Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Draci opět na výbornou!

    Série tří utkání s Eagles Praha čekala na brněnské Draky v uplynulém týdnu. Aktuální mistr si v nich vedl na výbornou a stále v letošní extraligové sezoně nepoznal hořkost porážky.

    16. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Remus formel Cup začal nejlépe Sandro Zeller

    Obhájce titulu Sandro Zeller začal na Hockenheimu další sezónu formulového Remus Cupu nejlépe, jak uměl. Suverénně totiž ovládl obě sprint jízdy rakouského poháru s Dallarou  308 Mercedes a usadil se tak na čele poháru. V první jízdě zvítězil před Italem Brajnikem s Dallarou 308 VW o šest vteřin a dále v pořadí následovali Švýcar Kurt Böhlen, Marcel Tobler a Angelique Germann. Třetí z kvalifikace Regensperger skončil s poruchou motoru bez bodů.

    16. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Mostecký EDDA Cup ve fotografiích Mirka Grusy

    EDA Cup, nezávislý seriál závodů automobilů do vrchu, zahájil 25.3. na mosteckém autodromu svou desátou sezónu. Úvodního dvojzávodu se zúčastnilo více než 130 jezdců a jezdkyň. Krásná auta, která se zde objevila si můžete prohlédnout ve fotogalerii Mirka Grusy.

    14. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Mostecký Rieger Motorsport vítězný na domácím okruhu

    Nedělním závodem na Autodromu Most začal další ročník mezinárodního seriálu závodů na okruzích Carbonia Cup 2017. Pro náš tým to zároveň byl první ostrý start s novou technikou, kterou se pro letošek stala formule Gloria C8F osazená litrovým motorem Yamaha o výkonu 195 koní. Závodnímu víkendu předcházel krátký test funkčnosti, během kterého se objevilo několik drobných závad, jež se podařilo včas odstranit.

    14. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Milan Koláček a druhý závod Solo Concarneau

    Milan Koláček má za sebou druhý letošní závod ve třídě Figaro. Jaký byl? Ohromná únava po dvou dnech bez spánku a rozporuplné pocity v cíli. 
    „Start se nepovedl podle představ a vyrážel jsem z nevýhodné pozice ve druhé řadě. To mě donutilo k maximálnímu soustředění a první stoupačka dlouhá 7 mil byla plná příležitostí prodrat se závodním polem vpřed. Několik vychytaných změn mi pomohlo se dostat do poloviny startovního pole. K tomu však bylo nutné riskovat při plavbě velmi těsně u útesů Ile aux Moutons. Během další stoupačky jsem se bohužel potkal s velkým kusem mořských řas. Než jsem ho odstranil, ztratil jsem několik cenných míst. Po obeplutí Pen Men (Cap Caval) jsem už byl ve velké ztrátě. Pak se mi podařilo zpět předjet jen dvě britské lodě ARTEMIS ACADEMY,“ popisuje Milan v cíli.

    14. 4. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Jak si užít rychlou jízdu po závodním okruhu?

    Pod aktivním dohledem profesionálního závodního jezdce Tomáše Pekaře, který obsadil celkové druhé místo v premiérovém ročníku loni obnoveného seriálu Škoda Octavia Cup, si osvojí potřebné dovednosti a návyky pro jízdu v ostrém tempu po malém i velkém okruhu mosteckého autodromu účastníci kurzu sportovní jízdy. Cenné rady i s praktickou ukázkou mělnický jezdec zájemcům poprvé poskytne už za měsíc, ve čtvrtek 11. května.

    14. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Nový Škoda Octavia Cup vstupuje do druhé sezóny

    Do druhého ročníku obnoveného Škoda Octavia Cupu podalo do uzávěrky přihlášku 18 jezdců. Seriál se rozrostl o další dva soutěžní víkendy a změnil se systém bodování.  Mezi závodníky také přibyde juniorských talentů českého motorsportu. „Zájem závodníků nás těší. Klíčová je pro nás ale kvalita vozů i organizace celého seriálu. A jsme velmi rádi, že sezóna 2017 navazuje na tradici Škoda Octavia Cupu, který byl vždy vnímám jako líheň budoucích hvězd českého motorsportu,“ říká promotér závodů Josef Zajíček ze společnosti Benet Automotive.

