NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Čtvrtá kvalifikace na Velkou pardubickou ve fotografiích

    V sobotu 7.9.2019 měli koně a jezdci poslední českou možnost kvalifikovat se do Velké pardubické. Startovní listina kvalifikace čítala 9 zvučných jmen, kromě vítězů VP TZIGANE DU BERLAIS (ž.J.Faltejsek) a RIBELINA (ž.A.Glassonbury), měl kvalitně nazbrojeno i trenér Váňa st. s koňmi THEOPHILOS (ž.J.Bartoš) a MAZHILIS (ž.J.Kratochvíl). Po téměř 1,5 roku dlouhé zdravotní pauze se na dráhu vrátil TALENT (ž.M.Novák).

    12. 9. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Letnou rozsvítí tisíce čelovek.

    V sobotu 14. září večer se pražská Letná opět rozzáří. Doputuje sem totiž další ročník zážitkových nočních běhů NN Night Run, který letos proběhne celkem v devíti krajských městech. Na účastníky z řad amatérů čeká v Praze několik závodů a bohatý doprovodný program pro celou rodinu pod taktovkou generálního partnera, kterým je opět NN pojišťovna a penzijní společnost.

    12. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Zolder: Okruh ve znamení adrenalinu

    Po závodě v Mostě, ve kterém prohrál v neděli truck racing s počasím, budou nejrychlejší truckeři starého kontinentu bojovat o body na belgickém okruhu v Zolderu.

    12. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup čeká IP Stav Racing Day na Slovakiaringu

    Již letošní šestý závodní den má před sebou Carboniacup a míří na slovenskou trať nedaleko Orechovej Potoni, tedy jak všeobecně známo Slovakiaring. Dne 11.9. se otevřou brány a jezdci vyjedou opět na traťna dvojzávod. O tento závodní den se svými finančními prostředky zasadila firma IP STAV jehož je garantem a proto se její jméno objevilo v názvu závodu.

    10. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • DAKAR vs JETSURF

    Asi jste si již všimli, že si Martin Prokop našel nový koníček ve formě motorového surfu. Nejedná se však jen čistě zábavu a zpestření volného času, Martin používá totiž JetSurf jako tréninkový prostředek k udržování kondičky. Během letní přestávky si tak Martin udělal společné odpoledne s Lukášem Záhorským (Mistrem světa v motorovém surfingu 2016 & 2018) a nám připravili záznam s jejich společného tréninkového dne.

    8. 9. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • FIA ETCR v Mostě: Vítězství rozebrali Hahn s Reinertem

    Letošní páté kolo truckerského závodění přivedlo pole 19 trucků do severočeského Mostu, který patří návštěvností diváků mezi špičku v Evropě a závodění rychlých těžkotonážníků má v Mostě svou tradici. Lecos by o tom jistě povyprávěl i Frankie Vojtíšek, kterého se však čeští diváci nedočkali. A tak se museli spokojit jen s jedním Čechem a Adam Lacko s Buggyrou se jim doma odvděčil druhým a třetím místem a Buggyra mohla po zásluze slavit.

    7. 9. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Série 24H korunovala Evropské šampiony

    Závodem 24H Barcelona skončila letošní série vytrvalostních závodů Evropského šampionátu. Týmy, jezdci i fandové tak mohli pogratupovat nově korunovaným vítězům a letošním Evropským šampionům ve vytrvalostních závodech automobilů. Zasloužené vítězství si odnášejí Jiří Písařík, Josef Kral a Matteo Malucelli s týmem Bohemia Energy Scuderia Praha, kteří si po získu čtyř vítězství z pěti letošních závodů zajistili tituly mistrů Evropy <span class="ts-alignment-element" id="tgtAlignment_29" data-is-f

    7. 9. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • TOTAL Czech Truck Prix ve fotografii

    Tropická sobota a deštivá neděle. To bylo víkendové Mistrovství Evropy závodních trucků na autodromu v Mostě. Sobotní závody TOTAL Czech Truck Prix přinesly ostré souboje truckerů a řadu dramatických momentů. Zaplněné tribuny i divácký svah výkony jezdců oceňovaly mohutným povzbuzováním.

