NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • The Most Rally Sprint Exhibition slibuje zajímavou podívanou

    Autodrom Most

    Nultý ročník The Most Rally Sprint Exhibition v areálu mosteckého autodromu a polygonu začíná! Už dnes se do centra Mostu sjede širší špička českého rallysportu. Na trati bude k vidění v rukou předních pilotů různorodá technika od nejmodernějších speciálů kategorie R5 až po historické vozy či cross country speciál.

    13. 11. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Zahradní traktor VIKING T6 překonal světový rekord

    vikingAč může nadpis znít jakkoliv bláznivě, je tomu opravdu tak. Minulý týden, na letišti Sandefjord v norském Oslu, dosáhl speciálně upravený zahradní traktor VIKING T6 rychlosti 215 km/h a stanovil tak nový světový rekord, který doposud byl 187,6 km/h.

    12. 11. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • OffROAD Maraton zná vítěze sezony!

    foto: JonášAbsolutní trofeje vybojovali Galia, Tůma a KB System offroad team 9. listopadu 2015 Ředhošť (okr. Litoměřice) – Závěrečný díl seriálu OffROAD Maraton se jel uplynulou sobotu v Ředhošti. Motorkáři a čtyřkolkáři naposledy změřili síly ve 2hodinovce, automobilové posádky ve 4hodinovce. Jezdce v jedné stopě dovedl do cíle Lubomír Vojkůvka z VYPE racing teamu, ve dvou stopách Petr Sýkora ml. ze Suzuki teamu Bohutín. Absolutní trofeje sezony spolu se startovným na africkou Intercontinental Rally si ale odnesli Daniel Galia z RD racing a Zdeněk Tůma z THF racing teamu. Mezi auty nejvíce zářil KB System Offroad team. Nad hlavu zvedl zlatý pohár ve speciálech nad dva i do dvou litrů a v obou kategoriích slavil i mistrovské tituly sezony. Silnější speciál K-2 Audi navíc zvítězil absolutně v letošním ročníku za 1837 km a také získal „vstupenku“ na závod do Dakaru. Fanoušci si užili i Tatru Phoenix, dakarskou krásku Jaroslava Valtra, která zanedlouho vyráží k branám nejtěžší rally světa pod křídly Buggyra Racing. Na svůj první závod začínající v Buenos Aires úspěšně trénoval i Rudolf Lhotský z Barth Racing. 5násobnému dakarskému vítězi Josefu Macháčkovi se v bugině VYPE racing teamu nedařilo.

    11. 11. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • The Most Rally Sprint Exhibition již tuto sobotu

    autodrom MostAUTODROM MOST a.s. přichází v letošním roce s novinkou a divácky atraktivní akci. Rally exhibice v uzavřeném areálu se čtyřmi rychlostními zkouškami se pojede na Autodromu Most 14. 11. 2015. Návštěvníci se mají opravdu na co těšit.&nbspVýhodou tohoto závodu je nesporná atraktivita, ale především bezpečnost. Uspořádáním rally v uzavřeném areálu se minimalizuje riziko nehod a návštěvníci  budou mít možnost celý závod dezpečně sledovat z diváckého svahu.

    10. 11. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • OffROAD Maraton jde do finále, rozhodnou boje v Ředhošti!

    ŘedhošťPoslední díl seriálu OffROAD Maraton se již tuto sobotu 7. listopadu tradičně přesouvá do Ředhoště. Motorkáři a čtyřkolkáři změří síly ve dvouhodinovce, automobilové posádky ve čtyřhodinovce. Na startu budou dakarští závodníci, kteří pilují formu na nejtěžší rally světa. Do depa přijede i zbrusu nová Tatra Phoenix Jaroslava Valtra, která zanedlouho vyrazí na start do Buenos Aires pod křídly Buggyra Racing. Přímo u ní propukne v sobotu po poledni komorní beseda pod širým nebem spojená s autogramiádou. Poslední body v sezoně jsou důležité pro všechny offroaďáky v popředí tabulek. Nejvíce však pro vedoucí jezdce a týmy v absolutním pořadí. Právě oni budoubojovat o startovné na Intercontinental Rally, africký závod do Dakaru. Získá ho čtyřkolkář, motorkář a automobilový tým, který najede nejvíce kilometrů v celé sezoně.

