo v ní Mistrovství Evropy kategorie A, juniorů a žáků, zatímco nedělní program zajišťovali hlavně tanečníci tří kategorií boogie – woogie, který doplnily rokenrolové tanečnice Světového poháru dívčích formací senior.

    26. 7. 2015 | Rubrika: Taneční sport

  • Čtyřdenní maraton soutěží všestrannosti začíná.

    jezdectví - ilustračníSotva z pardubického závodiště odjedou vozatajové, naplní se stáje dalšími účastníky sportovních soutěží. Ve čtvrtek 30. července tu startuje maraton závodů všestrannosti. Program zahájí nejprve chovatelská soutěž, od pátku pak na kolbiště a terénní tratě vyjedou družstva. Začíná totiž Mistrovství České republiky družstev ve všestrannosti.

    24. 7. 2015 | Rubrika: Jezdectví

  • Český úspěch v závodě školních plachetnic

    LaGraceTall Ships Races – to je název závodů, kterých se každoročně účastní kolem stovky školních plachetnic včetně těch největších jako SEDOV nebo DAR MLÁDEŽE. Posádky musí tvořit minimálně z poloviny mladí námořníci do 25 let. Česká republika zde má své zastoupení již od roku 1994, kdy jednu z etap vyhrála česká studentská posádka na polské brigantině HENRYK RUTKOWSKI. Dlouhá léta byla na startu v kategorii nejmenších plachetnic HÉBÉ Jaroslava Havelky, který nejenže posbíral mnoho trofejí, ale také přivedl k jachtingu mnoho mladých námořníků. Česká posádka se objevila také na irské plachetnici LORD RANK, která se však před nedávnem nešťastně potopila, jubilejního ročníku v roce 2000 se účastnila česká loď FREELORD. A v posledních letech hájí české barvy v té nejprestižnější kategorii těch největších plachetnic LA GRACE, replika historické lodi z druhé poloviny 18. století.

    23. 7. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.