NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Do pedálů přes Pustevny šlápne i olympijský vítěz Kulhavý

    ČeladnáJen pár dní zbývá do startu druhého ročníku cyklistického závodu Cream BIKE ČELADNÁ 2015. Ten se uskuteční v sobotu 19. září v obci Čeladná v Moravskoslezském kraji. Závodu, který vede přes atraktivní lokace, jako jsou Pustevny či Maralák, se mohou zúčastnit profesionální bikeři i široká veřejnost. Na startu nebudou chybět i známé cyklistické tváře jako jsou Jaroslav Kulhavý, Pavel Boudný a mnoho dalších.

    16. 9. 2015 | Rubrika: Cyklistika

  • V Šamoríně úřadoval Ospalý. Ovládl poslední závod ČP v triatlonu

    slovakmanVe slovenském Šamoríně v areálu Elements Resort a jeho okolí se v neděli uskutečnil poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Závod s názvem Slovakman 113 byl vyprodán a diváci i triatlonisté si užili parádní sportovní den. Vítězem se stal úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý, mezi ženami vyhrála domácí Nikola Čorbová.

    15. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

    ilustrační - Filip OspalýSlovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

    12. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Carboniacup jede opět na Slovensku

    Caterham - Carbonia CupNa Slovakiaringu se pojede další díl Carboniacupu, čímž se sezóna přehoupne do své poslední třetiny. Závěr sezóny tak uvidí opět diváci na autodromu v Mostě.
    K dalšímu dílu Shadows Carboniacupu se přihlásilo zatím 78 vozů.
    Ve skupině A upravených cestovních vozů se přihlásilo 24 jezdců, vede zatím Jan Francis Semlbauer s BMW 1, za ním figuruje Radek Hort a třetí místo zatím drží Milan Valášek.

    10. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Stříbro z mistrovství Evropy třídy D-one

    V. TeplyV termínu 4.–6. 9. se na Lago di Garda konalo ME lodní třídy D-one. Na startu se sešlo 23 závodníků ze sedmi evropských zemí. Českou republiku reprezentovali Viktor Teplý, Marek Bachtík, Ivo Sláma, Jan Hirnšal a Libor Hošek. Celkem se odjelo 6 rozjížděk v relativně silném větru 6–10 m/s. Přestože bylo první den relativně zataženo, přišla odpoledne klasická ora o síle 6–8 m/s. „První rozjížďku jsem na první bojce vedl těsně před Angličanem Nickem Craigem, pak se mi bohužel nepovedl zaďák a dojel jsem na 5. místě. Další rozjížďku jsem měl kolizi na startu, ale díky dobré rychlosti a taktice se mi podařilo ztrátu stáhnout a dokončit rozjížďku na 4. pozici,“ popisuje průběh závodu Viktor Teplý.

    9. 9. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Dvořák vybojoval titul evropského mistra WMC

    DvořákČeská republika slaví úspěchy na poli bojových umění. Lukášovi Dvořákovi se podařilo získat profesionální evropský titul WMC v thajském boxu. V pátek večer se v Praze v rámci akce Prague Harley Days odehrál dlouho očekávaný souboj o prestižní titul evropského mistra WMC, nejuznávanější organizace thajského boxu na světě. Lukáš Dvořák, loňský mistr ČR, zvítězil nad Lorenzem Domenichinim, mistrem Itálie 2014.

    9. 9. 2015 | Rubrika: Bojové sporty

  • Český Krumlov po 70ti letech zažije utkání v americkém fotbale

    dobový snímekAkcí připomínajících 70. výročí konce 2. světové války a první poválečné okamžiky je nepočítaně, ovšem ta, která se o víkendu 26. – 27. září odehraje v Českém Krumlově, patří k nejunikátnějším. Fotbalový stadion FK Slavoj Český Krumlov se stane dějištěm utkání v americkém fotbale v podání amerických vojáků. Stejně jako před 70ti lety, v září 1945, kdy se na louce u Vltavy v Českém Krumlově hrál jeden z prvních poválečných zápasů  ligy amerického fotbalu armády Spojených států a vůbec první zápas amerického fotbalu v Československu. V roce 1945 proti sobě stála 94. pěší divize a 22. sbor Armády USA, v sobotu 26. září se utká armádní celek USA s letošními obhájci titulu české ligy mužstvem  Prague Black Panthers. Součástí akce Svoboda a sport bude v neděli 27. září historicky první fotbalové střetnutí výběrů americké a české armády.

