Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • All Ride Show 2019 klepe na dveře!

    Čtvrtý ročník přehlídky custom biků All Ride Show už klepe na dveře. Po třech letech, kdy se výstava konala v holešovické Továrně, se přesouvá no větších prostor Pragovky ve Vysočanech. Stejně jako v předešlých ročnících se bude na co dívat, opět se můžete těšit na zbrusu nové přestavby a nadupaný doprovodný program.
    >> Prohlédněte si velkou fotogalerii motocyklů z loňského ročníku!

    20. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • V Chorvatsku je rozhodnuto

    Od 13. do 18. října se v Chorvatsku uskutečnil již 23. ročník České námořní rallye. Závod se již po čtrnácté jel jako Mistrovství ČR One-Design. Startovní listina byla nabitá úspěšnými reprezentanty, účastníky olympijských her i mnohonásobnými mistry ČR a Evropy. Závodily i dvě čistě ženské posádky.

    20. 10. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Grandfinále Carboniacupu jak se patří v Mostě

    Okruhový Carboniacup odjel finále již své deváté sezóny ve velkém stylu na autodromu v Mostě, kam se letos vydal již potřetí. Účast závodníků zahřála na srdci nejednoho fanouška rychlých kol, kteří viděli jak cestovní a GT vozy, spaceiály a prototypy, ale také formulové monoposty. Přijeli mladí, vyježdění harcovníci, ale i pravidelní účastníci, ve velké konkurenci měli diváci na co koukat. Celkem 115 jezdců uzavřelo posledním závodem letošní sezónu, která byla velmi úspěšná, ale o tom až příště. Partner a garant závodu Rexonix vložil sponzorské peníze do letos posledního závodu, závod nesl tedy jeho jméno. Tak jako každoročně vítěze oceníme na společném slavnostním vyhlášení sezóny.

    20. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Legendární dostih VELKÁ PARDUBICKÁ má již 129 let

    Rok se s rokem sešel a dočkali jsme se dalšího ročníku českého dostihového svátku, kterým Velká pardubická bezesporu je. Počasí bylo stejně jako předchozí den ukázkové, a i díky tomu se na závodiště vydalo přes 30 tisíc diváků. 
    >> Velká fotogalerie Lenky Sklenákové >>

    19. 10. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Jezdci týmu Mičánek Motorsport uzavřeli úspěšnou sezónu

    Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra si z posledního podniku ESET Cupu odvážejí všechny tři cenné kovy. Na ten nejcennější dosáhl v posledním závodě Libor Dvořáček. Pořadatelé ESET Cupu připravili pro jezdce při posledním podniku výzvu v podobě tří závodů ve sprintu. A protože nechyběla ani oblíbená vytrvalost, rozhodl se manažer týmu Jiří Mičánek jr. k nasazení pětice jezdců. Tím se tým s červenobílými Lamborghini Huracane SuperTrofeo stal nejpočetnějším týmem celého víkendu.

    15. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design začala

    Česká námořní rallye zahájila již 23. ročník. Závod se již po čtrnácté jede jako Mistrovství ČR One-Design. Letos je startovní listina nabitá úspěšnými reprezentanty, účastníky olympijských her i mnohonásobnými mistry ČR a Evropy. Závodit budou i dvě čistě ženské posádky.
    Ve startovní listině je 29 lodí, na kterých se závodu účastní 207 jachtařů. Na rozdíl od minulého týdne, kdy zasáhla pobřeží Jadranu bouřlivá bóra, to zatím vypadá na babí léto, příjemné teploty přes 20 °C a slabší vítr. To však pro závodníky znamená složité taktické bitvy, hledání ideálního větru a neustálé hlídání soupeřů. K favoritům závodu budou jistě patřit mnohonásobní vítězové – týmy RODOP, HYVECO a GIULIA. 

    15. 10. 2019 | Rubrika: Voda a jachting

  • Mičánek Motorsport powered by Buggyra míří na Hungaroring

    V Maďarsku na Hungaroringu se již tento víkend napíše letošní poslední kapitola pohárového klání ESET V4 Cupu. Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyšle na trať, známou z kalendáře seriálu Grand Prix Formule 1, pětici jezdců, která postupně zasáhne do pěti závodů.

    11. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Macík i Valtr zdolali Rallye du Maroc

    Na start nejnáročnějšího závodního testu před Dakarem 2020 se v kamionové sekci postavily dva identické speciály Iveco sestrojené v sedlčanských dílnách Big Shock Racing. V kabině žlutého kamionu týmu Big Shock Racing byla posádka Martin Macík, František Tomášek a David Švanda. Druhý kamion Iveco pilotoval zkušený Jaroslav Valtr. Přes 1000 závodních kilometrů, ujetých v terénu téměř totožném s dakarským, dokonale prověřilo techniku i posádky. A fandové se mají na co těšit. Protože Dakar 2020 se blíží a jeho nový ředitel David Castera, který pro závodníky připravil i letošní drsnou marockou rozcvičku, naznačil, že příští ročník v Saudské Arábii bude hodně dobrodružný.   

