NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • MS v Adventure Race 2014 - Ekvádor – 5-7 den a noc

    ČaesNáš tým Black HILL/OpavaNet předvedl fantastický výkon, na trati strávil 5 dnů a 16 hodin a nakonec se umístil na perfektním 8. místě, ve společnosti té nejužší světové špičky! Velkou zásluhu na úspěchu mají naši partneři: výživa NUTREND a kola SPECIALIZED​.

    18. 11. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Martin Prokop na Wales Rally GB devátý!

    ProkopNa startu do posledního dne soutěže by si Martin Prokop sám na sebe nevsadil. Tovární jezdec Hyundaie Hayden Paddon necelých šest vteřin pozadu, rychlý a nekompromisní Robert Kubica o dalších sedmnáct vteřin opodál. 46 kilometrů na uklouzaném bahnitém povrchu rychlostních zkoušek posledního dne Wales Rally GB slibovalo pořádný souboj o desáté místo celkové klasifikace a jeden bod do hodnocení celé sezony. Martin Prokop měl za sebou sice dva slušné dny na britské soutěži, ale v neděli dopoledne musel ukázat, co v něm skutečně je a zda má srdce a nervy zkušeného světového rally jedzce. A podařilo se! V prvních dvou ranních zkouškách se sice Paddon dotáhl na posádku Jipocar Czech National Teamu na rozdíl jediné vteřiny, ale v posledních čtyřech testech celé soutěže již nepřipustil Prokop za volantem Fiesty RS WRC žádnou změnu celkové klasifikace. Výborně zvládl dvě krátké parkové zloušky Kinmel Park a na posledních dvou desetikilometrových testech za sebou dvěma pátými místy nechal většinu továrních posádek. Tím sebral Paddonovi i Kubicovi naděje na posun vzhůru výsledkovou listinou a připravil sobě, celému týmu a především svým fanouškům pěknou tečku za celou sezonou Mistrovství světa v rally 2014. Technické problémy a odstoupení Henninga Solberga nakonec celkový výsledek ještě vylepšily o jeden stupínek na místo deváté.

    18. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • OffROAD Maraton 2014 zná vítěze celého seriálu!

    foto: JonášPoslední díl OffROAD Maratonu se konal uplynulý víkend na rychlé motokrosové trati v Ředhošti. Slunečné počasí, krásné souboje o poslední body a nadstandardní účast přispěly k jednomu z nejkrásnějších závodů sezony. Motorkáře dovedl do cíle dvouhodinovky Richard Maršálek z týmu MOTOmari racing, čtyřkolkáře Michal Záděra z týmu Čtyřkolky Bavorov racing. Historické celkové vítězství slavil Offroad team Ostropestřec, první v kategorii Speciálů do litru. Kromě pohárů za poslední klání byly rozdány tituly mistrů a vicemistrů celého seriálu OffROAD Maratonu 2014, včetně absolutních cen za nejvíce ujetých kilometrů během celého roku. V autech si ji odnesl RP Interier, mezi čtyřkolkáři Rudolf Dvořák z Teamu Max 2 a nejlepším motorkářem byl Bohumil Michálek z Enduro teamu Velká. Specialitou na trati byla zbrusu nová KTM 450 Rally 2015, kterou nyní v České republice vlastní pouze tři jezdci a v Ředhošti ji poprvé vyzkoušel dakarský závodník Jan Veselý z týmu IVAR CS. 
    Foto: Jirka Jonáš, Offroadmaraton.cz

    17. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • 9. ROČNÍK SPIRIT CHEER CUPU LETOS POPRVÉ V PLZNI

    cheerJiž devátý ročník velice úspěšné cheerleadingové soutěže se letos uskuteční 22.11.2014 v Plzni ve sportovní hale Lokomotiva. Diváci se mohou těšit na ty nejlepší týmy z celé České republiky, ale i na zahraniční reprezentanty ve čtrnácti tradičních i netradičních CHEER a DANCE kategoriích všech věkových skupin. Výkony bude hodnotit mezinárodní porota. Publikum jistě zaujme i tematická kategorie a možnost vidět zblízka lidské pyramidy, stunty a jiné vzdušné akrobatické prvky. Spirit Cheer Cup je zároveň letos poprvé soutěž zařazená do české národní cheerleadingové ligy a umožňuje tak zúčastněným týmům sbírat již body pro případnou nominaci na Mistrovství Evropy 2015. Na soutěžní den pod názvem Space World se letos přihlásilo 724 dobrodružství chtivých, kteří se představí celkem ve 154 vystoupeních. Letošní ročník se ponese v duchu SPACE WORLD, což přinese tematický doprovodný program a nebude chybět ani pořádná laser show. Navíc se účastníci mohou zapojit do soutěže o seskok padákem.