    5. 9. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

    Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

    4. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Splní se Míše Dorčíkové sen? Postaví se na start závodů NASCAR?

    Devětadvacetiletá slovenská závodnice a manažerka Michaela Dorčíková má naději za 14 dnů usednout do sedačky závodního speciálu NASCAR. Mělo by se tak stát 22. srpna na německém Hockenheimringu v rámci předposledního víkendu NASCAR Whelen Euro Series. Na konci června se týmy a jezdci z této serie podívali i na mostecký autodrom, kde se jel v pořadí čtvrtý podnik pod názvem OMV MaxxMotion NASCAR Show.

    4. 9. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Riverside Cross v centru Prahy přilákal světové hvězdy

    Další speciální výzva vyslyšena. Tentokrát biatlonovou střelbu vystřídala střelba na kanoe polo branku. Účastníci slalomářského závodu Riverside Cross na pražské náplavce v centru města totiž museli prokázat nejen své souznění s vodou, ale také zručnost s míčem. Už šestý ročník tohoto unikátního podniku ovládli v katekorii K1 ženy Luuka Jonesová z Nového Zélandu, v kategorii K1 muži pak Brazilec Pepe Gonçalves a v C1 dominoval Vojta Heger z České republiky.

    4. 9. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • V Barceloně exceloval Lamborghini týmu Barwell Motorsport

    Po mimořádně těžké bitvě v letošním závodě Hankook 24H Barcelna zvítězil Lamborghini Huracán týmu Barwel Motorsport GT3 Evo ve složení Adrian Amstutz / Leonid Machitski / Patrick Kujal / Dennis Lind před vozem týmu Herbert Motorsport Porsche 991 GT3 R (#91, Daniel Allemann / Ralf Bohn / Robert Renauer / Sven Müller). Oba vozy kategorie A6-Pro spolu bojovaly více než polovinu závodu a vystřídaly 38x ve vedení. Šachovnicovou vlajku viděl jako první Denis Lind před pronásledovatelem Ralfem Bohnem.

    3. 9. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Jachtař Ondřej Teplý v dějišti olympiády

    V Enoshimě v Japonsku se jel od 17. do 23. srpna Ready Steady Tokyo Olympic Test Event. V této předolympijské regatě jsme měli jediného zástupce ve třídě Finn. I když se Ondřej Teplý na olympiádu do Tokia letos na jaře zatím nekvalifikoval, se nevzdává a rozhodl se pokračovat v připraveném programu a Test Eventu na olympiádu se jako jediný Čech zúčastnil. Ani nikdo jiný z českých jachtařů totiž kvalifikovaný zatím není.

    3. 9. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Macíkův kamion v Polsku předjel většinu osobáků

    Úkol pro závod Baja Poland zněl jasně, dojet do cíle a tím pádem, jako jediný kamion v soutěži, vyhrát svou kategorii. A ten posádka týmu Big Shock Racing ve složení Martin Macík, František Tomášek a David Švanda úspěšně splnila. Cennější než zlaté trofeje však pro české závodníky bylo zjištění, že dokázali předstihnout většinu osobních automobilů. V celkovém hodnocení dojeli jako 11. nejrychlejší vůz soutěže z celkového počtu 42 startujících. „Dojet 11. mezi všemi auty není špatné. Potěšilo nás, že nový kamion dokáže jet neskutečnou kudlu. Pořád si na něj zvykáme a nepřestává nás příjemně překvapovat. Pár detailů je potřeba ještě doladit, ale od toho jsme tady. Polsko nám před Dakarem určitě hodně dalo,“ říká Martin Macík.

    2. 9. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Česká plachetnice v Zemi Františka Josefa

    Dne 15. srpna 2019 se námořní jachtě s/y BAGATELA s posádkou Pavel Elstner, Zdeněk Žižka, Petr Ondráček, Jaroslav Bican a Miroslav Štěpán jako vůbec první české lodi podařilo přistát v Tiché zátoce ostrova Hooker v souostroví Země Františka Josefa.

    2. 9. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.