Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Zimní jízdy po okruhu pokračují v prosinci, zpestří je LOUDA CUP

    Zimní jízdyVolné jízdy vlastním vozem po závodním okruhu mosteckého autodromu pro veřejnost The Most Winter Challenge pokračují dvěma termíny v prosinci. Prověřit své řidičské umění a chování svého vozu při jízdě na dráze motorističtí fanoušci mohou už v pátek 2. prosince. Další příležitost pak budou mít v sobotu 17. prosince, kdy se zároveň mohou přihlásit do jednokolového, odlehčeně pojatého závodu amatérských jezdců LOUDA CUP.

    25. 11. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • TRIPrague součástí světové triatlonové série CHALLENGEFAMILY

    challengepragueV roce 2015 se v Praze poprvé odehrál triatlonový závod TRIPrague a ihned se stal jedním z největších a v každém případě nejspektakulárnějších triatlonů v České republice. Pro rok 2017 TRIPrague přepisuje svou historii a stává se součástí světové triatlonové série CHALLENGEFAMILY. Změní své jméno na CHALLENGEPRAGUE.

    23. 11. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Mostecký autodrom nabízí originální vánoční dárek.

    Autodrom MostSpolečnost AUTODROM MOST má inspiraci pro nadcházející vánoční období. Nabízí originální vouchery, jimiž lze mile překvapit pod stromečkem své blízké, přátele či zákazníky. Kromě v zimě více než praktického dárku – kvalitních teplých závodních ponožek ve třech barevných a designových provedeních – totiž poukazy obsahují i přímý nebo zprostředkovaný motoristický zážitek na závodní dráze a plochách pro výcvik bezpečné jízdy autodromu.

    22. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Vyhlášení Krále triatlonu proběhne letos v Liberci

    ČelůstkaDo libereckého Grandhotelu Zlatý Lev se 26.11. sjedou nejlepší triatlonisté a triatlonistky z tuzemských pohárových klání v rámci Českého poháru. Vrcholem galavečera bude vyhlášení ankety Král triatlonu.

    21. 11. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Red Bull ESA 2016

    Kredit: Joerg Mitter a Balazs Gardi pro Red Bull Content Pool.Po obloze se čtyři piloti současně řítí rychlostí až 258 km/hod, ve speciálním obleku proletí po seskoku z vrtulníku čtyři vzdušné brány a svůj let zakončí přistáním na padáku. To je nejrychlejší disciplína v bezmotorovém létání - Red Bull Esa - wingsuit four-cross slalom.

    20. 11. 2016 | Rubrika: Extrémní sport

  • Libor Podmol se po zranění vrátí na FMX Gladiator Games

    PodmolPo pěti týdnech léčení pomocí alternativních metod se Libor Podmol v sobotu představí na FMX Gladiator Games. Nejočekávanější akce domácí freestyle motokrosové scény vypukne v pražské O2 aréně už v sobotu 19. listopadu v 19:30, ale již od 16 hodin budou diváci vpuštěni do haly a dostanou možnost projít si jezdeckou plochu i zázemí, potkat se s jezdci. Kromě domácí špičky se představí také světoví jezdci – Nate Adams nebo Adam Jones. Libor Podmol, který si zlomil klíční kost při závodě mistrovství světa v lotyšské Rize, definitivně potvrdil svou účast. „Udělal jsem všechno pro to, abych byl na moji srdcovou akci připravený,“ prohlásil letošní vítěz X-Games, který během gladiátorské show představí svou novou knížku Deník Libora Podmola. Kmotrem bude „adrenalinový“ šéfkuchař Zdeněk Pohlreich

    18. 11. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • K týmu e-sportfoto.cz se připojila nová fotografka

    foto: K. PavlíčkováNovou posilou redakčního týmu je fotografka Kateřina Pavlíčková

    17. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Martin Macík Jr. a Lukáš Kvapil již balí na Rallye Dakar

    Martin Macík jr.Další ročník Rallye Dakar poprvé v historii odstartuje z Paraguaye. V kabině nového závodního kamionu Liaz s číslem 518 zasedne osvědčená sestava, pilot Martin Macík Jr., navigátor František Tomášek a mechanik Michal Mrkva. Posádka žluto černé liazky odjede do Jižní Ameriky pod křídly nového týmu BIG SHOCK RACING. Poprvé se přidá také Lukáš Kvapil, který slavný závod zdolá na motocyklu. Finální přípravy jsou v plném proudu, probíhá závěrečná fáze náročného tréninku zaměřeného na výkon ve vysokých nadmořských výškách. Technika je připravena na listopadovou plavbu do Buenos Aires.     

