NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • FORMULE 1 A PIRELLI: SEZÓNA 2014 V ČÍSLECH

    PirelliPaul Hembery, ředitel oddělení motorsportu Pirelli, vysvětluje: „ Každý rok tradičně zveřejňujeme všechna data, které vypovídají o našem účinkování v sezóně F1. Loni jsme díky zcela nové generaci vozů s velice odlišnou charakteristikou, ve srovnání s těmi předchozími, čelili největší výzvě, která nás potkala od vstupu do F1. Nicméně, navzdory mnoha neznámým faktorů, se nám povedlo naplnit všechny naše cíle a pomoci udělat závody atraktivními, s řadou možností k předjíždění, s rozdílnými strategiemi a v průměru se dvěma zastávkami každého vozu ve Velké ceně. Letošní pneumatiky budou evolucí těch ze sezóny 2014 s jednou naprostou novinkou: superměkkou zadní pneumatikou, která má novou konstrukci a směs. Nové pneumatiky pro sezónu 2015 se poprvé představily při testech v Jerezu a Barceloně, ale doufáme, že se se zájmem ohlédnete zpět za sezónou 2014, jaká byla z pohledu pneumatik.“ 

    2. 3. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Tomáš Enge odstartuje sezónu 2015 v Austrálii!

    engePo dvouměsíční pauze se český jezdec Tomáš Enge vrací opět do závodního tempa. Letošní sezónu odstartuje neobvykle v Austrálii, kde se s Camarem GT3 týmu M Motorsport zúčastní úvodního podniku místního šampionátu vozů GT na okruhu v Adelaide.

    26. 2. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Je to úplně super, hodnotí Bílek úspěch v anketě Trenér roku

    triatlonLuboš Bílek je považován za nejlepšího triatlonového trenéra na světě. A není divu. Vždyť pod svými křídly má německé eso – Sebastiana Kienleho. Toho mimo jiné dovedl k dvěma titulům mistra světa v polovičním ironmanovi a vloni i k titulu mistra světa na legendárním ironmanovi na Havaji. Nyní se mu dostalo velké pocty, když jeho jméno zaznělo mezi deseti nejlepšími českými trenéry na slavnostním vyhlášení ankety Trenér roku.

    26. 2. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • „ORION - SHIVA KTM CUP 2015“ v motoskijöringu je minulostí

    motoskijoring MartiniceČtyři závody letošního seriálu mistrovských závodů v motoskijöringu rozhodly o vítězích a poražených. Mistrem republiky se stal Lukáš Mohaupt s lyžařem Václavem Hotovým z Orion-RS Petrol Teamu.

     >> Fotogalerie V. Sýkory >>

    20. 2. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Noční sprinty a skiatlon pokřtily osvětlený stadion v Břízkách

    skiatlonSkvostně obsazená dvojice závodů v běhu na lyžích, která svou účastí překonala i Zlatou lyži v Novém Městě na Moravě, se o víkendu postarala o neoficiální křest nového osvětlení běžeckého stadionu v jabloneckých Břízkách.

    19. 2. 2015 | Rubrika: Zimní sporty

  • Cropp Street Dance Battle rozhýbal Ostravu v rytmu hip hopu

    dancePrvní únorovou sobotu to na ostravském výstavišti opravdu vřelo, dorazili totiž pouliční tanečníci z různých koutů ČR, ale také mnoho zástupců různých evropských tanečních skupin.  V klubu Marley se totiž konalo už sedmnácté vydání QSZ Cropp Street Dance Battlu.

    19. 2. 2015 | Rubrika: Taneční sport

  • RWE City Cross Sprint 2015 již potřetí.

    V pátek 13. března se oblast Dolních Vítkovic v Ostravě stane dějištěm již třetího ročníku oblíbené lyžařské akce RWE City Cross Sprint 2015. Na start závodu se tradičně postaví jak mladí běžci na lyžích ze sportovních oddílů z celé České republiky, tak i řada hvězdných sportovců, jako například olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková, kajakář a stříbrný olympijský medailista Vavřinec Hradilek nebo běžec na lyžích a vítěz dvou uplynulých ročníků City Cross Sprintu Dušan Kožíšek.

