Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Dropdown. Nový otvírák sezóny!

    Snowmania odpočívá u ledu. Blinduro se teprve rozjede. Nahoře je ještě sníh. Dole už trail osychá. Forma je po zimě v nedohlednu, ale lanovka už jede.  Nastal čas vyrazit na Dropdown! Odstartujte letošní gravity sezónu 20-21. dubna na Dolní Moravě.

    Trať si prohlédněte na videu!

    3. 4. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Nešťastný pád Jakuba Kornfeila v Argentině

    Jakuba Kornfeila při druhém podniku mistrovství světa silničních motocyklů provázela smůla. Na okruhu Termas de Rio Hondo v Argentině se nejprve trápil v kvalifikaci a snahu o zisk bodů do celkového hodnocení překazil pád.

    3. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • 50 Trofeo Princesa Sofía Iberostar Regata

    První letošní velká regata olympijských tříd začíná dnes na Mallorce. Závodit se bude od pondělí do pátku 5. dubna a v sobotu jsou na programu medailové rozjížďky. Doufejme, že v nich uvidíme i české závodníky, kterých je letos na startu 17. Na Mallorce se letos sešlo rekordních 1 224 jachtařů, 869 lodí v deseti třídách ze 67 států světa. Konkurence je na Mallorce tedy tradičně obrovská, dá se říci, že přijeli všichni, kteří v současném olympijském jachtingu něco znamenají.

    1. 4. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Drsná výzva: Macík v traktoru na Rallye Šumava

    Martin Macík z týmu Big Shock Racing se pilně připravuje na Rallye Dakar 2020. Rána tráví v posilovně, ve svém závodním kamionu začíná trénovat na offroadové trati Sedlčanské kotliny a v poslední době zařadil do programu také projížďky v traktoru. „Ať řídíš jakékoliv auto, sbíráš zkušenosti. Každá jízda ti něco dá. V traktoru je to zábava, navíc procvičíš koncentraci a řidičský postřeh. Jezdím v traktoru Valtra, ten je s rychlostí 130,136 km/h dokonce zapsán v Guinessově knize rekordů,“ popisuje Macík. Jízda v zemědělském stroji, který si půjčil od přátel z TOPAGRI, Martina tak zaujala, že se rozhodl vyzkoušet i závody. A protože si pilot sedlčanského týmu většinou nedává malé cíle, jeho volba padla na Rallye Šumava Klatovy. Fanoušci motorsportu a adrenalinových výkonů se tak mohou těšit na pátek 26. dubna, kdy oblíbený závod odstartuje tradičně na klatovském náměstí. A Martin Macík s traktorem předvede na trati své řidičské schopnosti.    

    1. 4. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Scuderia Praha obhájila vítězství na okruhu v Mugellu

    Bohemia Energy Racing Scuderia Praha s Ferrari 488 GT3 (#11, Jiří Písařík/Josef Kral/Matteo Malucelli) zahájila letošní sezónu Evropského šampionátu vítězstvím v závodě Hanook 12H  Mugello. Posádka rudého Ferrari spolehlivě vedla již po první, tříhodinové části. V sobotní, devítihodinové části Scuderia Praha sice vedení ztratila, ale posléze se vrátila do vedení a vybudovala si vedení o tři kola před druhým vozem.

    31. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • CZECH OFFROAD TROPHY 2019 - RFC Central Europe Selection

    Po roční přestávce se vrací do Bezděkova soutěž Mistrovství ČR v Offroad trialu. Navíc po loňském úspěchu se zde pojede taky Czech offroad trophy. Očekává se tedy rekordní množství posádek z celé Evropy.   

    CZECH OFFROAD TROPHY 2019 - RFC Central Europe Selection + Mistrovství ČR Offroad trialu 2019

    31. 3. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Drexler Automotive Cup začíná již v dubnu

    Na italském autodromu Monza začíná nový ročník bývalého Austria F3 Cupu, který pod novým sponzorem Drexler Automotive promotuje starý známý závodník Franz Wöss. Do Itálie se vypraví série pro formulové vozy F3, F Renault a F4 také na Imolu a do Mugella. Do ČR si přijedou zazávodit 30. června do Mostu v rámci premiéry European Nascar Series a do Brna pak 8. září, kde se pojede Masaryk Racing Days s Boss GP. Finálový závod uvidí maďarské publikum na Hungaroringu.