    17. 11. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Projekt Jedu na dřeň se pyšní zlatou EFFIE AWARDS

    jedu na dřeňAsociace komunikačních agentur (AKA) ocenila v soutěži o nejefektivnější reklamu pod názvem EFFIE AWARDS projekt Jedu na dřeň, jehož cílem je pomoci zachránit životy co nejvíce pacientů trpících chorobami krvetvorby. Porota v kategorii Sociální, ekologický, zdravotní a kulturní marketing udělila kampani z dílny zlínské reklamní agentury Reklamní inženýři první místo. Premiéru měla v loňském roce mezi diváky Barum Czech Rally Zlín. Letos se do kampaně zapojili také návštěvníci evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix 2016, který hostil o víkendu 3. a 4. září mostecký autodrom.

    17. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Nate Adams a Adam Jones míří do Prahy

    FMXZvuk motoru, adrenalin v krvi a našlápnutá atmosféra. Už 19. listopadu se pražská O2 aréna opět zachvěje v základech. Největší freestyle motokrosový svátek se nezadržitelně blíží a do Prahy míří špičky světové scény FMX. Čtyři kapitáni Libor Podmol, Martin Koreň, Adam Jones a Nate Adams povedou své týmy do bojů o nejefektnější triky. Z našich jezdců nebudou chybět Filip Podmol, Matěj Česák, Zdeněk Fusek nebo Radek Bílek, ze zahraničních hostů přijedou Gilles Dejong, Alex Kolesnikov, Davide Rossi, Jamie Squibb, Matteo Botteon, Erick Ruiz, Daniel Bodin a Jason Cesco. Na diváky letos čeká překvapení, poprvé v historii dostanou jedinečnou možnost dostat se také do zákulisí nejstarší evropské freestyle motokrosové akce. Organizátoři připravili také speciální set up a show se vrací ke své podstatě založené na gladiátorských zápasech.

    15. 11. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • TŘI SESTRY SAILING TEAM vyhrál MČR ORC

    Tři sestryV týdnu od 5. do 13. listopadu se v Chorvatsku jelo Mistrovství České republiky v námořním jachtingu v handicapu ORC, do kterého se letos nově započítávala i známá chorvatská regata Jabuka. V sobotu se do Vodice začaly sjíždět první posádky. Pršelo a foukal tak silný jižní vítr (jugo), že každá devátá vlna kompletně oplachovala auta zaparkovaná u městského mola. Jugo v nárazech 30 až 40 uzlů vydrželo i v neděli, všech 15 účastníků přijelo v pořádku do Vodice a zaregistrovalo se k závodu. Večer byl na uvítanou připraven welcome drink v baru Griz, kde první společné setkání rozzářila místní kapela Show Legende.

    15. 11. 2016 | Rubrika: Voda a jachting

  • Za nejlepšími alpskými lyžaři do Jižního Tyrolska

    ilustračníZačala nová sezóna Světového poháru v alpském lyžování (Fis Alpine Ski World Cup), nejnáročnějšího a nejprestižnějšího závodu ve sjezdovém lyžování. Ten zavede lyžaře i fanoušky na nejobtížnější sjezdařské svahy.

    14. 11. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Čistý zvuk dakarského speciálu Tatra Buggyra

    Aleš Loprais nenechává nic náhodě a důsledně trénuje s novým dakarským speciálem Tatra Buggyra. 

    12. 11. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Zimní jízdy po okruhu lákají

    zimní jízdyVolné jízdy pro amatérské jezdce vlastním vozem po závodním okruhu mosteckého autodromu jsou mezi motoristickou veřejností populární a oblíbené. Od loňského roku vedení společnosti AUTODROM MOST rozšířilo možnost svézt se na uzavřené dráze i na podzimní a zimní měsíce. Volné jízdy nazvané The Most Winter Challenge nadšenci letos poprvé okusili v pátek 4. listopadu, další termín pak pořadatelé stanovili na sobotu 19. listopadu.

    12. 11. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • První protihlukové stěny na Autodromu v Mostě budou na jaře

    autodrom MostSpolečnost AUTODROM MOST se intenzivně zabývá veškerými procesy, jež jsou zapotřebí k zahájení prací na vybudování první protihlukové stěny ve stejnojmenném areálu. „V nejbližším období zažádáme o stavební povolení. Pokud se nám ho podaří získat do konce ledna, začneme stěnu stavět v květnu. Nyní už vybíráme projektanta,“ uvedl generální ředitel společnosti Jiří Volovecký.

    11. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.