    19. 2. 2015 | Rubrika: Zimní sporty

  • MOTOSKIJÖRING MARTINICE 2015

    Martinice 2015Třetí závod letošního  MČR v motoskojöringu „ORION - SHIVA KTM CUP 2015“ se jel v sobotu 14.2. v Martinicích v Krkonoších. Závod se podařilo uskutečnit díky velikému usilí pořadatelů, kteří na trať naváželi sníh. 

    >> Velká fotogalerie Petra Jansy >>

    16. 2. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Tituly mistrů v zimním triatlonu jsou Grabmüllerová a Jindra

    triatlonTechnicky mimořádně náročná trať spolu s teplotami nad bodem mrazu udělaly ze zimního triatlonu s názvem WinTrial 2015 ve Vimperku ještě obtížnější závod, než se očekávalo. Ve Skiareálu Vodník zvítězili Šárka Grabmüllerová a Pavel Jindra, kteří se tak stali mistry České republiky.

    16. 2. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Martin Prokop 8. v cíli švédské rally

    SwedenPo tří týdenní pauze se kolotoč mistroství světa rallyových vozů opět roztočil. Tentokrát na závodníky čekala legendární a charakterem povrchu náročná Švédská Rally. Oproti minulému roku, kdy panovaly velmi zvláštní podmínky, letos na závodníky čekalo Švédsko, tak jak ho známe. Velké sněhové bariéry, led a nezapomenutelná atmosféra. Na startu závodu nechyběli ani Martin Prokop s Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta RS WRC. Martin Prokop začal Švédskou Rally velmi dobře a to i přes problémy s řazením. Vinou neukázněného fanouška, který přebíhal trať, musel Martin Prokop zabrzdit a při rychlém přeřazení přišel o čtvrtý rychlostní stupeň. I přes všechny problémy Martin bojoval o přední příčky, kde ho pár vteřin dělilo od pátého místa. Vyrovnaná jízda tak stačila po prvním dnu na krásné sedmé místo. Závěrečný den nezačal pro českou posádku nejlépe, slovy Martina po první rychlostní zkoušce: „Neměli jsme dobrý start, nejeli jsme v dobrém tempu a čas byl špatný.“

    16. 2. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Martinice a Dobřany zvou na další závody v motoskijöringu

    motoskijoringTento víkend se pojedou další 2 závody Mistrovství ČR v motoskijöringu „ORION – SHIVA KTM Cup 2015“. V sobotu 14.2.2015 v Martinicích v Krkonoších a v neděli 15.2.2015 v Dobřanech v Orlických horách. Při obou závodech se pojede i Orlický pohár. Díky lepším sněhovým podmínkám se již minulý týden podařilo odjet první dva závody letošního seriálu Mistrovství republiky.

    13. 2. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Olympioniky Švarce s Čelůstkou čeká v JAR první závod sezony

    ŠvarcČeští triatlonoví reprezentanti ostřílení olympiádou Přemysl Švarc a Jan Čelůstka se v neděli 15. února představí v prvním ostrém startu letošní sezony. V Kapském městě v Jihoafrické republice změří síly s konkurencí ve sprint triatlonu.

    13. 2. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • V Jablonci se bude závodit při svíčkách i ve skiatlonu

    KožíšekNoční sprinty za svitu pochodní i loučí a tradiční nedělní skiatlon odstartuje o víkendu 14. a 15. února již pátý ročník seriálu netradičních běžeckých závodů pro všechny příznivce bílé stopy, který pořádá nejstarší český lyžařský časopis SKI magazín s podporou firem Atomic a Salomon.  

    13. 2. 2015 | Rubrika: Zimní sporty

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.