    13. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Český 29er vyhrál na Gardě

    Posádka Sportovního centra mládeže lodní třídy 29er Šimon Mareček a Jan Svoboda ovládla o víkendu 8.–9. 4. tradiční Easter Regattu na Lago di Garda. Posádka podávala stabilní vyrovnané výkony jak v sobotním středním větru, tak i v neděli, kdy vítr zesílil výrazně nad 20 uzlů. Jednu z divokých rozjížděk vyhrála tato posádka s náskokem přes 300 metrů.

    12. 4. 2017 | Rubrika: Voda a jachting

  • Memoriál Rudolfa Deyla ve fotografiích Jany Syručkové

    Sezóna na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli pokračovala druhou dostihovou nedělí jejímž vrcholem byl 43. Memoriál Rudolfa Deyla pro tříleté klisny a 59. Velká dubnová cena pro čtyřleté a straší koně. Fotografka Jana Syručková zde nemohla chybět se svým fotoaparátem.

    12. 4. 2017 | Rubrika: Fotoreport

  • Brněnští Draci stále neporažení

    Druhý baseballový víkend čekal na brněnské Draky soupeř vskutku zajímavý. Na jejich stadion totiž přijel jejich vyzyvatel z posledních čtyř finále extraligy Kotlářka Praha. Jenže ta Drakům dokázala více vzdorovat pouze v prvním utkání a nakonec domů odjížděla s prázdnou. Draci jsou i nadále bez prohry.

    11. 4. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Po zimní pauze ožívá také Remus formel Cup

    Po dlouhé zimní pauze ožije Hockenheimring a s ním také Remus formel Cup 2017.Na 4,574km dlouhém autodromu odstartuje série v rámci velké ceny města Stuttgartu. Těší nás začátek sezóny na Hockenheimu a věříme, že bude začátek série napínavý, řekl před závody promototér Remus formel Cupu a dlouholetý závodník Franz Woess z Rakouska. Letos se RFC podívá i na okruhy Imola, RedBullRing, do Spa, na Lausitzring, do Brna a poslední zastávka bude připravena v Itálii na okruhu Mugello. Celkem náš čeká sedm víkendů rychlých formulí. Březnový termín na Salzburgringu pořadatelé nakonec odvolali.

    8. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Týmy ETCC si autodrom otestují už v dubnu, těší se na fanoušky

    K testování závodních aut a prezentaci týmů před zahájením sezony 2017 se v úterý 18. dubna sjedou do Mostu účastníci evropského poháru upravených cestovních vozů FIA European Touring Car Cup (ETCC) v čele s dvojnásobným vítězem seriálu, domácím pilotem Petrem Fulínem. Na velkém závodním okruhu budou kroužit silné a rychlé stroje od 09:00 do 18:00.

    7. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Scuderia Praha Ferrari na pole position pro Hankook 12H RED BULL

    Scuderia Praha Ferrari 488 GT3 (#11, Jiří Písařík/Josef Král/Matteo Malucelli) získala nejlepší pozice na startovním roštu pro třetí kolo 24H SERIES by Hankook. Ital Matteo Malucelli zajel na okruhu o délce 4.318 kilometr čas 1:28.755 minut a získal druhé, po sobě jdoucí pole position pro český tým.

    7. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Vítězství pro Team Bleekemolen SEAT v Hankook 24H SILVERSTONE

    Tým Bleekemolen SEAT Leon TCR V2 SEQ (#100, Sebastiaan Bleekemolen/Melvin de Groot/Rob Smith/Rene Steenmetz) zvítězil v Hankook 24H SILVERSTONE, úvodním kole letošního ročníku 24H ENDURANCE SERIES TOURING Car. V loňském roce nizozemský tým 19 hodin vedl závod, ale pak musel odstoupit kvůli poruše motoru. Tentokrát však tým Bleekemolen zůstal mimo nebezpečí. Rene Steenmetz uviděl šachovnicovou vlajku po 549 kolech na okruhu dlouhém 5.901 kilometr. Vítězný tým absolvoval v závodě 3.239,65 kilometrů.

    7. 4. 2017 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Další prestižní MMA turnaj odvysílá O2 TV Sport.

    Již v pátek uvidí diváci O2 TV galavečer OKTAGON 2, který se řadí mezi nejprestižnější MMA turnaje na československé scéně. Tentokrát se vše odehraje v Bratislavě, kde se fanoušci můžou těšit na přímé účastníky loňské reality show O2 TV SPORT OKTAGON. V hlavním souboji večera se představí slovenský šampion Gábor Boráros, který vyzve hvězdného Rolanda Čambala. Exkluzivní přímý přenos startuje od 20.00 hodin na O2 TV Sport.

    6. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.