RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Autodrom přivítá jaro dnem otevřených dveří a volnými jízdami

    autoshowV pořadí třetí The Most AUTOSHOW #3 uspořádá v neděli 3. dubna společnost AUTODROM MOST. Při dni otevřených dveří si zájemci mohou detailně prohlédnout areál autodromu, jehož součástí je velký a malý závodní okruh, plochy pro výcvik bezpečné jízdy či fun aréna. Hlavní program první dubnové neděle tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty. Vstup ani parkovné návštěvníci neplatí. Do areálu autodromu se dostanou spodní branou, kde mohou i bez problémů odstavit svůj vůz.

    21. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Zimovjanová a Marcinek kralovali v prosluněnné Karviné

    ZimovjanováPřekrásné jarní počasí provázelo druhý závod Českého poháru v aquatlonu, který hostila Karviná. Na start se postavilo rovných 100 sportovců, kteří bojovali v kombinaci plavání a běhu. Nejlepšími byli Tereza Zimovjanová a Tomasz Marcinek z Polska.

    21. 3. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

    T. EngeVíkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

    18. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Buggyra Ultimate Dakar opět na trati

    Ultimate DakarDva měsíce po prvním společném a úspěšném zakončení rallye Dakar se Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík chystají zpět za volant svého speciálu Hummer H3 EVO, který byl po návratu z dakarské rallye téměř kompletně přestavěn. Posádka Buggyra Ultimate Dakar se zúčastní závodu Duna Aszfalt Cup, zahajovacího kola FIA Central Europe Zone Trophy a Mistrovství Maďarska, který se koná v maďarském Bugaci, 18. - 20. března 2016.

    17. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Petr Fulín vás naučí závodit na okruhu!

    Petr FulínDvojnásobný mistr Evropy cestovních vozů (ETCC) Petr Fulín # 22 zasvětí zájemce do zásad, pravidel, tajů a fíglů okruhového závodění, jež si osvojil během kariéry profesionálního jezdce. Na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu a handlingovém okruhu sousedního polygonu povede kurz sportovní jízdy.

    17. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • OffROAD Maraton 2016 startuje v Mohelnici

    foto: J. JonášPrvní závod 17. ročníku OffROAD Maratonu se jede v sobotu 19. března v Mohelnici na Olomoucku. Na závodníky terénních aut, motorek a čtyřkolek čeká poměrně oblíbená trať bez velkých záludností. Své stroje ladí nejen vítězové loňského ročníku KB System offroad team, Autocentrum Luňák, Quad Špak – Papá Buggy tým či Offroad centrum Jase mezi auty, ale také čtyřkolkáři a motorkáři v čele se Zdeňkem Tůmou z THF racing teamu a Danielem Galiou z RD racing. Do českých offroadových kilometrů se „zakousnou“ i dakarští závodníci Jaroslav Valtr, Josef Macháček, Dušan Randýsek, Jan Veselý či Rudolf Lhotský.

    16. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Jachtař Ondřej Teplý juniorským mistrem Evropy

    O. TeplýVe slabém větru se v sobotu 12. 3. odjela v Barceloně poslední rozjížďka mistrovství Evropy třídy Finn. Ondřej Teplý v ní zajel 21. místo a to mu stačilo, aby udržel celkové šestnácté místo v nabité konkurenci devadesáti závodníků a stal se mistrem Evropy mezi juniory. Zároveň mu patří dvanáctá příčka mezi všemi Evropany. V medailové rozjížďce uhájil celkové vítězství Nizozemec Pieter Jan Postma. Další český závodník, veterán a pětinásobný účastník olympijských her Michael Maier skončil padesátý.

    14. 3. 2016 | Rubrika: Voda a jachting

  • S Krtkem na Praděd

    krtekZ Dětské nemocnice FN Brno na Černopolní ulici je to na Praděd přibližně 150 km. Tomáš Sevránek a Viktor Slavíček, dva kamarádi a členové horolezeckého oddílu Tesla Brno, se rozhodli je na jeden zátah uběhnout a strhnout s sebou co nejvíc lidí myšlenkou na sportovní výkon s charitativním podtextem.

