Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Jan Saudek a Hvězdy - kniha fotografií sportovců

    V úterý 12.3.2019, v knihkupectví Luxor na pražském Václavském náměstí, byla slavnostně pokřtěna nová kniha fotografií Hvězdy od známého českého uměleckého fotografa Jana Saudka. Knihu společně pokřtili s Romanem Vaňkem, ředitelem Pražského kulinářského institutu.

    16. 3. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Macík s Brabcem se těší na dakarskou neděli v Sosnové

    Martin Macík, Jan Brabec a další členové týmu Big Shock Racing už se chystají za svými fanoušky do Sosnové, kde se v neděli 24. března odehraje největší událost české dakarské scény Mogul Dakar setkání. Návštěvníci akce si budou moci projít zázemí týmu Big Shock Racing, uvidí Martina skákat a driftovat v jeho žlutém kamionu Liaz, kterému říká Franta, předvede se Jan Brabec na motocyklu, nebude chybět navigátor František Tomášek, týmový šéf Martin Macík starší ani mechanici, kteří se letos v Peru starali o závodní stroje. Přijedeme s kompletním týmovým vybavením, se všemi auty, která se nám nedávno vrátila z Limy. Povozím fanoušky ve Frantovi, popovídáme si, budeme rozdávat podpisovky i fotit selfíčka. Chceme fanouškům naživo ukázat naše zázemí i techniku, na kterou se nás často ptají. Chystáme i překvapení, možná se v našem bivaku bude tančit, popisuje Martin Macík.

    15. 3. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Stovky obytných aut a karavanů pod jednou střechou

    Jubilejní desátý ročník výstavy FOR CARAVAN nabídl od 8. do 10. března 3 haly nabité novinkami ze světa nezávislého cestování a kempování. Na své si přišli jak zkušení nomádi, tak i začátečníci, kteří se na svou první cestu teprve chystají. K vidění byly desítky obytných aut, karavanů  a přívěsů všech cenových kategorií. Prohlédnout si tak bylo možné i nejluxusnější vozy, o kterých třeba jen sníte. Většího zastoupení se letos dočkaly vestavby do aut, které se v posledních letech těší čím dál větší oblibě.

    14. 3. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • WANNADO FESTIVAL TOUR 2019

    Největší náborový sportovní festival v České republice pro rodiny s dětmi od 3 do 18 let. Nezáleží na tom, jestli už vaše dítě sportuje nebo se na výběr ideální pohybové aktivity teprve chystá. Festival vašim potomkům nabízí možnost vyzkoušet si tradiční sporty, i ty, o kterých se jim ani nesnilo. Vstup na akci je zdarma. 

    12. 3. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Jakub Kornfeil zahájil sezónu v Top10

    V úvodní Velké ceně mistrovství světa silničních motocyklů čekala na jezdce třídy Moto3 porce celkem osmnácti okruhů. Do závodu na necelých devadesát sedm kilometrů startoval český závodník Jakub Kornfeil ze čtrnácté pozice a šachovnicí projel pouhých devět desetin vteřiny za vítězem Kaitem Tobou. 

    11. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Ondřej Teplý Jachtařem roku 2018

    Zcela zaslouženě se vítězem ankety Jachtař roku 2018 stal juniorský mistr světa Ondřej Teplý (24) z Jachtklubu Brno, který závodí v olympijské třídě Finn. Je naší největší nadějí na kvalifikaci na olympiádu v Tokiu 2020, paradoxně ve třídě, která s největší pravděpodobností v roce 2024 už v olympijském programu nebude.

    9. 3. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Autodrom v Mostě čeká v roce 2019 další mimořádná sezona

    Sportovní kalendář se podařilo naplnit prémiovými závody, ve kterých dominuje ADAC GT Masters, americká NASCAR a již tradiční Czech Truck Prix. „Diváci uvidí v akci skutečně světovou extratřídu v čele s bývalým mistrem světa F1 Jacquesem Villeneuvem. Sportovci pak určitě ocení nový asfalt, který po letošní rekonstrukci okruhu leží už na 75 % trati,“ láká na autodrom jeho výkonný ředitel Ivo Diviš.

    9. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Jakub Kornfeil testoval na okruhu v Kataru

    Než bude oficiálně odstartována MotoGP sezóna roku 2019,  měli jezdci tříd Moto2 a Moto3 možnost otestovat dráhu v katarské poušti a začít tak připravovat sebe i stroje na první letošní Grand Prix.