    5. 11. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mým největším sportovním konkurentem jsem především já sám!

    Marek NovýTen kdo se golfu jen trochu věnuje, tak jistě ví, kdo je Marek Nový. Tenhle chlapík patří k našim opravdu nejlepším a nejtalentovanějším golfistům a i když se téměř jistě nepodívá za Českou republiku na olympiádu do Ria, nedostane se mezi největší evropskou a světovou špičku, už teď můžu na 100% říct, že bude trvat pěkně dlouho, než se objeví další podobně úspěšný tuzemský golfista.

    5. 11. 2015 | Rubrika: Golf

  • Erbenová na MS Xterra vybojovala 7. místo.

    ErbenováHelena Erbenová se jako jediná česká reprezentantka v kategorii Pro postavila na start mistrovství světa Xterra, které se tradičně konalo na Maui na Havaji. V nabité konkurenci vybojovala sedmé místo. Na jejím výkonu se však podepsal náročný závodní měsíc v Číně.

    3. 11. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • F1 Mexico City: PO STARTU Z POLE POSITION NICO ROSBERG

    RosbergNico Rosberg po startu s pole position a za využití strategie se dvěma pit stopy zvítězil v první Velké ceně Mexika po 23 letech. Porazil svého týmového kolegu Lewise Hamiltona, ale společně pro Mercedes zajistili 10. double v letošní sezóně. N. Rosberg se posunul zpět na druhé místo průběžného pořadí šampionátu.

    3. 11. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Cítím se povinen triatlonu něco vrátit, říká talent Debnar

    DebnarByl to velký talent českého triatlonu, zajel několik skvělých výsledků na české i evropské scéně. Jeho potenciál byl ohromný. Jenže přišla zranění, tréninkové výpadky a zároveň rozhodnutí studovat na vysoké škole. Nyní je Martin Debnar ve třetím ročníku medicíny a triatlonu má stále pořád plnou hlavu. Jako doktor by v budoucnu rád pomáhal právě triatlonistům. A k tomu si tu a tam zajel nějaký závod.

    30. 10. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • ENGE POPRVÉ BODOVAL V ZÁVODU ASIA GT SERIES

    EngeTomáš Enge s kolegou Narasakem Ittiritpongem mají za sebou v týmu Vattana Motorsport úspěšné vystoupení v rámci Asia GT Series na okruhu Buriram. V obou závodních jízdách dokázali nejen bodovat, ale i zajíždět nejrychlejší časy závodu.

    30. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • MČR v námořním jachtingu – obhajoba pro HYVECO

    Česká námořní rallye, která byla zároveň mistrovstvím České republiky one-design, skončila. Podmínky byly letos složité, a to jak pro závodníky, tak i pro organizátory. Bezvětří prvních dnů bylo vystřídáno velmi silnou bórou v závěru. Na startu bylo 32 týmů, 20 v kategorii First 35 a 12 závodí na Elanech 350.

    26. 10. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Světový pohár v akrobatickém rokenrolu - Vilach

    Na rozdíl od loňského roku, kdy proběhly pouze dvě mezinárodní soutěže WRRC kategorie B, v letošním soutěžním kalendáři je jich pět. Čtvrtá z nich se konala v sobotu 17. 10. v Rakousku v 60 tisícovém korutanském městě Villach spolu se soutěží žáků a juniorů. Jejich dějištěm se stal nový moderně vybavený objekt kongresového centra, což pro sportovní soutěž není příliš typické prostředí. Taneční parket byl zřízen na vyvýšeném jevišti, kde pro čtyři v předkolech současně tancující páry žáků a juniorů nebylo místa nazbyt. Naproti tomu měli tanečníci pro rozcvičování dostatečně prostorný sál. Také skloněné hrediště před parketem potřebám diváků plně postačovalo, i když neumožňovalo pohled na parket ze stran.

    26. 10. 2015 | Rubrika: Taneční sport

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.