NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Memoriál Rudolfa Deyla ve fotografiích Jany Syručkové

    Sezóna na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli pokračovala druhou dostihovou nedělí jejímž vrcholem byl 43. Memoriál Rudolfa Deyla pro tříleté klisny a 59. Velká dubnová cena pro čtyřleté a straší koně. Fotografka Jana Syručková zde nemohla chybět se svým fotoaparátem.

    12. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Brněnští Draci stále neporažení

    Druhý baseballový víkend čekal na brněnské Draky soupeř vskutku zajímavý. Na jejich stadion totiž přijel jejich vyzyvatel z posledních čtyř finále extraligy Kotlářka Praha. Jenže ta Drakům dokázala více vzdorovat pouze v prvním utkání a nakonec domů odjížděla s prázdnou. Draci jsou i nadále bez prohry.

    11. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Po zimní pauze ožívá také Remus formel Cup

    Po dlouhé zimní pauze ožije Hockenheimring a s ním také Remus formel Cup 2017.Na 4,574km dlouhém autodromu odstartuje série v rámci velké ceny města Stuttgartu. Těší nás začátek sezóny na Hockenheimu a věříme, že bude začátek série napínavý, řekl před závody promototér Remus formel Cupu a dlouholetý závodník Franz Woess z Rakouska. Letos se RFC podívá i na okruhy Imola, RedBullRing, do Spa, na Lausitzring, do Brna a poslední zastávka bude připravena v Itálii na okruhu Mugello. Celkem náš čeká sedm víkendů rychlých formulí. Březnový termín na Salzburgringu pořadatelé nakonec odvolali.

    8. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Týmy ETCC si autodrom otestují už v dubnu, těší se na fanoušky

    K testování závodních aut a prezentaci týmů před zahájením sezony 2017 se v úterý 18. dubna sjedou do Mostu účastníci evropského poháru upravených cestovních vozů FIA European Touring Car Cup (ETCC) v čele s dvojnásobným vítězem seriálu, domácím pilotem Petrem Fulínem. Na velkém závodním okruhu budou kroužit silné a rychlé stroje od 09:00 do 18:00.

    7. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Scuderia Praha Ferrari na pole position pro Hankook 12H RED BULL

    Scuderia Praha Ferrari 488 GT3 (#11, Jiří Písařík/Josef Král/Matteo Malucelli) získala nejlepší pozice na startovním roštu pro třetí kolo 24H SERIES by Hankook. Ital Matteo Malucelli zajel na okruhu o délce 4.318 kilometr čas 1:28.755 minut a získal druhé, po sobě jdoucí pole position pro český tým.

    7. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Vítězství pro Team Bleekemolen SEAT v Hankook 24H SILVERSTONE

    Tým Bleekemolen SEAT Leon TCR V2 SEQ (#100, Sebastiaan Bleekemolen/Melvin de Groot/Rob Smith/Rene Steenmetz) zvítězil v Hankook 24H SILVERSTONE, úvodním kole letošního ročníku 24H ENDURANCE SERIES TOURING Car. V loňském roce nizozemský tým 19 hodin vedl závod, ale pak musel odstoupit kvůli poruše motoru. Tentokrát však tým Bleekemolen zůstal mimo nebezpečí. Rene Steenmetz uviděl šachovnicovou vlajku po 549 kolech na okruhu dlouhém 5.901 kilometr. Vítězný tým absolvoval v závodě 3.239,65 kilometrů.

    7. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Další prestižní MMA turnaj odvysílá O2 TV Sport.

    Již v pátek uvidí diváci O2 TV galavečer OKTAGON 2, který se řadí mezi nejprestižnější MMA turnaje na československé scéně. Tentokrát se vše odehraje v Bratislavě, kde se fanoušci můžou těšit na přímé účastníky loňské reality show O2 TV SPORT OKTAGON. V hlavním souboji večera se představí slovenský šampion Gábor Boráros, který vyzve hvězdného Rolanda Čambala. Exkluzivní přímý přenos startuje od 20.00 hodin na O2 TV Sport.

