NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Praha zažije strhující boxerskou show

    Již za pár týdnů budou mít Češi možnost vidět to nejlepší, co nabízí světová scéna amatérského boxu. V pražském Paláci Lucerna se 22. listopadu po dlouhých třiceti letech ukáže celosvětová špička tohoto sportu – kubánští boxeři, jež jsou nepřekonatelní ve sbírce úspěchů na mistrovstvích či olympiádách.

    5. 11. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Velká slušovická 2017 objektivem Lenky Sklenákové

    Dostihové závodiště ve Slušovicích se loučilo s letošní sezónou stylově, Velkou slušovickou steeplechase. Jednu z posledních letošních dostihových akcí zachytila ve své reportáži Lenka Sklenáková.

    5. 11. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Rallye Železné Hory ve fotografiích Mirka Grusy

    Motoristická sezóna 2017 pomalu končí. Je tedy čas na malá ohlédnutí. XVI. Rallye Železné Hory se jela v okolí Chrudimi letos ve dnech 27. až 29. 7. Připomeňme si tuto akci ve fotoreportáží Mirka Grusy.

    5. 11. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Hubertova jízda v NH Kladruby ve fotografiích Martiny Burianové

    V podzimně zbarvených lesích se již tradičně loučí jezdci se sezónou při Hubertových jízdách. Tento jezdecký svátek v Národním hřebčině v Kladrubách zachytila na fotografiích Martina Burianová.

    2. 11. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Týmové mistrovství ČR v jachtingu

    V Praze se od 27. do 29. října konalo mistrovství ČR v team racingu. V pátek po dopoledním dešti vysvitlo slunce a začalo foukat. Dvanáct týmů, složených z nejlepších jachtařů celé republiky a Slovenska, začalo závodit. K favoritů patřily zejména týmy POBŘEŽÍ LIHOVINY a obhájce titulu #PRSAKOULE, který propaguje neziskovou organizaci Loono mladé medičky Kateřiny Vackové.

    1. 11. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Historický úspěch pro český taneční sport

    Česká republika má finalisty mistrovství světa v kateporii mládež! Taneční pár Jakub Brück-Anna Riebauerová, reprezentující taneční klub DSP Kometa Brno, se dokázal o víkendu probojovat mezi šestici nejlepších párů světa v kombinaci deseti tanců. Šampionát se konal v sobotu 28. října v Moskvě a účastnily se ho mistrovské páry z 34 zemí. Jakub s Aničkou se v dvojboji zahrnujícím jak standardní, tak latinsko-americké tance, nakonec umístili na 6. příčce, když absolvovali všechna čtyři náročná kola s oběma disciplínami. 

    1. 11. 2017 | Rubrika: Taneční sport

  • Autodrom plní kalendář závodů pro rok 2018

    Společnost AUTODROM MOST na základě jednání s promotéry postupně naplňuje kalendář závodů pro sezonu 2018. Na termínech stěžejních podniků už se obě strany dohodly. „Vždy ve středu ve čtrnáctidenním intervalu počínaje 25. říjnem zveřejníme informace o akci zařazené do kalendáře závodů na příští rok. Chceme tak fanoušky trochu napínat i překvapit. Tou první je - jak jinak - evropský šampionát okruhových tahačů (FIA ETRC) Czech Truck Prix. V Mostě jej přivítáme už pošestadvacáté,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

    1. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Zlato a mozoly ze saharské Rally EL Chott

    Pilot týmu Big Shock Racing Martin Macík v kamionu Liaz s navigátorem Davidem Pabiškou a za asistence mechanika Michala Mrkvy vyhrál saharskou Rally El Chott. A to napříč všemi kategoriemi. Extrémně náročný pouštní závod byl výbornou přípravou na Dakar 2018. „Jsem rád, že jsme El Chott dali, byl to opravdu těžký a výživný závod. Jelo se 5 etap plus prolog, odřídil jsem přes 1000 závodních kilometrů a z toho přibližně 300 v dunách. A ne ledajakých. Nikdy jsem nezažil tak měkký písek. Franta se v něm zvládl zahrabat na čisté rovině tak, že jsme pak půl hodiny kopali. Takže celá posádka má mozoly od lopat,“ popisuje Martin Macík. K celkovému vítězství v závodě posádce pomohla i bravurně zvládnutá navigace Davida Pabišky, který v tuniském závodě nahradil týmového navigátora Františka Tomáška. Motorkář týmu Jan Brabec s přehledem vyhrál první etapu. Pak se ale dostavily technické problémy a závod se mu nepodařilo dokončit.  

