RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Olympioničku Moravcovou čeká duatlon v Žamberku

    triatlonČeská reprezentantka v běhu na lyžích a olympionička Klára Moravcová se v týdnu vrátila ze soustředění v Itálii a v sobotu 20. září jí v Žamberku čeká mistrovství republiky v krátkém duatlonu. Chtěla by skončit na medailových pozicích a po závodě si prý dá guláš a buchty. Na ty zve i všechny sportovní nadšence a fanoušky. V rozhovoru také přiznala, že kdyby nejezdila na lyžích, dělá triatlon.

    19. 9. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • BLANSKO BUDE ZÍTRA RYCHLOBRUSLIT: ŠKOLY O POHÁR TÝMU SÁBLÍKOVÉ

    Hostem zítřejších premiérových rychlobruslařských závodů mládeže blanenských základních škol na novém kilometrovém inlajnovém okruhu na Sportovním ostrově L. Daňka bude teprve 21letý čerstvý vicemistr světa v silniční cyklistice zdravotně hendikepovaných Ivo Koblasa. Cyklista brněnského Favoritu, žijící v Černé Hoře, trénující na Blanensku, právě končí příkladně úspěšnou sezónu. Ačkoliv se ke kolu dostal v dětském věku v rámci léčby po onemocnění obrnou, je nyní velkou čs. nadějí pro cyklistické soutěže Paralympijských her v Rio de Janeiro 2016.

    18. 9. 2014 | Rubrika: Bruslení

  • Rallye Humpolec


    VonkaNenechte si ujít poslední letošní rallye Humplolec v seriálu Českomoravského poháru, která se koná v sobotu 20.09.2014. Vonka Racing startuje se svým vozem BMW M3 se startovním číslem 10 a její posádkou není jinak než driver Jan Vonka a co-driver Dana Sýsová.

    18. 9. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • OffROAD Maraton Drnovice: Opět dojde na souboje v písku

    offroadŠestý díl OffROAD Maratonu se jede tuto sobotu 20. září 2014 v pískovně v Drnovicích. Jde o jediné klání seriálu, kde si všichni závodníci pořádně užijí i písečných soubojů. Motorkáři a čtyřkolkáři pojedou tři hodiny, automobilové posádky šest hodin. Na své si přijdou i děti, mladší a starší junioři. Vzhledem k bodové vyrovnanosti v mnohých kategoriích a atraktivnímu prostředí se mají diváci nač těšit.

    18. 9. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Masaryk Racing Days s proudy vody vyhrál v BOSS GP Gerstl

    rožánekPodzimní cena Brna, nebo-li Masaryk Racing Days v Brně o víkendu okořenily rychlé formule BOSS GP, včetně Benettonu B197 Judd V10 F1, ovšem vítězství si odváží Rakušan Ingo Gerstl s monopostem GP2. Velmi pěkně obsazené závody předvedl Esest V4 Cup s MMČR na okruzích. Kooperace střední zóny FIA slavila úspěch.

    18. 9. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Již šestý ročník brněnského MTB kritéria s bikerem Cinkem!

    Na startu hlavního závodu budou 21. září ve 14.30 hodin v Brně stát nejúspěšnější bikeři  z České republiky v čele s výborným Ondřejem Cinkem.
    Do závodu nastoupí  i jezdci, kteří brněnskou, velmi náročnou trať situovanou do středu města s řadou velmi náročných míst, znají z minulých ročníků.  Vedle Cinka se mohou příznivci cyklistiky těšit na výkony  Jana Škarnitzla, Pavla Boudného , Milana Spěšného,  Ondřeje Fojtíka, Jana Fojtíka, Jana Jobánka  a mnoha dalších.

    17. 9. 2014 | Rubrika: Cyklistika

  • Češi vyjeli handicapovaným přes půl milionu

    moravecNový handbike, speciální kolo, či cestovné na závody. Osm handicapovaných lidí se bude opět věnovat cyklistice. A to díky projektu Birell jízda, do kterého se aktivně zapojilo přes 100 tis. lidí. Ti projeli speciální bránou a za každého cyklistu věnoval Birell 5 Kč na nákup cyklistického vybavení. Celkem se vyjezdilo 570.860 Kč. Patronem projektu, který začal v červnu letošního roku, je paralympijský šampion Jiří Ježek.

    17. 9. 2014 | Rubrika: Cyklistika

  • Čtvrtý ročník Brněnského RekordOválu se uskuteční v sobotu

    Čtvrtý ročník Brněnského RekordOválu se uskuteční v sobotu 20. září od 7 hod. na velodromu Favoritu v Pisárkách. Program je opět plný zajímavých disciplín, v nichž hlavní roli sehrávají historická kola. Opět zažijeme několik pokusů o zapsání do knihy rekordů. Program zahájí Tonda Jedlička, který pojede 100 mil na kole ze třicátých let. Zajímavý bude kilometr v podání Stáni Klígla, který pojede na historickém kole bez držení a svůj výkon bude doprovázet hrou na tahací harmoniku. K vidění budou i další zajímavé disciplíny. Tradiční už bude také setkání majitelů kol Favorit. Pořadatelé rozšířili svůj zájem i na děti, jimž připraví na odpoledne sérii zajímavých soutěží a ukázek.  

    17. 9. 2014 | Rubrika: Cyklistika

  • V Žamberku se bude bojovat o tituly mistrů republiky v duatlonu

    duatlonV sobotu 20. září se v zámeckém parku města Žamberk koná již 24. ročník závodu s názvem Žamberský NO+BL duatlon, který je mistrovstvím republiky v krátkém duatlonu. Vítězové se stanou národními šampiony. Na start se postaví i dva čeští olympionici. Klára Moravcová reprezentovala Česko na olympiádě v Soči v běžeckém lyžování, Jan Kreisinger se před dvěma lety postavil na start maratonu při olympiádě v Londýně.

    16. 9. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Letenský pohár 2014

    plakátTradiční soutěž v akrobatickém rock and rollu, která se koná 13.10.2013. Letos se opět uskuteční v Praze na Letné, kde v mezidobí došlo k rozsáhlé rekonstrukci basketbalové haly.

    16. 9. 2014 | Rubrika: Taneční sport

  • Přípravy na Deset mil Brnem finišují!

    Už jen necelé dva týdny zbývají do jedinečného závodu se startem a cílem v centru Brna. A už teď mají organizátoři jasno – první ročník přiláká na devět stovek běžců. „V tuto chvíli je přihlášeno téměř 800 běžců. Budeme samozřejmě připraveni i na ty, kteří se budou chtít zaregistrovat až na místě. K dispozici pro ně bude ještě 200 startovních čísel,“ uvádí Aleš Čtvrtníček z organizačního týmu.

    16. 9. 2014 | Rubrika: Běžecké závody

  • STŘEDEČNÍ POHÁR HORSKÝCH KOL

    Středeční pohárUž po devatenácté se letos uskuteční Středeční pohár horských kol Apache Bike4u Cup, který tradičně uzavře cyklistickou sezónu v Podkrkonoší. Kalendář seriálu čítá 7 závodů, které se pojedou v Jestřebích horách a okolí. 

    Prohlédněte si fotogalerii P. Jansy

    11. 9. 2014 | Rubrika: Fotoreport

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.