NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • White Turf ve fotografiích Jany Syručkové

    Letošní ročník tradičních zimních dostihů na zamrzlém jezeře ve švícarském St. Moritz se opravdu vydařil. Skvělou fotoreportáž vám nyní nabízíme z pohledu Jany Syručkové.

    23. 2. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Anketa Zlatý volant zná své vítěze za rok 2017

    Ve 41. ročníku motoristické ankety Zlatý volant 2017 získal od odborné poroty nejvíce bodů mistr Evropy v závodech tahačů Adam Lacko, který tak jasně ovládl kategorii Závody na okruzích. Zlatá řídítka za pro nejlepšího motocyklového jezdce získal Václav Milík. Mezi letošními vítězi má doposud nejvíce Zlatých volantů Jan Kopecký, který již po desáté zvítězil v kategorii Rally a maratony. Nejtěsnějším rozdílem jediného bodu skončila kategorie Motokáry. „Gratuluji vítězům, děkuji partnerům a také široké veřejnosti, která hlasovala letos vůbec poprvé.  Máme velkou radost také z toho, že se nám na Zlatý volant podařilo dostat světové hvězdy Davida Coultharda a Micka Doohana, kteří převzali ocenění Osobnost světového motorsportu. Jejich účast byla svátkem pro všechny přítomné fandy,“ říká Josef Zajíček z pořadatelské agentury Pozitif.

    >> Zlatý volant 2018 ve fotografiích 

    23. 2. 2018 | Rubrika: Další zprávy

  • Nová YZ65 startuje závodní nadšení mladých jezdců

    Už pět desetiletí dominuje v motokrosových soutěžích řada vítězných závodních motocyklů YZspolečnosti Yamaha. Od chvíle, kdy tato značka zvítězila na prvním motokrosovém mistrovství světa v roce 1973, dosáhly stroje YZ společnosti Yamaha vítězství ve všech hlavních mezinárodních kategoriích.

    21. 2. 2018 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Fanoušci podporují nadaci inspirovanou M. Schumacherem

    Fanoušci a partneři motoristické ankety Zlatý volant mohou podpořit neziskovou organizaci Keep Fighting (Bojuj dál) inspirovanou životem sedminásobného mistra světa F1 a jednoho z nejlepších závodníků všech dob Michaela Schumachera. Ten utrpěl v roce 2013 vážné zranění hlavy při lyžování v Alpách a stále se neví, zda se někdy uzdraví. Nadaci Keep Fighting založili jezdcovi nejbližší příbuzní. Jejich cílem bylo umožnit přispět k naději na zlepšení Schumacherova zdravotního stavu a zároveň na další projekty spojené s bezpečností provozu, úrazy hlavy, neuro-vědou apod. „Šek na částku, kterou se podaří vybrat, předají tři náhodně vybraní dárci při galavečeru vyhlášení výsledků ankety Zlatý volant výkonné ředitelce nadace Sabine Kehmové,“ uvedla výkonná ředitelka pořádající agentury POZITIF Jana Svobodová.

    21. 2. 2018 | Rubrika: Další zprávy

  • Rekordní víkend na Olympijském festivalu v Brně

    Návštěvnost Olympijských festivalů v Brně a Ostravě se o víkendu přehoupla přes 100 000 návštěvníků. Jen v sobotu dorazilo na Výstaviště Brno 23 165 lidí. Bronzová česká neděle (díky medaili rychlobruslařky Karolíny Erbanové) opět přenesla skvělou olympijskou atmosféru i do dějiště Olympijského festivalu.

    21. 2. 2018 | Rubrika: Další zprávy

  • White Turf - LONGINES 79. Grosser Preis von St. Moritz

    Vyjímečné dostihy na zamrzlém jezeře letos opět přilákaly naše dostihové fotografy. White Turf - LONGINES 79. Grosser Preis von St. Moritz v sobotu 18.2.2018 zachytila svým fotoaparátem Andrea Zavadilová. 

    20. 2. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Taekwondistka Dominika Hronová vybojovala páté místo na US Open

    Turnaj série G-2 v Taekwodno Kyorugi US Open 2018 se konal v americkém městě hříchů v Las Vegas. Do bojů vstoupil jediný mužský zástupce z Česka Petr Štefl v kategorii do 68 kilogramů a seniorky Iveta Jiránková a Kristýna Drobná v kategorii do 62 kilogramu. Následující den pak turnaj uzavřela svým úžasným vystoupením Dominika Hronová, která bojovala se soupeřkami do 49 kilogramů. Dominika nakonec získala krásné páté místo.

    18. 2. 2018 | Rubrika: Bojové sporty

  • Remus formel Cup 2018 opět v Mostě a Brně

    Širokopásmová formulová série Remus Formel Cup, kterou promotérsky zajišťuje bývalý a občas i současný jezdec Rakušan Franz Woess zavítá i do ČR. Lednová úprava kalendáře obsahuje 14 závodů, tedy sedm závodních víkendů a v České republice se objeví tato mezinárodní série v Mostě a poslední závodní víkend, tedy finále, uvidíme při Masaryk Racing Days.  V Mostě se pak série předvede 24. června. Mezi ostatní destinace, kde Remus Cup 2018 uvidíme, patří Imola, Monza, Lausitzring, Hockenheimring, či RedBullring.