    1. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mistrovství v lezení na obtížnost vyhrál Adam Ondra.

    Tento víkend proběhlo v Metropoli Zličín Mistrovství České republiky v lezení na obtížnost. V nedělním finále předvedl dle očekávání nejlepší výkon Adam Ondra, který zdolal 13 metrovou stěnu jako jediný. Mezi ženami dominovala Iva Vejmolová. Nejlepší české lezce viděly v průběhu víkendu tisíce návštěvníků Metropole Zličín.

    30. 10. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Novináři si vyzkoušeli zásady bezpečné jízdy

    Novináři z celostátních médií se sjeli začátkem října do Mostu. Společnost AUTODROM MOST ve spolupráci s Ústředním automotoklubem České republiky (ÚAMK) pro ně přichystala zážitkový program na výcvikových plochách polygonu zaměřený na bezpečnost silničního provozu a přípravu automobilu na zimní období. Skládal se z teorie a praktické části pod dohledem zkušeného instruktora autodromu. 

    30. 10. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Autodrom přivítá v premiéře běžecké vytrvalce

    Mostecký autodrom stále více svých činností směřuje také do nemotoristických sportovních i relaxačních aktivit ve svém areálu. Jednou z nich je mezi veřejností oblíbený běh. V sobotu 4. listopadu hodinu před polednem odstartuje čerstvý šampion evropského poháru cestovních vozů (ETCC) Petr Fulín na velkém závodním okruhu amatérské běžecké závody The Most HALFMARATHON #1. Jde o premiéru vytrvalostního klání, letitou tradici má naopak na autodromu červnový Olympijský běh v délce jednoho, případně dvou okruhů.

    30. 10. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • První oficiální testování vozu Škoda Octavia Cup pro sezónu 2018

    Český pohárový okruhový seriál Škoda Octavia Cup má za sebou první oficiální testování nového prototypu pro sezónu 2018. Testování proběhlo 19. října 2017 na Autodromu v Mostě. Technicky upravený vůz si přijela poprvé osahat první várka 10 jezdců z řad současných a bývalých závodníků ŠOC. Auto se na trati chovalo nad očekávání dobře a nejrychlejší z jezdců s ním zajížděli časy kolem 1:48. Velká část z přítomných jezdců přislíbila účast v nadcházející sezóně. Na začátek listopadu se chystá další testování pro nové potenciální zájemce o účast v sezóně 2018.

    29. 10. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • O POHÁR 28. ŘÍJNA 2017 objektivem Patra Jansy

    Tradiční 39. ročník kynologického závodu "O pohár 28. října" se konal v sobotu na cvičišti ZKO Náchod. Své schopnosti změřili psovodi se svými psy v kategoriích podle  zkoušek  ZZO, ZZO1, ZM, ZVV1 a IPO3. Fotoreportáž připravil Petr Jansa.

    29. 10. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Cena prvního prezidenta pro favorita ESKERKHANA

    Dostihová sezona se uzavírá i na chuchelském dostihovém závodišti. Vrcholem nedělního programu v Conseq Parku Velká Chuchle byla již tradiční 97. SHERLOG Cena prvního prezidenta na 3200 m. Vítězem se stal  favorizovaný ruský pětiletý ryzák Eskerkhan s žokejem Martinem Laoubem v sedle. Fotoreportáž z chuchelské derniery připravila Andrea Zavadilová.

    29. 10. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Bronz pro českou posádku na Rolex Middle Sea Race

    Posádka české lodě HÉBÉ V dokončila ve středu 25. 11. brzy ráno v pořádku a ve zdraví jeden z nejtěžších a nejlépe obsazených námořních závodů na světě Rolex Middle Sea Race. Letos byly podmínky obzvlášť náročné, vítr přesahoval 40 uzlů, ze 104 startujících odstoupila více než polovina lodí. O to víc nás může těšit skvělý výsledek české posádky, kterou vedl zkušený sólo jachtař Milan Koláček. Třetí místo celkově a druhé ve skupině v handicapu ORC, je po dřívějších medailových umístěních TŘI SESTRY SAILING TEAMU, další vynikající vizitkou českého námořního jachtingu.

    28. 10. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.