    8. 9. 2015 | Rubrika: Míčové sporty

  • 331 Dance Studio Olomouc naučí tancovat děti i dospělé

    street331 Dance Studio působící v Olomouci otevírá od září 2015 nové taneční kurzy. Jde o ideální příležitost, jak se naučit tancovat street dance (hip hop, house, dancehall, mtv dance, …) nebo třeba contemporary dance (současný tanec). V 331 Dance Studiu Olomouc totiž probíhá výuka dětí (a to už od 3 let), dospívajících i dospělých, úplných začátečníků i pokročilejších tanečníků.

    7. 9. 2015 | Rubrika: Taneční sport

  • Příbram hostí poslední závod ČP v dlouhém triatlonu

    triatlonLetošní seriál FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu má před sebou ještě dva závody. Jen jeden z nich se ale koná na českém území. Jde o Klasik Duatlon, který v neděli 6. září hostí Příbram. Tento závod je také třetím pokračováním Českého poháru v duatlonu a zároveň je i mistrovstvím České republiky v duatlonu pro kategorie žáků. Posledním podnikem FORD CZECHMAN TOUR pak bude závod s názvem Slovakman 113 v Šamoríně na Slovensku.

    4. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Baja Bohemia 2015 již tento víkend!

    KM RacingNenechte si ujít jedinečnou podívanou a přijeďte do Milovic nad Labem nedaleko Prahy. Již tento víkend se v bývalém vojenském prostoru bude konat Baja Bohemia 2015. 

    4. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mistrovství republiky ve windsurfingu za účasti olympioniků

    windsurfingZávodní windsurfingová sezona 2015 se pomalu chýlí ke konci a výsledky mezinárodního mistrovství České republiky jsou již známy! Mistrem ČR ve třídě Raceboard se stal po suverénním výkonu na Nových Mlýnech Petr Kučera jun. (CZE 15; TJ Rapid Brno) a ve třídě Funboard Jakub Zíma (CZE 777; ČWA).  „Výsledky třídy Funboard byly velice těsné, první s druhým měli stejný počet bodů a já jsem zaostal o pouhý bod, ale medaile je skvělá,“ radoval se ze třetího olympionik Patrik Hrdina, veterán, který se účastnil olympiád v Barceloně v roce 1992 a v Savannah v roce 1996. „Závod jsem si strašně užil a jsem rád, že ve svém věku stále mohu konkurovat mnohem mladším závodníkům.  Na windsurfu již moc netrénuji, věnuji se hlavně paddleboardingu,“ říká s úsměvem.

    4. 9. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Budvar Prorodeo Tour 2015

    Pro Rodeo Tour

    Seriál Pro Rodeo Tour pokračoval o víkendu v HALTER VALLEY Dnešicích.

    Fotogalerie Martiny Burianové

    3. 9. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Vítězný tanec Buggyry rozzářil autodrom Most

    Závody FIA Truck Racing Championship přivítal, jako každoročně autodrom Most po letní pauze po Nürnburgringu, v čele s novým vedením autodromu, kterého práce byla vidět téměř na každém kroku.
    Velmi početné divácké návštěvy předčily očekávání, ale diváci neodcházeli s prázdnou, pěkný zážitek ze závodů, možnost se nechat, popřípadě i řídit závodní speciál na polygonu, či se svézt BVP vozidlem, nebo si zajít se podívat přímo na startovní rošt závodů FIA Truck. Exhibiční jízdy série Boss GP předvedla v neděli i Veronika Cichá s Dallarou GP2.

    3. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Martin Macík vyhrál závod Baja Poland

    Macík - Baja PolandTým KM Racing splnil slib. Ze závodu Baja Poland si posádka kamionu ve složení Martin Macík, František Tomášek a Michal Mrkva veze zlato. Lukáš Kvapil na motocyklu v závěru závodu dohnal pád z první etapy a skončil celkově šestý. O víkendu budou mít čeští fanoušci rallye jedinečnou možnost potkat se s oběma jezdci týmu KM Racing osobně.  

    3. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.