    18. 2. 2018 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Winter Gladiator Race pevnost Josefov ještě jednou

    Zimní Gladiator Race v kulisách historické pevnosti Josefov tentokrát opravdu vzbudil nebývalý zájem. Máme tady třetí fotoreportáž, tentokrát objektivem Andrey Zavadilové.

    18. 2. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • V Česku bude poprvé k vidění nové BMW M5

    41. ročník tradiční motoristické ankety Zlatý volant s sebou přinese oproti předchozím ročníkům řadu zajímavých změn. Jednou z nich bude vstupní hala stylizovaná do závodního depa včetně gridu, tedy startovního roštu, naplněného závodními auty a krásnými "grid girls". Velkým svátkem pro fanoušky rychlých kol bude expozice zbrusu nového BMW M5, které bude v Česku k vidění vůbec poprvé, a to navzdory faktu, že se oficiálně představí až 31. března. Celkem bude příští čtvrtek v areálu PVA Expo v pražských Letňanech vystaveno více než 15 sportovních aut, jeden motocykl a jedna motokára. "Nejde jen o navození atmosféry. Rychlá auta ke Zlatému volantu neodmyslitelně patří. Bez nich by to nebyl ten správný svátek motorsportu," říká výkonná ředitelka pořadatelské agentury Pozitif Jana Svobodová.

    16. 2. 2018 | Rubrika: Další zprávy

  • Zahájení sezony na autodromu bude patřit vzpomínce na G. Ittnera

    Na sobotu 25. března připravil mostecký autodrom pro své fanoušky tradiční zahájení letošní závodní sezony. The Most AUTOSHOW #7 nabídne od 09:00 do 18:00 hodin oblíbené volné jízdy s vlastním vozem po závodním okruhu, příznivá cena 150 korun za desetiminutové svezení zůstává. Akce bude zároveň vzpomínkou na bývalého sportovního ředitele autodromu a jeho velkého patriota Gerharda Ittnera, který na konci loňského roku podlehl dlouhé nemoci.

    16. 2. 2018 | Rubrika: Kam za sportem?

  • S padákem za cennými kovy.

    Nejpopulárnější sporty v česku jsou fotbal a hokej, v posledních letech se pak na výsluní dostává například i biatlon. Stranou však zůstávají některé jiné disciplíny, ve kterých čeští sportovci patří k nejlepším na světě. Jednou z nich je sportovní parašutismus. V Česku se mu věnuje okolo 1 500 lidí a tuzemská parašutistická škola patří historicky mezi nejlepší na světě. Její špička přitom už od šedesátých let působí v Prostějově, kde se letos také uskuteční mistrovství světa v jedné z parašutistických disciplín – wingsuit-flyingu.

    16. 2. 2018 | Rubrika: Extrémní sport

  • Trofej Zlatých řídítek si odnese také slavný Mick Doohan

    Velké cti se dostane vítězi ankety o nejlepšího českého motocyklového závodníka roku 2017. Ručně vyráběnou trofej Zlatých řídítek totiž obdrží kromě něho také pětinásobný mistr světa královské disciplíny GP do 500 cm3 Mick Doohan. Ten cenu obdrží coby Osobnost světového motorsportu. Stane se tak 22. února na galavečeru tradiční ankety Zlatý volant. „Pro oceněné i pro nás je velkým svátkem, že budeme mít čest Micka Doohana na naší akci přivítat. Je opravdovou živoucí legendou motocyklové světa,“ říká o účasti australského „mistra driftu“ organizátorka Zlatých řídítek Jana Svobodová z agentury Pozitif. Cenu Doohanovi předá současná ministryně obrany Karla Šlechtová, která je zároveň velkou fanynkou motocyklového sportu. Trofej Zlatých řídítek nejlepšímu českému závodníkovi předá ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

    16. 2. 2018 | Rubrika: Další zprávy

  • City Cross Sprint 2018 ovládl Francouz Renaud Jay

    Šestý ročník ČEZ City Cross Sprintu v Dolní oblasti Vítkovice opět nabídl nádherné těsné a napínavé souboje doslova tělo na tělo. Zlomené hůlky i pády provázely vyřazovací jízdy hlavního závodu mužů. Ve finále se představili dva Češi a dva Francouzi. Z triumfu se nakonec radoval Renaud Jay ze země galského kohouta. Francouzský dvojblok přerušil stříbrný Dušan Kožíšek, který tak ani letos na čtvrtý triumf z této trati nedosáhl. Druhý český finalista Jan Bartoň po nešťastném pádu skončil čtvrtý.

    14. 2. 2018 | Rubrika: Zimní sporty

  • Winter Gladiator Race pevnost Josefov podruhé!

    Terénní překážkové závody Gladiátor Race jsou oblíbené nejen u závodníků, ale stále více i u fotografů. V sobotu nabídla stará vojenská pevnost Josefov jedinečné prostředí závodu Winter Gladiator Race pevnost Josefov. Je skvělé, že vám můžeme nabídnout další rozsáhlou fotoreportáž z tohoto závodu, tentokrát objektivem Jany Syručkové.

    11. 2. 2018 | Rubrika: Fotoreport

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.