Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Okruhové tahače dnes projedou Mostem!

    MostV pátek 2. června v pozdním odpoledni se představí fanouškům v ulicích Mostu aktéři evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC, který o víkendu pod názvem Czech Truck Prix už počtyřiadvacáté hostí místní autodrom. Kolona mnohatunových závodních speciálů projede městem, cíl je krátce po půl páté na 1. náměstí. Následovat bude zhruba hodinový zábavní program, poté se respekt budící stroje vrátí do areálu autodromu.

    2. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • O víkendu startuje Klasik duatlon v Příbrami

    duatlonV příjemném rekreačním areálu Nový rybník v Příbrami se v neděli 4. srpna koná šestý, předposlední díl seriálu závodů v dlouhém duatlonu a triatlonu. Čeká se krásné počasí a náročné tratě na distancích 5 km běhu, 60 km cyklistiky a 15 km běhu. Je připravena i kratší varianta a možnost štafet.

    1. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Czech Truck Prix, svátek truckerů již tento víkend v Mostě!

    grid girlsO víkendu 3.-4. Srpna čeká na fanoušky motorsportu a především toho truckerského závodění český závod FIA European Truck Racing Championship, tedy podívané, která do Mostu již 24 let láká tisíce diváků. Letos slaví také autodrom Most, a to hned pěkné 33 výročí otevření autodromu na bývalé výsypce dolu Vrbenský. Pro diváky je opět připravený bohatý doprovodný program, včetně sázení na závody, dětských atrakcí, či taxi jízd.

    1. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Olympijské hvězdy soutěžily na Náplavce.

    riverside crossŽe vodní slalom a biatlon nejdou příliš dohromady? Na pražské Náplavce se z netradiční kombinace dvou sportů stává hojně navštěvovaná událost, jež je jednou z významných akcí Prahy – Evropského hlavního města sportu 2016. Již třetí ročník ČEZ Prague Riverside Cross přilákal v úterý 30. srpna v centru Prahy ve slunečném odpoledni téměř dva tisíce diváků.

    1. 9. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Martin Prokop v rámci příprav na Dakar šestý na Baja Poland

    MP-SportsAsi málokdo během letních týdnů a měsíců pomyslí na to, co ho čeká v zimě a nezabývá se přípravou aktivit, které ho čekají kolem v čase Vánoc a Nového roku. Není tomu tak ale v jihlavském týmu MP-Sports Martina Prokopa. Tam probíhá příprava a testování dakarského speciálu, se kterým se zkušený český pilot postaví na start legendární Rally Dakar 2017.

    31. 8. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Pilman 2016 – vítězný debut Kočaře a třetí triumf Křivánkové

    KočařVe Žďáru nad Sázavou odstartoval v sobotu 27.8. šestý díl seriálu závodů Ford Czechman Tour. Za slunečného počasí bojovali na Pilmanovi dvě stovky triatlonistů na halfironmanské distanci. Z vítězství se při své premiéře radoval Lukáš Kočař z Ekol Elite a Simona Křivánková, která si upevnila celkové vedení v seriálu.

    31. 8. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Prázdninová zpráva SVC GROUP NACIONÁL TEAM

    SVCNa konci prázdnin se našla chvilka na zhodnocení posledních 3 závodů v Mistrovství Evropy FIA HILL CLIMB Championship v závodech do vrchu královské kategorie II. V době, kdy normální lidé dovolenkují, náš tým najel s doprovodným kamionem mezi servisem a závody v Dobšiné SK, Glasbachrennen DE a St. Ursanne Ch 6.350 km. Bylo to velice náročné, jak pro majitele týmu Vladimíra Vitvera s jeho AUDI TT-R DTM, tak pro jeho rodinu, mechaniky a zaměstnance SVC Náchod, kteří se podílí na přípravě vozu.

    31. 8. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Juniorským Xterra mistrem Evropy je Michal Švorc

    ŠvorcDevatenáctiletý varnsdorfský rodák, svěřenec olympijského medailisty Jana Řehuly a student Michal Švorc vybojoval v juniorech zlatou medaili na evropském Xterra šampionátu v Žitavě minulou sobotu  20. srpna.