    5. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Mladší bratr Seba Vettela Fabian se postaví na start v Mostě

    Dvacetiletý německý jezdec Fabian Vettel vstoupil do šampionátu ADAC GT Masters. Informaci přinesl německý deník Bild. Pro tuto sezonu Vettela angažoval tým HTP Motorsport, který připravuje do závodů vozy Mercedes-AMG GT3, takzvané „žluté mamby“. Bratr čtyřnásobného mistra světa vozů F1 Sebastiana (31 let) se tak objeví i na mosteckém autodromu, který hostí závodní víkend šampionátu supersportovních vozů ADAC GT Masters ve dnech 17. – 19. května.

    2. 3. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Dobřany zakončily 21. sezónu mistrovství ČR v motoskijöringu

    Závod v Dobřanech v Orlických horách uzavřel 21. sezónu MČR v motoskijöringu „Orion – Shiva KTM Cup 2019“. Dobřanští pořadatelé jsou známí skvělou organizací pořádaných závodů i tím, že si dokáží poradit i za nepříznivých okolností. Když na začátku týdne oznámili, že pojedou v sobotu závěrečný závod MČR v motoskijöringu „Orion – Shiva KTM Cup 2019“, moc lidí jim nevěřilo. Vždyť všude už pomalu začínalo jaro a v nižších polohách lidé začali místo lyží a bruslí prohánět jízdní kola a kolečkové brusle. Ale díky dokonale promrzlému podkladu trať přežila velkou oblevu a byla připravena k důstojnému zakončení letošního šampionátu.

    26. 2. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • City Cross Sprint 2019 v mrazivém počasí ovládl Nor Paal Troean

    Sedmý ročník ČEZ City Cross Sprintu v Dolních Vítkovicích nabídl tradičně napínavé a vyrovnané souboje na běžkařské trati. Vítězem hlavního závodu mužů se stal největší favorit Nor Paal Troean Aune, který ve finále porazil Itala Emanuela Becchise a Poláka Pawla Klisze. Poslední český zástupce Jan Šrail skončil v semifinále. Domácí fanoušci se však dočkali v závodě žen, který vyhrála Tereza Beranová z liberecké Dukly.

    24. 2. 2019 | Rubrika: Zimní sporty

  • Připraveni na Katar

    Kategorie Moto3 a Moto2 ukončily evropskou část testování na okruhu Jerez de la Frontera. Třídenní test na jihu Španělska byl posledním testem, než se jezdci těchto kubatur vydají na poslední test do Kataru a o týden později rovnou na premiérovou GP sezóny 2019.

    24. 2. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Stáj LUTOPOL Racing Team představuje svého pilota

    Jako majitel společnosti LUTOPOL, dlouholetý mecenáš a obrovský fanda závodních vozů, usedne za volant formule Renault 2.0.. Dnes se uvolnil a poskytl nám krátký rozhovor.

    24. 2. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • City Cross Sprint v Ostravě zítra už posedmé

    Z oblíbeného lyžařského závodu pro veřejnost ČEZ City Cross Sprint v Dolních Vítkovicích se stává tradiční podnik, na který se těší stovky milovníku běhu na lyžích. Letos se pod vysokými pecemi bude v sobotu 23. února soutěžit už posedmé. Podobně jako v minulých letech se fanoušci mohou těšit nejen na výkony špičkových závodníků, ale také na bohatý doprovodný program a následný Týden sportování se Skupinou ČEZ.

    22. 2. 2019 | Rubrika: Zimní sporty

  • Absolutním vítězem ankety Zlatý volant 2018 se stal Jan Kopecký

    Absolutním vítězem ankety Zlatý volant 2018 se stal rally jezdec Jan Kopecký. Do čela celé ankety ho katapultoval loňský titul mistra světa WRC2, který mu od odborné poroty a veřejnosti zajistil nejvyšší počet 63 bodů. V pořadí je to již jeho 11. Zlatý volant. "V loňské sezóně se nám v naší kategorii povedlo snad úplně všechno. Neměnil bych vůbec nic," řekl při přebírání ceny Kopecký, který jako prvnímu poděkoval svému spolujezdci Pavlu Dreslerovi.

    21. 2. 2019 | Rubrika: Další zprávy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.