RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Martin Prokop na startu Dakaru 2016

    Martin ProkopPilot Jipocar Czech National Teamu, jediný pravidelný český účastník Mistrovství světa v rally, jenž rovněž drží nejlepší výsledek českého jezdce v jeho historii, stojí před novou výzvou v jeho profesionální motoristické kariéře. Nabídku na start ve špičkovém týmu podporovaném samotnou továrnou Toyota nemohl odmítnout a tak se druhého ledna 2016 postaví na start legendárního Dakaru po boku dalších pilotů, kteří prošli seriálem WRC – Hirvonena, Loeba, Sainze a nebo celoživotního oblíbeného soupeře z rychlostních zkoušek rally, Katařana Al Atiiy.

    16. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Sedmý závod seriálu OffROAD Maraton se jede v Ostravě

    offroad maratonSedmý závod seriálu OffROAD Maraton se před listopadovým finále přesouvá na Moravu do Ostravy – Mariánských hor. Za chemičkou BorsodChem se v sobotu 17. října motorkáři a čtyřkolkáři utkají ve tříhodinovce, auta v pětihodinovce. Klání se jede pod křídly domácího WINGS teamu, který připravil přes čtyři kilometry dlouhou a rychlou trať. Tým navíc slaví deset let závodění. Proto již v pátek 16. října odstartuje v depu party spojenou s besedou o africké Intercontinental Rally, kterou několikrát absolvoval.

    16. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mistrovství ČR v námořním jachtingu

    foto: M. BarnetováMistrovství České republiky v námořním jachtingu aneb 19. Česká námořní rallye odstartuje již v neděli 18. 10. z chorvatské mariny Hrdina na Murteru.

    16. 10. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • FIA truck má dobojováno, titul slaví Kiss!

    truck ilustračníPoslední závod FIA Truck Racing Championship se jel na známé francouzské trati na okruhu Buggati v Le Mans, který hostil také finále francouzských mistrů a velmi pěknou show nablískaných trucků při exhibičních jízdách. Je to takové malé defilé jinak úžasné sezóny, která svůj velký závod absolvovala na okruhu v Mostě, kde přilákala do ochozů velmi početnou diváckou equipu, tedy 90tis. lidí.

    13. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Aleš se rozloučil s Rally Oil Libya Maroc vítězstvím v 5. etapě


    "Etapa začala skvěle. Letěl jsem pouze s jediným předsevzetím a to vyhrát. Po 20 km jsem bohužel trefil větev. Okno na štěstí vydrželo celé, ale dívat se přes četné praskliny bylo místy velmi nepříjemné. Nestáhli jsme sice potřebný čas pro posun v celkovém hodnocení, ale na v pořadí třetí etapové vítězství to stačilo. Rally Oil Libya Maroc hodnotím velmi pozitivně. Je to pro nás letos druhý nejnáročnější maratonský event. Tým fungoval skvěle a premiéra s novým Torpédem 69 se více než vydařila. Iveco mne velice překvapilo." Tak hodnotil třetí etapové a celkové druhé místo český pilot Aleš Loprais.

    10. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Aleš Loprais na Rally Oil Libya Maroc 2015

    Rozbité čelní sklo, prasklá listová pera na zadní nápravě ani problémy s pneumatikami nedokázaly ve třetí etapě zabrzdit posádku kamionu Iveco Aleše Lopraise. Druhé etapové vítězství posunulo českého jezdce na průběžné 2. místo mezi kamiony. "Byla to velmi výživná etapa a měli jsme veliké štěstí, že jsme ji vůbec dojeli a ještě k tomu vyhráli," konstatoval Aleš Loprais.