    6. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup v neděli v Mostě startuje sedmou sezónu

    Klubové závody Carboniacup zahajují již sedmou sezónu na domácím autodromu v Mostě. Vstup pro fanoušky motosportu je opět zdarma.
    Nedávná historie Carbonia cupu naznačila, že se v této sérii rodí nejen mladí talenti okruhových závodů, startují úplní amatéři a začátečníci, staří harcovníci, ale také zde můžeme vidět špičkové závodní náčiní pronajaté do této série velkými závodními týmy, a to nejen z ČR, ale také z Německa, Slovenska, Rakouska, či Polska. A právě sedmý díl Carboniacupu odstartuje na domácí  trati v neděli 9.4.

    5. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Betino Gomba handicap 2017 objektivem Jany Syručkové

    Přinášíme vám druhou velkou fotogalerii z nedělního zahájení dostihové sezóny ve Velké Chuchli. Tentokrát je autorkou fotografií zkušená fotografka Jana Syručková.

    4. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Ambasadorem závodu historických vozů bude vítěz Le Mans J. Barth

    Jedna z legend motoristického sportu okoření svou přítomností závody historických vozů The Most Historic Grand Prix, jež budou mít na mosteckém autodromu premiéru o víkendu 12. – 14. května. Roli ambasadora přijal vítěz proslulého závodu 24 hodin Le Mans z roku 1977 Jürgen Barth. Sympatický Němec, který na konci letošního roku oslaví jubilejní sedmdesáté narozeniny, bude sportovním komisařem všech hlavních závodů s výjimkou FIA Lurani Trophy.

    4. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Betino Gomba handicap 2017

    První dubnovou neděli byla v Conseq Parku Velká Chuchle zahájena dostihová sezona 2017. Hlavním dostihem otevíracího programu byla jubilejní 90. ročník Betino Gomba handicapu pro čtyřleté a starší sprintery.

    3. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Nejvíce registračních značek na přání má Praha

    Od 1.ledna 2016 není žádný problém mít na autě nebo motorce registrační značku se jménem nebo přezdívkou. Od začátku loňského roku do 28. února 2017 jich úředníci vydali celkem 5 470 kusů a lidé a firmy za ně zaplatili celkem 55 milionů korun. Nejvíce vydaných registračních značek eviduje Praha, nejméně kraj Vysočina. “Všeobecně se o značky čekal mezi odborníky větší zájem. Registrační značky na jedno auto stojí 10.000 korun a celkově je potřeba zvolit 8 znaků, z nichž jeden musí být číslice. Důležité také je, že si řidiči nemohou nechat na tabulku vyrazit hanlivá slova nebo slova, která obsahují písmena G, CH, O, Q a W.”, říká prezident Autoklubu ČR Jan Šťovíček.

    3. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Baseballová liga odstartovala novou sezónu

    V pátek 31. 3. začala baseballová liga pro celou Českou republiku. Pro Draky Brno je to další velká výzva. Nechají se uspat loňským dvacátým titulem nebo budou pokračovat ve svém tažení? To se dozvíte za 6 měsíců. Na uplynulý víkend však máme odpovědi od Arnošta Nesňala po sérii s nováčkem Olympií Blanskem.

    3. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Fun aréna s novinkami, motokárová dráha bude delší a rychlejší

    S příchodem jara ožívá každoročně v areálu mosteckého autodromu také Fun aréna. Její návštěvníci se mohou těšit na novinky, jichž se dočká zejména motokárová dráha. Bude delší a rychlejší. Dětské dopravní hřiště zaplní znovu po zimním období zejména děti s učitelkami z mateřských a základních škol. Využívají ho ale stále častěji i děti, jež doprovázejí na autodrom jejich rodiče či prarodiče.

    3. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Rekordní start nové sezóny Offroad Maratonu v Šiklově Mlýně

    První závod 18. ročníku OffROAD Maratonu se odjel v sobotu 25. března v Šiklově mlýně na Vysočině. Areál westernového městečka přivítal 99 čtyřkolek a 227 motorek, což je rekordní účast v historii seriálu. Úvod maratonů vždy patří k nejpočetnějším klání. Krásnou jarní „přehlídku“ potvrdilo i 24 aut. Čtyřkolky dovedl do cíle Radek Porš z Haruda Quadpoint Racing Team – CZAUTO, motorky Matěj Macháček ze SM racing teamu. Mezi auty dominovaly speciály do litru, absolutní prvenství slavil RP Interier s Rostislavem Plným za volantem. Sobotní odpolední program zpestřila jízda Jaroslava Valtra v kamionu Bonver Dakar teamu, stříbrném na Africa Eco Race 2017.

    29. 3. 2017 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.