RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Český pohár v aquatlonu pokračuje v Rychnově nad Kněžnou

    aquatlon - ilustračníV neděli 4. května přivítá Rychnov nad Kněžnou potřetí závod Českého poháru v Aquatlonu. Po Českých Budějovicích, Zlínu, Praze a Jablonci se jedná o pátý díl prestižního seriálu. Ten je předposledním dílem série, kterou pořádá Česká triatlonová asociace. Seriál uzavře závod v Liberci na začátku října.

    2. 5. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • KartCross Nordring

    KM RacingNásledující víkend se uskuteční v rakouském Nordringu druhý podnik českého poháru KartCross Cupu 2014. KM Racing na tomto podniku nebude chybět. Kuba Mrvka se pokusí vylepšit svoje pódiové umístění z předešlého podniku v Humpolci, kde obsadil pěkné třetí místo. 

    1. 5. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Truck Trial Milovice 2014

    Truck Trial Milovice

     

    Letošní ročník Mistrovství republiky v Truck Trialu odstartoval o víkendu na Tankodromu Teleček v Milovicích. Na výborně připravené trati se sešli závodníci z Česka a Německa aby poměřili své síly v extrémním terénu. A bylo na co se dívat. Ostatně posuďte sami a prohlédněte si fotografie z nedělních sekcí.

    29. 4. 2014 | Rubrika: Fotoreport

  • OffROAD Maraton Šiklův Mlýn

    Offroad MaratonDruhý závod seriálu OffROAD Maraton se jel uplynulou sobotu v Šiklově Mlýnu. Téměř pětikilometrová trať nabídla rovné úseky, ale také náročné technické pasáže. Za ideálního počasí se střídajícím se sluncem a lehkým deštěm si ji užilo 84 motorkářů, 61 čtyřkolkářů a 21 aut. Absolutní vítězství vybojovali motorkář Daniel Galia z RD racing teamu, čtyřkolkář Martin Švanda z Quadservisu Špak a Rostislav Plný se speciálem do litru, jedoucí pod křídly RP Interier týmu. Ten s přehledem nakroužil 47 kol a do absolutního pořadí si zapsal 216 kilometrů. Dorazili také dakarští jezdci: Pepa Macháček z KM racing teamu, Dušan Randýsek pod křídly VYPE racing teamu i Jaroslav Valtr s VALTRem offroad teamem.

    Foto: Jonáš

    28. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Triatlonista Řenč po 2. místě na akademickém MS

    ŘenčČeský triatlonový reprezentant Tomáš Řenč vybojoval na akademickém mistrovství světa v Brazílii stříbrnou medaili. Výborně se popasoval s vysokými teplotami a stupňovaným tempem v závěrečné části si doběhl pro titul vicemistra světa. Co pro něj tato medaile znamená, jak slavil a jaké jsou jeho další cíle, to prozradil v následujícím rozhovoru.

    28. 4. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • KM Racing na KartCrossu!

    KM RacingJiž druhým rokem se KM Racing účastní celého autokrosového seriálu v kategorii KartCross. V letošním roce, roce 2014, s vlastní buggynou, ve které můžete sledovat našeho jezdce Jakuba Mrvku. První závod má za sebou na skvělém 3. místě! 

    24. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Pozor, OffROAD Maraton Šiklův Mlýn už 26. dubna!!!

    Čeká na vás příjemné prostředí areálu, nově upravená širší trať a zábava pro děti i dospělé. K občerstvení bude otevřen Saloon s westernovou projekcí a záběry z předešlých závodů.

    21. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Double Mercedesu v Šanghaji!

    HamiltonVelká cena Číny byla čtvrtým podnikem sezony 2014. Jela se na moderním okruhu poblíž Šanghaje. Před závodem se nabízela řada různých strategií, ale velice dobrá výkonnost středně tvrdých pneumatik ve druhém stintu závodu dovolila jezdcům na prvních patnácti místech jet na jednom z nejnáročnějších okruhů sezóny pouze na dvě zastávky v boxech.

    21. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • V Jablonci pokračoval Český pohár v aquatlonu

    ZimovjanováTereza Zimovjanová z SK OMT Pardubice a Martin Debnar z Ekol Elite vyhráli v Jablonci nad Nisou sobotní závod s názvem Skupina ČEZ Český pohár v aquatlonu, který byl čtvrtým dílem Českého poháru. 