    9. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mostecké klání uzavře pátý ročník Carboniacupu

    Carbonia Cup - MostJiž v neděli se opět otevřou brány Mosteckého autodromu, aby se tam letos již potřetí a naposledy konaly závody Carboniacupu pod názvem Bestcars4You Racing Day.  Ano, už to bude 29 závod Carboniacupu, neboli závod, který uzavře velmi pestrou sezónu sériových, či závodních aut, která se v Carboniacupu letos zúčastnila. A poděkování k hojné účasti nepatří nejen jezdcům a jejich teamům, rodinám, ale také sponzorům a garantům, bez kterých by se závody nedaly uspořádat.

    8. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Prokletí francouzské rally se Prokopovi nepodařilo prolomit

    Martin ProkopProkletí francouzské rally se jezdci Jipocar Czech National Teamu Martinu Prokopovi nepodařilo prolomit ani po návratu této soutěže na dosud oblíbenou Korsiku. Po smolné Rallye Deutschland se podle slov samotného pilota Fiesty RS WRC absolutně nevydařil ani tento podnik MS v rally. Po pátečním a sobotním programu, který byl kvůli nepřízni počasí výrazně zredukován, figurovali Prokop s navigátorem Janem Tománkem na čtrnáctém místě celkové klasifikace a hodlali si alespoň trochu spravit chuť během tří nedělních rychlostních zkoušek a pětadevadesáti ostrých kilometrů. V závěrečné etapě soutěže se sice posunuli celkově na příčku dvanáctou, avšak ani tato skutečnost není pro českou posádku důvodem k radosti a oslavám. 

    6. 10. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • MMČR v Trialu jednotlivců a družstev 2015 - Ouběnice

    foto: V. SýkoraMezinárodní mistrovství ČR v Trialu jednotlivců a družstev 2015 - Ouběnice

    >>Fotogalerie>>

    4. 10. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • MISTŘI SVĚTA v akrobatickém rokenrolu opět v Praze

    plakát - letenský pohárJiž po dvanácté se v Praze uskuteční jedna z největších světových soutěží v akrobatickém rokenrolu - Letenský pohár. Prestižní mezinárodní soutěž propukne 10. října za účasti vrcholných představitelů Prahy 7 v nově zrekonstruované hale Sparty na Praze 7, Nad Královskou oborou 51. Jako každý rok se zde představí nejlepší tanečníci a tanečnice v tomto dynamickém akrobaticky náročném sportu, který je pro diváky nejen sportovním, ale i kulturním zážitkem.

    2. 10. 2015 | Rubrika: Taneční sport

  • Mistrovství ČR v jachtingu aneb Rušno pod Pálavou

    CadetZatímco celá Pálava doslova praskala ve švech pod náporem cyklistů a milovníků vína a burčáku, na Nových Mlýnech se konalo mistrovství republiky v jachtingu v několika lodních třídách. Třídu Laser ovládl olympionik Viktor Teplý, třídu Laser 4.7 nadějný junior Benjamín Přikryl, třídu Evropa veterán Marek Směšný, ve třídě Fireball si titul odváží posádka Martin Kubový a Roman Roček a v dětské třídě Cadet polská posádka Patrycja Galazka a Daria Targos.

    1. 10. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Výběr Armády ČR vrátil fotbalistům US Army sobotní porážku

    foto: J. ŘeháčkováV neděli 27. září pokračovala v Českém Krumlově vzpomínková akce Svoboda a sport  utkáním armádních výběrů v kopaé. Výběr Armády ČR porazil tentokrát americké Dragouny v poměru 18:1. 

    Prohlédněte si fotografie Jindry Řeháčkové

    29. 9. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Portyk mistrem České republiky v letní severské kombinaci

    ilustračníTomáš Portyk se stal v Liberci mistrem České republiky v letní severské kombinaci. Ve skoku sice obsadil za svým reprezentačním kolegou Miroslavem Dvořákem druhé místo, ale po výborném výkonu v běžecké části ztrátu smazal a získal svůj první domácí primát mezi seniory.

    28. 9. 2015 | Rubrika: Zimní sporty

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.