Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Noční velká cena eLed.cz

    foto: Martina BurianováČeská parkurová špička na ptýrovském kolbišti v jedinečné atmosféře za umělého osvětlení ve fotografiích Martiny Burianové

    17. 8. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • The Most FIA Cars Central Europe Challenge

    foto: Vilém SýkoraD2 - formulové vozy 2000 ccm - D4 sprint - cestovní vozy - D5 sprint - placky, prototypy - ESET TOURENWAGEN CUP - AvD Sports Car Challenge 2015
    Foto: V. Sýkora

    17. 8. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Dvořák zabojuje o evropského mistra v MUAY THAI

    Muy ThayHlavní večerní program prvního dne letošních Prague Harley Days je znám, a to včetně jeho hlavních hvězd. Souboj o profesionální evropský titul WMC v MUAY THAI spolu svedou Lukáš „Fuki“ Dvořák a Lorenzo Domenichini. „Bojovat se bude v kategorii do 86 kg,“ upřesňuje Jaroslav Vavřina, pořadatel Prague Harley Days, které se konají v prostorách holešovického výstaviště 4. – 5. září 2015. Držitelé iBOD karet mají vstup na celou akci zdarma! „Prague Harley Days patří mezi čtyři oficiální akce, které se letos v Evropě konají. Kromě typických motorkářských záležitostí jakými jsou spanilá jízda, rozsáhlá výstava historických i současných modelů H-D nebo soutěž o nejhezčí motocykl, jsme přichystali i opravdové lahůdky. Tou páteční je rozhodně galavečer MUAY THAI s mistrovským zápasem,“ prozrazuje detaily Vavřina.

    15. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • The Most FIA Cars Central Europe Challenge

    MostTradiční závod automobilů na Atodromu v Mostě 8. - 9.8. 2015

    foto: Mirek Grusa

    14. 8. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • S vodou v Riu to není tak zlé

    foto: J. KozelskyRio de Janeiro přivítá od 15. do 22. srpna 339 jachtařů z 52 zemí, kteří otestují vodu, kde bude za rok probíhat olympijská regata. Tři Češi budou mezi nimi.
    Naše nejlepší jachtařka Veronika Fenclová Kozelská (9. na OH v Londýně ve třídě Laser Radial, kvalifikovaná na olympijskou regatu 2016) je v Riu i se svým manželem a trenérem Jakubem již od 29. července. Syna Matýska nechali z bezpečnostních důvodů raději doma babičkám. „První den jsme vyložili s pomocí belgického týmu motorák a Laser z kontejneru a trochu se seznámili s okolím. Marina je celá rozkopaná a není v ní kromě mobilních záchodů vůbec nic. Zatím dosti nehostinné místo. Pozitivní je, že alespoň vítr prý již pár dní fouká kolem 5–7 m/s,“ naznačuje Veronika svoje první dojmy z Ria.

    13. 8. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • FIA zóna pokračovala tropickým víkendem v Mostě

    FIA MostAčkoliv se jistě davy lidí tísnily na koupalištích, na autodromu v Mostě se konal další víkend FIA Zone Central Europe, Sports Car Challenge, či Remus pokal formulových monopostů. Opět nechyběl velmi početný TWC a Eset V4 Cup.
    Víkend začal sobotním závodem TWC Eset Cupu, který byl pro momentálně velký počet účastníků rozdělený do dvou skupin A+B. Skupinu A ovládli čeští jezdci, když dvojnásobný úspěch zaznamenal Tomáš Pekař na Cliu IV generace. V sobotu zvítězil před Ch. Schreiberem a dvěma Čechy Häringem a Uxou. V neděli opět získal zlato Pekař, před Schreiberem, ale před dvojici našich se vklínili ještě Maďar Levai a Srb Lalušič. Jedno deváté místo vybojoval po letech závodní nečinnosti také Stefan Rosina senior. Skupinu B ovládl Kottmayr, před Neissem a Italem Citerou na Chevroletech Cruz, nejrychlejší v Renaultech Twingo se stal Slovinec Avbelj.

    13. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Královnou prachatické Xterry je bojovnice Erbenová

    ErbenováJihočeské Prachatice hostily nejprestižnější tuzemský závod v triatlonu XTERRA Czech. Závod, který byl zároveň Světovým, Evropským i Českým pohárem Xterra, byl také kvalifikací na mistrovství světa na Havaji. V nabité světové konkurenci zvítězili Ben Allen a Helena Erbenová. Česká triatlonistka tak opět vylepšila svou bilanci, když v desátém závodě v řadě nechyběla na stupních vítězů.