    31. 8. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Dvojité stříbro pro KM Racing z Baja Poland

    KM RacingMartin Macík, František Tomášek a Michal Mrkva z týmu KM Racing si ve své temné liazce vezou stříbro z Baja Poland FIA CCR World Cup 2016. „Polský závod byl neuvěřitelně rychlý, vyrovnaný a napínavý až do poslední chvíle. Společně se španělskou rallye asi nejlepší trénink pro nadcházející Dakar,“ popisuje své bezprostřední dojmy Martin Macík. I Lukáš Kvapil do svého prvního závodu po zranění nastoupil v dobré formě. V kategorii motocyklů také získal, i přes sobotní 10 minutovou penalizaci za zkrácení trati, druhé místo. „Ověřil jsem si, že se dokážu vrátit na závodní trať, otestoval jsem nového mechanika a samozřejmě i sám sebe,“ sebevědomě prohlašuje budoucí dakarský závodník Kvapil.

    29. 8. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Na Autodromu v Mostě nyní můžete sázet na výsledky!

    Octavia cupSpolečnost AUTODROM MOST připravila pro diváky automobilových a motocyklových závodů zajímavou novinku. Návštěvníci nyní mouhou sázet na vítěze i další umístění jezdců velmi oblíbeného seriálu Škoda Octavia Cup, který je součástí prestižního evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix. Sázet je možné vždy v den závodů přes dva terminály společnosti Sazka v areálu autodromu.

    29. 8. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • V Karlových Varech zazářil Jonathan Brownlee

    BrownleeBritský medailista z olympiády v Londýně a v Riu zazářil i na ETU Premium Evropském poháru v Karlových Varech. Neděle 28. srpna tak vstoupí do dějin českého triatlonu jako den, kdy u nás získala zlato největší triatlonová hvězda, která kdy u nás závodila. Jonathan Brownlee zvítězil s přehledem  a s náskokem přes čtyři minuty před Francouzi  Anthony Pujades a Simonem Viainem.

    29. 8. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Prague Riverside Cross: Vodní slalom s biatlonem pobaví

    riverside crossKoncem srpna se do centra Prahy vrátí ojedinělá akce ČEZ Prague Riverside Cross. Její 3. ročník se bude konat 30. 8. 2016. Představí se světová vodácká elita v netradičním spojení kajaku a biatlonové střelby pomocí laserových zbraní. Této atraktivní podívané se zúčastní i její ambasador, mistr světa a olympijský stříbrný medailista Vavřinec Hradilek. Letošní ČEZ Prague Riverside Cross se uskuteční od 15 hodin na pražské Náplavce u Rašínova nábřeží, pod Tančícím domem a je jednou z významných akcí Prahy -  Evropského hlavního města sportu.

    29. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Jonny Brownlee v Karlových Varech: Očekávám, že se mi bude dařit

    BrownleeVe čtvrtek 18. srpna 2016 získal v Riu stříbrnou olympijskou medaili. Se starším bratrem Alistairem zopakovali výkon z Londýna, kde také stáli oba na stupních vítězů, tentokrát skončili první a druhý. Pouhých deset dní poté se Brit Jonathan „Jonny“ Brownlee představí v závodě CIS City Triathlon v Karlových Varech. Bude to první start olympijského medailisty z Ria v jakémkoliv sportu na českém území. Zároveň je Jonny Bronwlee zřejmě největší triatlonovou hvězdou, která kdy závodila na českém území.

    27. 8. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Dorazí i hvězdy?

    logo závoduKdo přijede do Karlových Varů o tomto víkendu na prémiový Evropský pohár? To potvrdí organizační tým CIS CITY TRIATHLON Vladimíra Malého po páteční předzávodní poradě, která je povinná pro všechny elitní muže a ženy. Malý říká: " Máme tam špičkové obsazení české reprezentace - č. 5 Jan Čelůstka, č. 6 Přemysl Švarc a tak dále. Každoročně se nám vracejí Stefan Zachaeus nebo Yegor Martyněnko, opravdoví triatlonoví matadoři.

    26. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Motorky a čtyřkolky čekají nejtěžší závody sezony!

    foto: Offroad MaratonPátý závod seriálu OffROAD Maraton se přesouvá do Milovic v okrese Nymburk. Na všechny závodníky čeká boj o dvojnásobnou bodovou nadílku. V sobotu 27. srpna se na start blízko tamního tankodromu postaví automobilové posádky do 10hodinového závodu, který je druhým nejtěžším maratonem sezony. V neděli 28. srpna se motorkáři a čtyřkolkáři poperou o body ve svém nejnáročnějším 4hodinovém klání. Spolu s nimi čeká starší juniory závod na 90 minut. Děti a mladší junioři mohou jet oba víkendové dny. Počasí předpovídá horké počasí, stejně jako loni. Závodníci tedy budou muset pečlivě rozvrhnout síly.

    26. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.