Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Prague Cup 2014

    lacrosseVe dnech 27. až 29. června proběhl v areálu SK Aritma v Praze 6 - Vokovicích proběhl tradiční mezinárodní turnaj v ženském a mužském lakrosu. Ve slušně obsazeném klání se Češi neztratili, i když v mužském turnaji dokázala týmům z USA a Anglie úspěšně odolávat jen naše reprezentace.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Liazka se předvedla při „spanilé jízdě“

    KM RacingDakarské kamiony stáje KM Racing se o víkendu představily fanouškům na dvou promo akcích. Na dvou frontách se o uplynulém víkendu ukázaly kamiony stáje KM Racing. Zatímco Liaz Race 1 účinkoval na Letní slavnosti Brumbárov u Krchleb nad Orlicí, zelená „dvojka“ reprezentovala na TruckShow  Šeborov poblíž Velkého Meziříčí.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Zákulisí a tajemství podniků jménem motoristický sport

    ilustračníV každém odvětví má člověk sklon porovnávat své síly a soupeřit s ostatními. Toto vzájemné poměřování sil a schopností bývá nejčastěji spojováno se sportem ve všech jeho disciplínách. Ačkoliv se to řadě škarohlídům nelíbí, i motorismus je zařazován do oblasti sportu. Motorismus, jehož řada soutěžních disciplín  má své fanoušky. Ačkoliv máme pocit, že u nás se jedou největší a nejkrásnější soutěže, není tomu tak. V řadě evropských a skandinávských zemích má motorismus hluboké kořeny a řadí se ke špičkám mezinárodních mistrovství.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Polský den v Pardubicích

    PardubiceV sobotu se konalo čtvrté pokračování letošní pardubické dostihové sezóny - Polský den, jehož vrcholem byl Memoriál majora Miloše Svobody - druhý kvalifikační dostih pro říjnovou 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou

    30. 6. 2014 | Rubrika: Fotoreport

  • Prokop s Tománkem na Rally Poland desátí

    ProkopZ třináctého místa průběžného pořadí vstupovala posádka Fordu Fiesty WRC v barvách Jipocar Czech National Teamu do druhé poloviny Rally Poland, kde na ni v sobotu a neděli čekalo čtrnáct rychlostních zkoušek s 211 ostrými kilometry.

    30. 6. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Triatlonistka Kuříková na ME kategorie do 23 let skončila sedmá

    KuříkováČeská triatlonová reprezentantka Petra Kuříková skončila na mistrovství Evropy kategorie do 23 let na 7. místě. V ruském městě Penza se kromě ní představilo ještě dalších pět reprezentantů. Nejlepším mužem byl Martin Debnar na 18. místě.

    30. 6. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Extrémní závod čtyřčlenných štafet - SMS.cz Adrenalin Cup

    adrenalin cupNa 18. ročníku SMS.cz Adrenalin Cupu, si zlato a zároveň i titul mistra České republiky v extrémním závodu štafet, který se letos pro silný vítr musel bohužel obejít bez seskoku paraglidistů, vybojovala štafeta OpavaNet ve složení Robert Krupička (běh), Jan Škrabálek (paragliding), Michal Kaněra (MTB) a Kamil Mrůzek (kajak) s časem 3:03:04. V ženské kategorii zvítězil v čase 3:45:52 čtyřčlenný tým Technika Brno Extreme Ladies ve složení Metelková Táňa (běh), Alina Antošová (paragliding), Jitka Škarnitzlová (MTB) a Anna Zástěrová (kajak). Na start letošního ročníku se postavilo celkem 48 mužských a 8 ženských štafet. Extrémní závod štafet nedokončili pouze tři mužské štafety. Jedna z důvodu pádu a dvě pro poruchu řetězu na kolech bikerů.

    30. 6. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Olympionici Razým, Novotný a Sudová ladí formu na Adrenalin Cup

    adrenalin cupLetošní 18. ročník SMS.cz Adrenalin Cupu, který je současně mistrovstvím České republiky v extrémním závodu štafet, odstartuje v sobotu 28. června v 10 hodin již tradičně z fotbalového hřiště v beskydské Ostravici. I letos se na této výjimečné sportovní události, kde si závodníci předávají štafetový kolík ve čtyřech disciplínách: běh, paragliding, MTB a kajak, kromě drsných outdoorových amatérů, představí i celá řada sportovních hvězd. Mezi nimi čeští olympionici Šárka Sudová, Aleš Razým a Michal Novotný a polská olympionička v běhu na lyžích Paulina Maciuszek. Počet aktuálně přihlášených týmů atakuje rekord z roku 2011, kdy se jich na start postavilo 59.