    10. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Most očekává plný rošt v Carboniacupu, Grand Finále je za dveřmi

    Autodrom Most bude tento týden v neděli 13.10. hostit už deváté grandfinále závodů Carboniacupu, do kterého své finanční prostředky vložila firma Rexonix a nese název dne Rexonix Racing Day. A ve velkém finále bude opravdu na co koukat, neboť startovní listina čítá 114 závodníků z Čech, Rakouska, Německa, Polska, Švýcarska, ale i z Francie.

    10. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Přerov přivítá evropský korfbalový šampionát U21

    V který 15. října 2019 bude zahájeno korfbalové Mistrovství Evropy hráčů a hráček do 21 let, které Český korfbalový svaz pořádá ve dnech 15. - 19. října 2019. Tato významná sportovní akce se bude konat v Prostějově v hale Reálného Gymnázia, kde své zápasy hraje i extraligové korfbalové družstvo SK RG Prostějov.

    10. 10. 2019 | Rubrika: Míčové sporty

  • Praha přivítá nejlepší světové sportovní dřevorubce!

    Nejlepší sportovní dřevorubci světa míří do Prahy, která byla zvolena jako hostitelské město Mistrovství světa STIHL TIMBERSPORTS 2019. Světový šampionát se uskuteční ve dnech 1.–2. 11. 2019 v Průmyslovém paláci a slibuje velkolepý víkend nabitý extrémní adrenalinovou akcí, která zvedne diváky ze sedadel.

    8. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Adam Lacko s novým truckem celkově bronzový.

    Zápletka rozřešena. Ve finálovém závodě sezóny 2019 se Buggyra a její pilot Adam Lacko pokusili dosáhnout na celkové druhé místo a obhájit tak stříbrnou pozici z loňského roku. I přes jasné vítezství ve třetím závodě skončil Adam Lacko v celkovém hodnocení na třetí pozici. Dosáhl tak s novým vozem prvního výrazného úspěchu. Oly Janes si prvenství v Grammer Cupu zajistil již první závodní den. Tým Buggyra Racing také může slavit třetí místo v Poháru konstruktérů.






    8. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Thajské utrpení Jakuba Kornfeila

    Do prvního ze čtveřice zámořských závodů, Velké ceny Thajska na okruhu v Buriramu, startoval Jakub Kornfeil až z předposlední řady startovního roštu, kde mu dělal společnost Jihoafričan Darryn Binder, ale také druhý český jezdec ve startovním poli a zároveň týmový kolega Filip Salač. Oba dva čeští jezdci závodící za stáj Redox PrűstelGP sice postoupili do druhé části sobotní kvalifikace, ale jejich vybojované pozice, tedy v Jakubově případě místo patnácté, bylo penalizací z pátečního prvního volného tréninku posunuto o 12 pozic na gridu zpět.

    7. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Zakončí Buggyra letošní sezónu stříbrnou tečkou?

    Mistrovství Evropy v závodech tahačů končí tento víkend tradičně na okruhu Jarama. Přestože je o titulech v individuálním šampionátu i Poháru konstruktérů s předstihem rozhodnuto, nabídne závod na opravdu horké španělské půdě atraktivní zápletku v podobě souboje o druhé místo. V hlavních rolích se představí Adam Lacko a Antonio Albacete.

    4. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Macík se rozcvičí v Maroku, Brabec ladí formu

    Dakar 2020 se nezadržitelně blíží. Zatímco se posádka kamionu týmu Big Shock Racing ve složení Martin Macík, František Tomášek a David Švanda připravuje na start v sedmidenní Rallye du Maroc, nejzásadnější prověrce před dalším ročníkem dakarského závodu, v České republice startuje dakarské šílenství. Právě byla vyhlášena místa a spuštěn předprodej omezeného počtu vstupenek na setkání v rámci projektu Posedlí Dakarem. Fanouškům opět přinese možnost potkat se s našimi závodníky bezprostředně po jejich návratu z Dakaru 2020 v Saudské Arábii. A Jan Brabec už má pro připravované besedy nachystáno pár poutavých historek. Jsou spojeny zejména s nepříjemným pádem během tuniských testů, kdy se zranil a aktuální dakarskou přípravu tak musel začít od píky. Teď se Brabec rozhodl pro nečekaný krok, kterým překvapil všechny, kteří znají jeho kaskadérskou náturu. 

    2. 10. 2019 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.