Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • 331 Dance Studio Olomouc naučí tancovat děti i dospělé

    street331 Dance Studio působící v Olomouci otevírá od září 2015 nové taneční kurzy. Jde o ideální příležitost, jak se naučit tancovat street dance (hip hop, house, dancehall, mtv dance, …) nebo třeba contemporary dance (současný tanec). V 331 Dance Studiu Olomouc totiž probíhá výuka dětí (a to už od 3 let), dospívajících i dospělých, úplných začátečníků i pokročilejších tanečníků.

    7. 9. 2015 | Rubrika: Taneční sport

  • Příbram hostí poslední závod ČP v dlouhém triatlonu

    triatlonLetošní seriál FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu má před sebou ještě dva závody. Jen jeden z nich se ale koná na českém území. Jde o Klasik Duatlon, který v neděli 6. září hostí Příbram. Tento závod je také třetím pokračováním Českého poháru v duatlonu a zároveň je i mistrovstvím České republiky v duatlonu pro kategorie žáků. Posledním podnikem FORD CZECHMAN TOUR pak bude závod s názvem Slovakman 113 v Šamoríně na Slovensku.

    4. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Baja Bohemia 2015 již tento víkend!

    KM RacingNenechte si ujít jedinečnou podívanou a přijeďte do Milovic nad Labem nedaleko Prahy. Již tento víkend se v bývalém vojenském prostoru bude konat Baja Bohemia 2015. 

    4. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mistrovství republiky ve windsurfingu za účasti olympioniků

    windsurfingZávodní windsurfingová sezona 2015 se pomalu chýlí ke konci a výsledky mezinárodního mistrovství České republiky jsou již známy! Mistrem ČR ve třídě Raceboard se stal po suverénním výkonu na Nových Mlýnech Petr Kučera jun. (CZE 15; TJ Rapid Brno) a ve třídě Funboard Jakub Zíma (CZE 777; ČWA).  „Výsledky třídy Funboard byly velice těsné, první s druhým měli stejný počet bodů a já jsem zaostal o pouhý bod, ale medaile je skvělá,“ radoval se ze třetího olympionik Patrik Hrdina, veterán, který se účastnil olympiád v Barceloně v roce 1992 a v Savannah v roce 1996. „Závod jsem si strašně užil a jsem rád, že ve svém věku stále mohu konkurovat mnohem mladším závodníkům.  Na windsurfu již moc netrénuji, věnuji se hlavně paddleboardingu,“ říká s úsměvem.

    4. 9. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Budvar Prorodeo Tour 2015

    Pro Rodeo Tour

    Seriál Pro Rodeo Tour pokračoval o víkendu v HALTER VALLEY Dnešicích.

    Fotogalerie Martiny Burianové

    3. 9. 2015 | Rubrika: Fotoreport

  • Vítězný tanec Buggyry rozzářil autodrom Most

    Závody FIA Truck Racing Championship přivítal, jako každoročně autodrom Most po letní pauze po Nürnburgringu, v čele s novým vedením autodromu, kterého práce byla vidět téměř na každém kroku.
    Velmi početné divácké návštěvy předčily očekávání, ale diváci neodcházeli s prázdnou, pěkný zážitek ze závodů, možnost se nechat, popřípadě i řídit závodní speciál na polygonu, či se svézt BVP vozidlem, nebo si zajít se podívat přímo na startovní rošt závodů FIA Truck. Exhibiční jízdy série Boss GP předvedla v neděli i Veronika Cichá s Dallarou GP2.

    3. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Martin Macík vyhrál závod Baja Poland

    Macík - Baja PolandTým KM Racing splnil slib. Ze závodu Baja Poland si posádka kamionu ve složení Martin Macík, František Tomášek a Michal Mrkva veze zlato. Lukáš Kvapil na motocyklu v závěru závodu dohnal pád z první etapy a skončil celkově šestý. O víkendu budou mít čeští fanoušci rallye jedinečnou možnost potkat se s oběma jezdci týmu KM Racing osobně.  