    31. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Prague Cheer Open - emoce, radost a skvělé sportovní výkony

    Den plný radosti, pozitivní energie a skvělých sportovních výkonů to byl letošní Prague Cheer Open. V pražské sportovní hale Královka na Letné se v sobotu sešlo na 1400 soutěžících v sportovním cheerleadingu. Pro letošní ročník byly otevřeny tradiční týmové divize v oblasti Cheer i Performance ve všech věkových skupinách a v řadě výkonostních levelů.
    Doplněna druhá fotogalerie.

    30. 3. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Sezonu v Mostě odstartuje květnové ADAC GT Masters

    Letošní zážitkové žně fanoušků, kteří jsou po zimní pauze natěšeni na vrcholnou podívanou při soubojích elitních jezdců v rychlých a silných strojích, odstartuje na mosteckém autodromu evropský šampionát supersportovních speciálů ADAC GT Masters. První z prestižních závodních víkendů nabídne ve dnech 17. – 19. května kromě vozů hlavní kategorie GT3 další tři doprovodné série.

    30. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Macík s Brabcem si užili davy fanoušků v Sosnové

    Bivak týmu Big Shock Racing na Mogul Dakar setkání v Sosnové praskal ve švech, Martin Macík, Jan Brabec a další členové přivítali zástupy milých fanoušků. Byla příležitost svézt se s Martinem v závodní liazce nebo zavtipkovat s Brabčákem. 
    Velmi povedené video z akce najdete v článku.

    29. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Martin Prokop před Abu Dhabi Desert Challenge

    Šestý nejlepší pilot Dakaru 2019 Martin Prokop vstoupil začátkem března do letošního ročníku Mistrovství světa v cross country rally výborným třetím místem na Dubai International Baja. V této chvíli se již se svým týmem připravuje v dějišti Abu Dhabi Desert Challenge na pět náročných etap této soutěže, ve které dokázal minulý rok fantasticky zvítězit.

    29. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • 12H Mugello odstartuje Evropský šampionát závodů 24H Series

    Již tento víkend na okruhu Mugello v italském Toskánsku odstartuje Evropský šampionát 24H Series v kategoriích GT a TCE. Závody 24H Series se na tento okruh vrací po roční přestávce a očekává se působivé startovní pole s téměř 60 auty. Před dvěma roky v Mugellu zvítězil český tým Scuderia Praha s vozem Ferrari. Ani letos nechybí tým Scuderia Praha na startovní listině. S číslem 11 se na start postaví rudé Ferrari 488 GT3. Za volantem se bude střídat již tradiční sestava - Jiří Písařík, Josef Král a Matteo Maluceli.

    28. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Macík s Brabcem si užili davy fanoušků v Sosnové

    Bivak týmu Big Shock Racing na Mogul Dakar setkání v Sosnové praskal ve švech, Martin Macík, Jan Brabec a další členové přivítali zástupy milých fanoušků. Byla příležitost svézt se s Martinem v závodní liazce nebo zavtipkovat s Brabčákem. Celá zásoba 1000 limitovaných podpisových karet, vytvořených speciálně pro Mogul Dakar setkání, zmizela rychleji, než kdokoliv očekával. V Sosnové se opět potvrdilo, že Češi mají Dakar rádi a své týmy dokáží neskutečně podpořit.        

    27. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • V Sosnové Buggyra Racing Tým předvedl vše co má k dispozici

    Již popáté se na autodromu v Sosnové nedaleko České Lípy konalo Mogul Dakar Setkání. Akce tradičně přilákala tisíce diváků. Tým Buggyra Racing se opět pyšnil největším zázemím.

    25. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Buggyra Racing před sezonou 2019!

    V roudnickém zázemí týmu Buggyra Racing je v posledních dnech nebývale rušno. Sešlo se zde ve stejnou chvíli celkem 10 závodních speciálů, které je potřeba připravit na novou závodní sezonu, která startuje již za pár týdnů. Jak práce probíhají se můžete podívat na videu.

    21. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.