    26. 6. 2014 | Rubrika: Extrémní sport

  • Česká smíšená štafeta skončila na ME v Kitzbühelu šestá

    MEPoslední den triatlonového mistrovství Evropy v Kitzbühelu nabídl závod smíšených štafet. Čtyřčlenné týmy bojovaly v juniorských i dospělých kategoriích. První tým Česka vybojoval v kategorii Elite šesté místo, druhý tým závod nedokončil. V juniorech skončilo české kvarteto na 11. místě.

    26. 6. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • Pozvánka na lakrosový turnaj Prague Cup 2014

    lacrosseVe dnech 27. až 29. června se v areálu SK Aritma v Praze 6 - Vokovicích koná tradiční mezinárodní turnaj v ženském a mužském lakrosu. Letos bude velmi dobře obsazený a poslouží jako kvalitní test naší mužské reprezentace před odletem na MS do americkáho Denveru. V ženské části budeme mít možnost vidět náš národní tým do 19 let, který vstupuje do posledního roku připravyna MS 2015.

    25. 6. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Z prachu vzešli vítězně Bezděk, Miřejovský a RP interier

    offroadmaratonČtvrtý závod OffROAD Maratonu se jel uplynulý víkend na důlní haldě v obci Vřesová. Na trati dlouhé přes čtyři kilometry si závodníci užili lehčí i náročnější sjezdy a výjezdy, rychlé úseky i překážky v podobě hrbů. Protože očekávaný déšť nepřišel, největším soupeřem všech byl chvílemi neproniknutelný prach. S náročnými podmínkami si nejlépe poradil motorkář Radek Bezděk z Husaberg racing teamu, čtyřkolkář Martin Miřejovský z Teamu Max 2 a automobilový RP interier se svým Polarisem do litru.

    25. 6. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Do Belgie jsme se nepřijeli jen svézt

    ČernýPro Jana Černého a Pavla Kohouta, posádku Peugeot Černý Racing teamu měla být belgická Ypres Rally vzpruhou po nepovedeném závodě na Azorských ostrovech, kde jejich soutěžní Peugeot 208 R2 utrpěl škody při havárii na jedné z rychlostních zkoušek. Dosud vedoucí posádka juniorského mistrovství Evropy v rally JERC se kvůli výpadku na Azorských ostrovech neplánovaně vydala do Belgie, ale od počátku soutěže se týmu nevedlo, jak by si Jan Černý představoval. „Po havárii na azorských ostrovech jsem nebyl v dobré psychické pohodě. Jsme všichni v týmu pod velkým tlakem, protože rozpočet už je téměř vyčerpán, musíme odjet větší množství soutěží a havárie nám situaci ještě ztěžují. Už při seznamovacích jízdách jsem se necítil moc dobře a dělal jsem drobné chyby v rozpisu zejména v rychlých místech, tam, kde se tvoří čas,“ říká na úvod Jan Černý.

    25. 6. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Kubíček u Lipna ovládl závod EP v terénním triatlonu

    KubíčekPřední Výtoň u Lipna v neděli hostila závod Evropského poháru v terénním triatlonu, který byl zároveň mistrovstvím České republiky. Závod s názvem TNATURA CZECH se konal pod hlavičkou ETU (European Triathlon Union) a na startu kromě Heleny Erbenové nechyběla domácí špička. Vítězi se stali Jan Kubíček a Renata Bucherová ze Švýcarska. Českou šampionkou je Lenka Cibulková.

    25. 6. 2014 | Rubrika: Triatlon

  • KM Racing - Slavnosti ROSA + AirShow Chotěboř

    KM RacingKaždoročním zvykem stáje KM Racing je promo akce v jeho rodném městě Sedlčany tzv. slavnosti ROSA, které proběhly tuto sobotu.

    24. 6. 2014 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Mistrem Evropy v kvadriatlonu se stal nestárnoucí Podborský

    PoborskýV sobotu se v Týně nad Vltavou konal závod v kvadriatlonu, který měl statut mistrovství Evropy a mistrovství České republiky. Jelo se na tratích sprintu, tedy 1 km plavání, 5 km kanoistiky, 25 km cyklistiky a závěrečný pětikilometrový běh. Na start se v areálu kanoistického stadionu postavilo 32 závodníků. Evropským a českým šampionem se ve svých 48 letech stal legendární Miroslav Podborský.

    23. 6. 2014 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.