    21. 4. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • V Jablonci pokračuje Český pohár v aquatlonu

    Aquatlon - ilustračníV sobotu 19. dubna v Jablonci nad Nisou pokračuje Český pohár v aquatlonu. Závod s názvem Skupina ČEZ ČP v AQUATLONU Jablonec nad Nisou 2014 je čtvrtým dějstvím v šestidílném prestižním seriálu a je určen pro všechny věkové i výkonnostní kategorie. Nechybí ani oblíbená soutěž rodin.

    18. 4. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • VC ČÍNY 2014, ŠANGHAJ,

    PirelliO velikonočním víkendu přivítá okruh v Šanghaji Grand Prix Číny. Loni zvítězil Fernando Alonso s Ferrari se strategií tří zastávek v boxech. Startoval na měkkých pneumatikách ze třetí pozice a pak absolvoval tři stinty na středně tvrdých pneumatikách. Jenson Button s McLarenem skončil pátý při použití strategií dvou zastávek. 
    Šanghaj je první okruh v kalendáři, kde množství zatáček a nové přeplňované motory mohou mít pozitivní vliv na ovladatelnost a použití pneumatik. Unikátní konfigurace okruhu s progresivní akcelerací v zatáčkách číslo 7, 8, 12 a 13 dovoluje jezdcům naplno využít točivý moment nových hybridních pohonných jednotek. Zvláště důležitý bude výběr správné mapy motoru, která zabrání protáčení kol ve chvíli, kdy vozy akcelerují (zatáčky 3-4, 7-8 a 12-13). Velký přítlak znamená vysoké rychlosti v zatáčkách, přetížení přesahuje 3,8G. Pneumatiky musí odolávat dlouhému a opakujícímu se zatížení, které ještě vzroste při použití měkčí směsi, která má lepší přilnavost.

    18. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Rozhovor s profesionální golfistkou Zuzanou Mašínovou Boučkovou

    Mašínová BoučkováMUDr. Petr Novák je známým a respektovaným očním lékařem, ale také aktivním golfistou. V Refrakčním Centru Praha,Mašínová Boučková které spoluzakládal a vede a které se zaměřuje na laserové operace očí, pomohl k životu bez brýlí či kontaktních čoček stovkám klientů. Mezi jeho spokojené pacienty se zařadila také úspěšná profesionální golfistka a dětská trenérka Zuzana Mašínová Boučková, které nový zrak výrazně pomohl nejen na greenu.

    18. 4. 2014 | Rubrika: Golf

  • MARTIN STRAKA - Skvělý hokejista, dobrým golfistou.

    StrakaJe skvělým hokejistou, po 15 létech v zámoří se vrátil do domácí hokejové extraligy a stal se majitelem plzeňského klubu. Zároveň je stále ještě aktivním hokejistou, který by mohl reprezentovat, tedy pokud by o to měl zájem.  Martin Straka je ale především vášnivým golfistou, tento sport totiž provozuje už téměř 15 let.  My jsme ho potkali při hře v Golf resortu Darovanský dvůr a tamtéž nám také poskytl rozhovor. 

    10. 4. 2014 | Rubrika: Golf

  • Carbonia Cup v Mostě obohatilo zahraniční pole

    Carbonia CupPrvní závody Carbonia Cupu se konaly o víkendu v Mostě a jezdcům přálo nedeštivé a teplé počasí. Nejrychlejší vůz kvalifikace PRC BMW 3,2ltr sice nedojel, přesto byl pořadatel spokojen hojnou účastí jezdců, a to nejen z ČR. V Mostě se na úvod sezóny sešlo 78 vozů, včetně Caterhamů, formulí a cestovních a GT vozů.

    10. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Loprais se spojil s Buggyrou!

    LopraisPrávě uzavřený sňatek z rozumu, případně dakarská koalice vychází ze spojenectví tří dlouhodobě nejúspěšnějších českých jezdců na Rallye Dakar Aleše Lopraise, Martina Kolomého a Jaroslava Valtra. Trio elitních jezdců pak bude spoléhat na veškeré vývojové a technologické kapacity Tatra Buggyra Team aLoprais Instaforex Team. „Na všem podstatném jsme dohodnuti, řešíme jen technické detaily, například výrobní kapacity,“ potvrdil manažer Buggyra Jan Kalivoda. Jak ovšem zároveň dodal, oba týmy si zachovají vlastní identitu a dodrží veškeré závazky vůči dosavadním partnerům. „Ostatně je i v jejich zájmu, aby si náš nový společný projekt vedl co nejlépe.

    10. 4. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.