    10. 8. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Nejlepší výsledek Martina Prokopa na Rally Finland

    Martin ProkopMistrovství světa v rally se z rychlé polské šotoliny přesunulo na neméně bláznivé tratě ve Finských lesích, kde v první etapě Rally Finland čekalo na posádky soutěžních speciálů bezmála 160 kilometrů rychlostních zkoušek.
    Po úspěšném testu a shakedownu se na závod těšila posádka Jipocar Czech Rally Teamu Martin Prokop s Janem Tománkem, ale jejich nadšení a pouť celou finskou rallymálem vzalo za své hned ve třetí zatáčce první rychlostní zkoušky. 

    9. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Světová triatlonová elita zavítá na Šumavu

    XterraJiž tento víkend se stanou jihočeské Prachatice dějištěm nejprestižnějšího tuzemského závodu v triatlonu XTERRA Czech. Světový pohár a kvalifikace na mistrovství světa na Havaji každoročně přitahuje stovky účastníků z řad profesionálů, ale především amatérů, kteří mají triatlon jen jako koníček. Již počtvrté si závodníci vyzkouší prachatickou trať 1,5 km plavání, 36 km na horském kole a závěrečných 10 km terénního běhu.

    7. 8. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Frintová s Čelůstkou jsou mistry ČR

    čelustkaV Táboře pokračoval svým pátým dílem Český pohár v olympijském triatlonu. Závod s názvem Velká cena E.ON, Triatlon Tábor byl mistrovstvím České republiky ve sprint triatlonu a národními šampiony se stali Vendula Frintová a Jan Čelůstka. Podnik u rybníka Jordánu byl zároveň Evropským pohárem juniorů, kde mezi juniorkami zářila Jana Machačová.

    6. 8. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Historie se opakuje, aneb prototypy opět v Mostě!

    foto: M. SpurnýJiž dvacet let brázdí Sports Car Challenge evropské autodromy pod křídly Waltera a Emanuella Pedrazzových, tedy promotéra této dnes již ryze prototypové podívané a jeho syna, který občas usedne do dílny a občas ho spatříme za volantem těchto úžasně rychlých strojů.

    5. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • ALPE ADRIA / IMRC 2015 v Mostě

    foto: M. GrusaMistrovství Evropy třídy Stock (FIM EUROPE European Stock 250cc 4 stroke Championship). Evropský šampionát se jede v rámci Alpe Adria Road Racing Championschip. Součástí šampionátu je také International Motorcycle Race Cup a v jeho rámci také IMRC Cup. Ten je navíc rozšířen o český pohár Czech Open.
    >>Mirek Grusa - fotogalerie>>

    4. 8. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Carboniacup míří už letos podruhé na severočeský Most

    foto: V. SýkoraAmatérský závodní Carboniacup si v mnohém nezadá s profesionálními závody. Letos již podruhé jeho jezdci okusí oblíbené zatáčky na autodromu v Mostě. Vstup depem mají diváci zdarma. Garantem tohoto závodu se stal IpRacingshop.cz. Zřejmě nejpočetnější skupinu můžeme očekávat skupinu A, tedy upravené cestovní vozy, kde se zatím přihlásilo nádherných 34 závodních speciálů.

    3. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Prague Harley Days jako kvalifikace na F1

    Harley DavidsonPrvní zářijový víkend rozezvučí holešovické výstaviště typické dunění harleyů. Organizátoři Prague Harley Days zveřejnili další atraktivní bod programu – Bikerské hry. V rámci letošních Bikerských her jsou vypsány dva otevřené závody. „Soutěží se o to, kdo projede vytyčenou trasu bez dotyku země nohou,“ prozrazuje Kamil Bernard, organizátor závodu. „Připraveny budou dvě kategorie – Public a H-D. Hlavní výhra v obou kategoriích je čtyřdenní zájezd pro dvě osoby na velkou cenu Formule 1 v Monaku 2016.“ Kvalifikace Bikerských her začíná v pátek 4. září 2015 ve 12 hodin.

    3. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Pohádka ironmana Vabrouška trvá už 17 let

    VabroušekVe slovenských Piešťanech pokračoval díky spolupráci České triatlonové asociace a Slovenské triatlonové unie prestižní seriál FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Závod s názvem Slovakman 226 se stal opět kořistí českého matadora Petra Vabrouška, který v Česku a na Slovensku nepoznal přemožitele v dlouhém triatlonu už dlouhých 17 let.

    2. 8. 2015 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.