    10. 3. 2016 | Rubrika: Běžecké závody

  • ANTONIO ALBACETE: Nejlepší španělský truckerský závodník

    AlbaceteROZHOVORY S ÚČASTNÍKY MISTROVSTVÍ EVROPY TAHAČŮ (3. díl)
    Antonio Albacete je jedna z nejúspěšnějších postav španělského motorsportu. Jde o talentovaného jezdce, vůdce týmu a ambasadora závodění v několika různých motoristických disciplínách. Albacete je také velmi oblíbený mezi fanoušky. Nicméně je to právě truck racing, díky němuž si vydobyl titul legendy na Pyrenejském poloostrově. Trojnásobný mistr FIA ETRC (2005, 2006 a 2010), truckerský matador Albacete je známý jako velký bojovník.

    10. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • MUDr. Roman Kufa : Zásadně nehodnotím své golfové výkony!

    MUDr KufaPři pohledu z okna se může zdát, že golfová sezona je v nedohlednu. To je ale jen zdání, které opravdu klame. Uvidíte sami, že pokud máte rádi tuto hru, za několik týdnů se bezpečně dostanete na golfová hřiště. Je velmi potěšující, že na golfu můžete dnes potkat v podstatě kohokoliv. Už dávno se nejedná o sport a kratochvíli vyvolených, ale zejména mimo velká centra a aglomerace zkouší tuto báječnou nepoddajnou hru už celkem slušná skupinka širší populace. Když končila minulá sezona, tak jsem při mojí zastávce v golfovém resortu Darovanský dvůr narazil na jednoho velmi zajímavého golfistu, který rozhodně nevypadal, že by hole držel v ruce poprvé. MUDr. Roman Kufa, machr v oboru plastická chirurgie přičichl pravděpodobně ke golfu při svém studijním pobytu v Cambridge v Anglii.

    9. 3. 2016 | Rubrika: Golf

  • Robert Kubica se vrací na okruhy při závodě 12h Mugello

    Kubica a ProkopBývalá hvězda Formule 1 Robert Kubica a nejúspěšnější český rally jezdec v historii MS Martin Prokop se pod hlavičkou nového týmu MP-Sports zúčastní dvanáctihodovky v Mugellu, druhého podniku okruhového seriálu 24H Series. Duo bude pilotovat závodní speciál Mercedes Benz SLS GT3.

    9. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Triatlonisté Frintová a Čelůstka bojují na MS

    FrintováPo pauze se opět rozběhl kolotoč triatlonového mistrovství světa. Úvodní závod hostilo Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech. Na start se postavilo i kvarteto českých reprezentantů Vendula Frintová, Petra Kuříková, Jan Čelůstka a Přemysl Švarc. Nejlépe dopadla Frintová na 14. místě, závod se ale povedl i Čelůstkovi, který doběhl devatenáctý.

    9. 3. 2016 | Rubrika: Triatlon

  • Čeští jachtaři na ME nezklamali - V. Teplý vyhrál rozjížďku!

    TeplýV týdnu od 29. února do 4. března se na ostrově Gran Canaria konalo mistrovství Evropy lodních tříd Laser Standard a Laser Radial.

    7. 3. 2016 | Rubrika: Voda a jachting

  • Martin Prokop dokončil Rally Mexico na sedmém místě

    ProkopPo pátečním programu Rally Mexico figurovala posádku Jipocar Czech National Teamu na osmém místě celkové klasifikace. Prokop s navigátorem Janem Tománkem měli před sebou v sobotu 152 kilometrů měřených úseků a na konci etapy se mohli radovat z posunu na sedmé místo, které jim náleželo i v cíli třetího podniku MS v rally. V neděli byla potom kromě závěrečné Powerstage na programu také nejdelší rychlostní zkouška celé soutěže – 80 kilometrů dlouhý test Guanajuato.

    7. 3. 2016 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Úvodní závod ČP v aquatlonu v jihočeské metropoli přinesl rekord

    LinduškaV sobotu 5. března v Českých Budějovicích odstartoval svým prvním podnikem tradiční a oblíbený seriál Českého poháru v aquatlonu. Kombinace plavání a běhu opět přilákala mnoho sportovních příznivců a i tentokrát byl pokořen rekord v počtu startujících.

    7. 3. 2016 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.