RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Radvanicemi profičí motorky i sajdkáry!

    motoMotorističtí fanoušci z Ostravy a okolí si již tento víkend, 12. – 13. července, přijdou na své! V Ostravě-Radvanicích proběhne 6. ročník mezinárodních závodů silničních motocyklů a sajdkár, a to na přírodním okruhu Františka Bartoše, dlouhém 3,5 km. V sobotu od 9 do 19 hodin proběhnou na trati tréninky motocyklů a sajdkár v sedmi kubaturách od 125 do 800 ccm. Samotný závod bude odstartován v neděli v deset hodin dopoledne. Mezi soutěžícími budou motocykloví jezdci z celé republiky, ale i závodníci z Rakouska, Německa, Švédska, Francie, Austrálie, Slovenska a dalších zemí. Chybět nebude ani účastník Tourist Trophy na ostrově Man Michal Dokoupil, dále vicemistr světa z roku 1979 v kategorii historických motocyklů švýcarský jezdec Rolf Blatter a dokonce i několik žen. Závody všech tříd budou parádní podívanou, třešničkou na dortu však zcela jistě bude finále mistrovství ČR Supermono do 800 ccm, které začne v neděli v 16. 30 hodin.

    11. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • InstaForex Loprais Team směřuje do Polska

     Již v neděli 13. července odstartuje z prvního bivaku Glebokie Rallye Breslau 2014. Hned první etapa je rozdělena do dvou částí, přičemž ta druhá – noční RZ pod názvem LAZER NIGTH flights startuje o půlnoci!

     

    10. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Opava po 20 letech uvidí špičkový triatlonový závod

    OspalýV sobotu 12. července pokračuje v Opavě Český pohár v olympijském triatlonu. Do tohoto města se vrcholový triatlon vrací po dlouhých dvaceti letech jako čtvrtý díl prestižního seriálu. Na start závodu s názvem Model triatlon Opava se postaví i elitní český reprezentant Filip Ospalý, pro kterého to bude jediný celý triatlon, který v letošní sezoně v České republice absolvuje.

    10. 7. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Brno GP REVIVAL - formule F1

    F1Brno Grand Prix Revival - jedinečná příležitost vidět skutečné historické závodní vozy v reálném závodě. FIA Masters šampionát historických formulí F1 je setkání vozů vyrobených před rokem 1985, automobilů s třílitrovým motorem, které jezdily po tratích Velkých Cen v letech 1966 až 1985. Závod je emotivní událostí, kde vozy musí jet v původním barevném provedení a poskytují obrovskou podívanou stejně jako v dobách své největší slávy.

    8. 7. 2014 | Rubrika: Fotoreport

  • HAMILTON ZVÍTĚZIL V DOMÁCÍ VELKÉ CENĚ

    RosbergPilot Mercedesu Lewis Hamilton získal ve Velké ceně Velké Británie své 27. vítězství v kariéře, když v napínavém duelu s týmovým kolegou Nicem Rosbergem, ve kterém strategie hrála klíčovou roli, zvolili taktiku dvou zastávek v boxech.

    7. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Čtvrtý závod Českého poháru v dlouhém triatlonu pro Candrovou

    startV sobotu 5. července se ve slovenských Bátovcích konal polovičním ironman s názvem Slovakman 113, který byl čtvrtým dílem prestižního seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Z vítězství se radovali Karol Džalaj ze Slovenska a ženám kralovala česká triatlonistka Jana Candrová. Triatlonisté hodně mluvili o své kolegyni z branže Petře Krejčové, která po nehodě při cyklistickém tréninku leží od minulého víkendu na jednotce intenzivní péče. Přáli jí, ať bojuje, drží se a ať je co nejdříve zase mezi svými.

    7. 7. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Prague Cup 2014

    lacrosseVe dnech 27. až 29. června proběhl v areálu SK Aritma v Praze 6 - Vokovicích proběhl tradiční mezinárodní turnaj v ženském a mužském lakrosu. Ve slušně obsazeném klání se Češi neztratili, i když v mužském turnaji dokázala týmům z USA a Anglie úspěšně odolávat jen naše reprezentace.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Liazka se předvedla při „spanilé jízdě“

