RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Taxis Gladiator Race ve fotografiích Petra Jansy

    Trasa kopírující Velkou pardubickou steeplechase včetně fenomenálního "Taxisu". Dostihové závodiště plné překážek - Vodní příkop, Irská lavice, oranice a klasické překážky OCR, tak to je Gladiator Race na pardubickém dostihovém závodišti. Fotoreportáž Petra Jansy vám ukáže, jaké to bylo...

    4. 12. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • MČR v přespolním běhu ve fotografiích

    V Dlouhoňovicích u Žamberka se konalo letošní mistrovství ČR v přespolním běhu. Velkou fotoreportáž ze závodu přináší Miluše Žáčková.

    2. 12. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Šampionát ADAC GT uvidíme na autodromu v Mostě!

    Fanoušci rychlých kol a silných výkonných motorů se mohou těšit na další novinku závodního kalendáře mosteckého autodromu. Po úspěšných jednáních s promotérem rozšíří totiž zajímavou a pestrou nabídku už v příštím roce šampionát ADAC GT Masters, mezinárodní seriál závodů upravených supersportovních vozů kategorie GT3 se základnou v Německu.

    29. 11. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • „Nikdy to nevzdám" aneb 40. ročník Rallye Dakar je tady!

    Ve čtvrtek 23. listopadu 2017 se vydal na svou další dakarskou pouť český tým South Racing CE, který patří pod křídla globálního týmu stejného jména. Tomáš Ouředníček se tak zúčastní svého pátého Dakaru v silném voze s podporou polotovárního týmu Ford.

    28. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Jaký byl letošní Carbonia cup 2017?

    Posledním závodem na autodromu v Mostě skončila další, již sedmá sezóna závodů Carboniacup na okruzích roku 2017.  Letos se představila široká škála různých vozů, formulí a závodních speciálů s jezdci již zkušenými, teamy známých jmen i začínajícími jezdci. Celkově se do seriálu přihlásilo 188 jezdců z devíti států (Česko, Německo, Rakousko, Polsko, Slovensko, Bulharsko, Maďarsko, Itálie a Srbsko) Pro seriál mezinárodních amatérských okruhových závodů je to velice pěkné číslo.

    28. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Dakarské přejímky v Le Havre: Macík se loučil s Frantou

    Ve francouzském přístavu Le Havre bylo ve čtvrtek rušno. Dakarské týmy odevzdávaly své závodní speciály. Ty se na obrovském trajektu, největším plovoucím parkovišti s nejcennějším nákladem v celém Atlantickém oceánu, vydají na plavbu směr peruánská Lima. Také tým Big Shock Racing nakonec úspěšně odevzdal pořadatelům závodní i doprovodná vozidla. Mohlo by zdát, že nalodit se na trajekt není nic složitého, ale celý proces Martinovi Macíkovi, pilotovi žluté liazky s číslem 510, jezdci na motocyklu Janu Brabcovi i týmovým mechanikům trval přes 8 hodin. Co se v Le Havre dělo?

    28. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Kuba převálcovala Evropu

    Více než dva tisíce diváků do posledního místa zaplnilo pražský Palác Lucerna, aby si nenechali ujít sportovní událost, která nemá v novodobé historii České republiky obdoby. Přihlíželi nelítostným soubojům evropských top boxerů, kteří vyzvali hvězdnou kubánskou reprezentaci. Po dlouhých třiceti letech mohli kubánské boxery vidět v Praze naživo.