    15. 11. 2014 | Rubrika: Taneční sport

  • Royal Canine Sprint a Mid Stochov

    Závody psích spřežení - káry
    Termín: 15. – 16. listopadu 2014
    Místo: Stochov – ulice K Vodojemu, poblíž sportovní haly

    stochov

    14. 11. 2014 | Rubrika: Zimní sporty

  • MS v Adventure Race 2014 - Ekvádor

    Průběhu závodu: 720km vzdušnou čarou do 1000km na trati; 9.-17.11.2014; 9dní NON-STOP
    19 zemí a 51 reprezentačních čtyřčlenných týmů (min. 1 žena) 
    Trek, MTB, OB, kajak, raft, plavání, lezení, HighMountain, canyoning, coasteering, jumary ... od -10 do 30 st.C; 4800 až 0 m.n.m.; vlhkost až 90%

    DEN 3-4 - naposledy do vysokých výšek a z hor k oceánu

    CZE BLACK HILL/OpavaNet v polovině závodu v TOP TEN

    14. 11. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • KM Racing před odjezdem na Dakar

    KMRZávodní Liaz, který bude v lednu příštího roku bojovat na jihoamerickém Dakaru se startovním číslem 525, je výborně připravený po technické i vizuální stránce. „Televizní diváci uvidí v následujících týdnech nový design našeho kamionu a také jeho poslední kilometry před startem na Rallye Dakar. V Kotlině bylo potřeba si ještě trochu zajezdit a zaskákat, aby se doladily úplně poslední detaily,“ prohlásil Martin Macík, který příští týden dopraví s týmem soutěžní speciál a doprovodnou techniku na nalodění do francouzského přístavu v Le Havru. 

    14. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • MČR v Taekwon-Do ITF v Brně

    teakwon-doŠampionát, který v letošním roce hostí velká sportovní hala v Campusu Masarykovy univerzity v Brně-Bohunicích na ulici Kamenice se zúčastní 405 závodníků z 25 škol Českého svazu Taekwon-Do ITF, a to v kategoriích žáci, junioři, senioři i veteráni.

    14. 11. 2014 | Rubrika: Bojové sporty

  • MS v Adventure Race 2014 - Ekvádor - 1-2 den a noc

    Pokud si myslíte, že uběhnout 42 km maraton nebo odjet 100 km MTB-maraton je výkon, tak při MS v Adventure Race absolvují závodníci takových maratonů více než deset a dokonce v nadmořské výšce blížící se 5000 m.n.m.

    11. 11. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Český triatlon povede žena

    KovářováBývalá reprezentantka a dvojnásobná olympionička Lenka Kovářová je novou předsedkyní České triatlonové asociace. Byla zvolena v sobotu na Valné hromadě, která se konala v Českých Budějovicích v Clarion Congress Hotelu. Večer pak v kulturním a konferenčním centru ArtIGY proběhlo slavnostní vyhlášení Českých pohárů.

    11. 11. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • NEJNÁROČNĚJŠÍ ZÁVOD NA SVĚTĚ

    MS v Adventure Race 2014 - Ekvádor
    720km vzdušnou čarou = 1000km na trati ; 9.11.-17.11.2014 ; 9 dní NON-STOP
    19 zemí a 51 reprezentačních čtyřčlenných týmů (min. 1 žena) Video - trasa MS
    Trek, MTB, OB, kajak, raft, plavání, lezení, HighMountain, canyoning, coasteering, jumary ...
    -10 až 30 st.C; 4800 až 0 m.n.m.; vlhkost až 90%

    10. 11. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Enge v Thajsku na podiu, přesto není spokojený

    engeTomáš Enge startoval o uplynulém víkendu v thajském šampionátu vozů GT za Vattana Motorsport. I přesto, že bral jedno třetí místo, není český jezdec spokojený. Na dosah ruky měl dvě vítězství, o které jej připravily technické problémy.
    „Po Monze jsme byli plní elánu, protože jsme prolomili bariéru druhých míst. V Thajsku to bohužel nedopadlo úplně podle představ,“ začal vyprávění o uplynulém víkendu Tomáš Enge.

    7. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Finále OffROAD Maratonu: Drama, překvapení i speciální ceny

    buggyPoslední díl OffROAD Maratonu se koná tuto sobotu 8. listopadu na trati v Ředhošti. Pro závodníky terénních aut, motorek i čtyřkolek je připravena známá motokrosová trať, která bude stejně jako loni rozšířena i o prostor mimo ni. Některé závodníky dělí v průběžném pořadí pouhý bod, a tak se můžeme těšit na dramatické duely. Navíc se očekávají zajímavé souboje mezi speciály do litru, neboť se na poslední závod přihlásil rekordní počet týmů, které své buginy testují na příští sezonu. A na všechny přítomné, zvláště motorkářské fandy, čeká jedno překvapení spjaté se jménem dakarského jezdce. 

    7. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mikko Hirvonen končí ve WRC

    HirvonenPo třinácti letech závodění na nejvyšší úrovni se Mikko Hirvonen rozhodl ukončit svoje působení v mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích. Závěrečná soutěž letošního ročníku, Wales Rally GB, tak bude ve světovém šampionátu jeho poslední.

     

    Video o kariéře Mikko Hirvonena "13 years..." v článku.

     

    6. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.