    3. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Reprezentanti Ondřej a Viktor Teplí na MČR v jachtingu na Lipně

    finn - foto: A- ČernáO parném víkendu 28.–30. 8. se na Lipně v Černé v Pošumaví jelo mezinárodní mistrovství republiky lodních tříd Finn a Devoti One. Po větrnějším pátku, kdy se podařilo pořadatelům z YC Jestřábí uskutečnit pod taktovkou hlavního rozhodčího Radima Vašíka tři rozjížďky, si v sobotu všichni aktéři odpočinuli. Ne proto, že by je tři rozjížďky příliš unavily, ale protože nad prohřátým Lipnem nefoukl ani vánek. Ale již po třech rozjížďkách bylo jasné, že za titulem ve třídě Finn jede nekompromisně reprezentant Ondřej Teplý z Jachtklubu Brno, který všechny páteční rozjížďky vyhrál.

    3. 9. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Dostihový víkend ve Velké Chuchli

    Velka Chuchle zavodiste 20120127.JPGS blížícím se koncem prázdnin jsou na spadnutí také tropy, které letní počasí skýtá. Jedny z posledních teplých dnů si užili také milovníci koňských dostihů na závodišti ve Velké Chuchli. Součástí závodního víkendu bylo 8 dostihů, z nichž jeden byl překážkový. Hlavním tahákem byl nicméně vrcholný závod v podobě jubilejního sedmdesátého Pegas St. Leger, kde se v supervytrvalecké distanci 2 800 metrů představilo 9 koní.

    "Velka Chuchle zavodiste 20120127" by Kenyh - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

    2. 9. 2015 | Rubrika: Jezdectví

  • 2. ročník Prague Harley Days se blíží

    HD

    2. ročník Prague Harley Days se blíží! Už 4. a 5. září ožije pražské holešovické výstaviště v rytmu silných strojů Harley-Davidson a nejen jich.  Oba dva dny prvního zářijového víkendu se ponesou v duchu zábavy pro celou rodinu. Speciální dětská zóna, česká premiéra prvního elektrického stroje H-D LiveWire, koncerty, galavečer thajského boxu, masáže, vizážistická show, výstava více jak 100 motocyklů a pak samozřejmě spanilá jízda Prahou – takové budou letošní Prague Harley Days.

    2. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Extrémní čtyřhodinovka dostala závodníky na dno jejich sil

    foto: J. JonášPátý díl seriálu OffROAD Maraton proběhl uplynulý víkend v Milovicích poblíž tamního tankodromu. Do 16leté historie terénních závodů se zapsal jako jeden z nejtěžších. Ve slunečné výhni a oblacích prachu si na dno sil sahala drtivá většina závodníků. Sobotní 10hodinovka sedla buginám. Zvítězil Quadservis Špak – Papá Buggy tým před Polaris teamem. Třetí místo celkově vybojoval letos výtečně jedoucí Autocentrum Luňák se speciálem do dvou litrů. V neděli dopoledne si pro absolutní vítězství dojel čtyřkolkář Ondřej Fišar z týmu Quad Nová Paka a odpoledne motorkář Daniel Galia z RD racing teamu, který vybojoval sedmé celkové prvenství ve 4hodinovce. Oproti předchozím ročníkům ale na pokraji zhroucení. Závodu se účastnil i nestor endura Lubomír Vojkůvka z VYPE racing teamu, který odstupoval z jasného prvního místa kvůli chybě v depu, kde se omylem napil benzínu.

    31. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • KM Racing chce další poháry přivézt z Baja Poland

    KM RacingKM Racing odjíždí na svůj poslední závod sezóny - Baja Poland - s vírou v pódiové umístění. Martin Macík v kamionu Liaz se chystá využít své zkušenosti ze začátku sezóny, kdy vyhrál závod Baja Drawsko. Současně otestuje nové úpravy motoru. Lukáš Kvapil bude za tým bojovat mezi motocykly.   

    28. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Frankie Vojtíšek chce v Mostě opět TOP desítku a body

    FrankieNa víkendovém závodu trucků na okruhu v Mostě nebude chybět nejzkušenější český závodník František, čili Frankie Vojtíšek. I když letos nestartuje ve  všech závodech "truckerské Evropy".

    28. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Závodníci budou bojovat o dvojnásobné body!

    MilovicePátý závod seriálu OffROAD Maraton se přesouvá do Milovic v okrese Nymburk. V sobotu 29. srpna se na start blízko tamního tankodromu postaví automobilové posádky do jediného 10hodinového závodu, který je druhým nejtěžším maratonem sezony. V neděli se motorkáři a čtyřkolkáři poperou o body ve svém nejnáročnějším 4hodinovém klání. Spolu s nimi čeká starší juniory potřetí v historii závod na 90 minut. Děti a mladší junioři budou moci jet oba víkendové dny.

    27. 8. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.