    25. 11. 2017 | Rubrika: Bojové sporty

  • The Most Truck Festival se vrátí v příští sezóně

    Také v příštím roce se stane součástí nejprestižnějšího podniku mosteckého autodromu, evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix ve dnech 31. srpna až 2. září, přehlídka The Most Truck Festival. „Letošní premiéra festivalu se setkala s velmi kladným ohlasem nejen u dopravních a spedičních firem a milovníků kamionů, program zaujal i běžné návštěvníky závodního víkendu. Lidé už se ptají, zda uspořádáme další ročník a zda se mohou přihlásit. Vedle účastníků prvního ročníku jsou to i noví zájemci. Možná získali příznivé reference,“ uvedl obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

    25. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Kubánští boxeři po třiceti letech v Praze

    Kubánští boxeři stojí po třiceti letech v Praze proti týmu nejlepších boxerů z celé Evropy. Tisíce fanoušků tohoto nejdrsnějšího sportu se těší na jedinečný zážitek. Strhující galashow se uskuteční v pražském Paláci Lucerna ve středu 22. listopadu od 18.00 hodin. Nevídaná podívaná, která zahýbe boxerským světem, má mnohem větší ambice.

    21. 11. 2017 | Rubrika: Bojové sporty

  • Olga Roučková s novou čtyřkolkou Yamaha na Dakar 2018

    Olga Roučková má za sebou úspěšnou sezónu, letos se na své čtyřkolce Yamaha stala, jako první žena v celé historii FIM Europe Baja, mistryní Evropy. Získala tak vůbec první titul pro něžné pohlaví v čistě mužské kategorii Q2, tedy kategorii čtyřkolek bez rozdílu pohonu nad 450 ccm. Další plány jsou jasné. Olga Roučková se stane také první Češkou, která na čtyřkolce pojede Rallye Dakar. Zázemí jí poskytne tým Moto Racing Group. Přípravy jsou v plném proudu, Ollie spí a trénuje v kyslíkovém stanu, aby si usnadnila aklimatizaci v etapách vedoucích po vrcholech And. A také mechanici v Tachově si dali záležet na přípravě nové čtyřkolky Yamaha YFM 700, na níž se Olga poveze napříč Jižní Amerikou. 

    21. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • ZDENĚK ERTL BYL ZVOLEN PŘEDSEDOU SDRUŽENÍ SPORTOVNÍCH SVAZŮ

    Předsedou Sdružení sportovních svazů České republiky, z.s. byl opět zvolen Zdeněk Ertl. Na svém čtvrtém letošním zasedání, které se uskutečnilo ve středu 15. listopadu 2017 v prostorách Letenského zámečku, o tom jednohlasně rozhodla Rada Sdružení. Zdeněk Ertl tak bude pokračovat v čele druhé největší sportovní organizace v zemi, jejíž členská základna čítá více než 611 000 sportovců, již ve čtvrtém funkčním období.

    21. 11. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Macík a Brabec prozradili strategii pro Dakar 2018

    Dakar 2018 se blíží a členům týmu Big Shock Racing se zvedá nálada. I přesto, že má teď každý plné ruce práce. Sestava týmu zůstává nezměněna, stejně jako posádka žluté liazky. Pilot Martin Macík Jr. pojede slavný závod už pošesté, navigaci si vzal na starost opět František Tomášek a techniku jistí Michal Mrkva. Jediným novým členem týmu je motorkář Jan Brabec, několikanásobný mistr ČR v motokrosu, který se těší na svůj první start. Mechanici do poslední chvíle pracují na dakarských speciálech, aby mohly za pár dní projít technickými přejímkami ve francouzském přístavu Le Havre a vydat se na plavbu směr Lima.

    19. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Hradecký mid 2017 ve fotografii

    V Bělči nad Orlicí se konal již 17. ročník závodů psích spřežení Hradecký Mid. Velkou fotoreportáž ze sobotních závodů připravil Petr Jansa.

    19. 11. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Souboje o každý metr uzavřely offroadovou sezonu

    Letošní seriál OffROAD Maraton dojel do finále. V sobotu 11. listopadu na svatého Martina se motorkáři, čtyřkolkáři a autaři vyřádili na trati v Ředhošti. Po závěrečných soubojích proběhlo vyhlášení osmidílného podniku. Absolutnímu pořadí napříč kategoriemi kralovali motorkář Petr Trávníček a čtyřkolkář  Martin  Miřejovský.  Celkem  2138  kilometrů  letos  absolvoval  RP  Interier s Rostislavem Plným za volantem buginy, celkový vítěz mezi auty.

    19. 11. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.