    KM RacingDakarské kamiony stáje KM Racing se o víkendu představily fanouškům na dvou promo akcích. Na dvou frontách se o uplynulém víkendu ukázaly kamiony stáje KM Racing. Zatímco Liaz Race 1 účinkoval na Letní slavnosti Brumbárov u Krchleb nad Orlicí, zelená „dvojka“ reprezentovala na TruckShow  Šeborov poblíž Velkého Meziříčí.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Zákulisí a tajemství podniků jménem motoristický sport

    ilustračníV každém odvětví má člověk sklon porovnávat své síly a soupeřit s ostatními. Toto vzájemné poměřování sil a schopností bývá nejčastěji spojováno se sportem ve všech jeho disciplínách. Ačkoliv se to řadě škarohlídům nelíbí, i motorismus je zařazován do oblasti sportu. Motorismus, jehož řada soutěžních disciplín  má své fanoušky. Ačkoliv máme pocit, že u nás se jedou největší a nejkrásnější soutěže, není tomu tak. V řadě evropských a skandinávských zemích má motorismus hluboké kořeny a řadí se ke špičkám mezinárodních mistrovství.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Polský den v Pardubicích

    PardubiceV sobotu se konalo čtvrté pokračování letošní pardubické dostihové sezóny - Polský den, jehož vrcholem byl Memoriál majora Miloše Svobody - druhý kvalifikační dostih pro říjnovou 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou

    30. 6. 2014 | Rubrika: Fotoreport

  • Prokop s Tománkem na Rally Poland desátí

    ProkopZ třináctého místa průběžného pořadí vstupovala posádka Fordu Fiesty WRC v barvách Jipocar Czech National Teamu do druhé poloviny Rally Poland, kde na ni v sobotu a neděli čekalo čtrnáct rychlostních zkoušek s 211 ostrými kilometry.

    30. 6. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Triatlonistka Kuříková na ME kategorie do 23 let skončila sedmá

    KuříkováČeská triatlonová reprezentantka Petra Kuříková skončila na mistrovství Evropy kategorie do 23 let na 7. místě. V ruském městě Penza se kromě ní představilo ještě dalších pět reprezentantů. Nejlepším mužem byl Martin Debnar na 18. místě.

    30. 6. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Extrémní závod čtyřčlenných štafet - SMS.cz Adrenalin Cup

    adrenalin cupNa 18. ročníku SMS.cz Adrenalin Cupu, si zlato a zároveň i titul mistra České republiky v extrémním závodu štafet, který se letos pro silný vítr musel bohužel obejít bez seskoku paraglidistů, vybojovala štafeta OpavaNet ve složení Robert Krupička (běh), Jan Škrabálek (paragliding), Michal Kaněra (MTB) a Kamil Mrůzek (kajak) s časem 3:03:04. V ženské kategorii zvítězil v čase 3:45:52 čtyřčlenný tým Technika Brno Extreme Ladies ve složení Metelková Táňa (běh), Alina Antošová (paragliding), Jitka Škarnitzlová (MTB) a Anna Zástěrová (kajak). Na start letošního ročníku se postavilo celkem 48 mužských a 8 ženských štafet. Extrémní závod štafet nedokončili pouze tři mužské štafety. Jedna z důvodu pádu a dvě pro poruchu řetězu na kolech bikerů.

    30. 6. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Olympionici Razým, Novotný a Sudová ladí formu na Adrenalin Cup

    adrenalin cupLetošní 18. ročník SMS.cz Adrenalin Cupu, který je současně mistrovstvím České republiky v extrémním závodu štafet, odstartuje v sobotu 28. června v 10 hodin již tradičně z fotbalového hřiště v beskydské Ostravici. I letos se na této výjimečné sportovní události, kde si závodníci předávají štafetový kolík ve čtyřech disciplínách: běh, paragliding, MTB a kajak, kromě drsných outdoorových amatérů, představí i celá řada sportovních hvězd. Mezi nimi čeští olympionici Šárka Sudová, Aleš Razým a Michal Novotný a polská olympionička v běhu na lyžích Paulina Maciuszek. Počet aktuálně přihlášených týmů atakuje rekord z roku 2011, kdy se jich na start postavilo 59.

    26. 6. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Česká smíšená štafeta skončila na ME v Kitzbühelu šestá

    MEPoslední den triatlonového mistrovství Evropy v Kitzbühelu nabídl závod smíšených štafet. Čtyřčlenné týmy bojovaly v juniorských i dospělých kategoriích. První tým Česka vybojoval v kategorii Elite šesté místo, druhý tým závod nedokončil. V juniorech skončilo české kvarteto na 11. místě.

    26. 6. 2014 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.