NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • VELKÁ CENA ITÁLIE vozů F1

    F1Na Monze, chrámu rychlosti, auta dosahují rychlosti více než 340 km/h. 

    "Intenzivní brzdění, agresivní jízda přes obrubníky, intenzivní zrychlení. Pirelli zvolilo střední a tvrdou specifikaci pneumatik, které se nejlépe vypořádají se specifickými nároky tohoto okruhu", říká MARIO ISOLA – manažer PIRELLI pro závody.

    6. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Vzhůru do Řecka na dovolenou s olympioničkami

    Máte rádi triatlon? Baví vás aktivní dovolená? Fandíte českým profesionálům a zajímá vás, jak trénují? Pokud jste na jednu z těchto otázek odpověděli ano, pak je právě pro vás určena speciální nabídka, kterou připravila Česká triatlonová asociace ve spolupráci s cestovní kanceláří Alex. Jedná se o týdenní dovolenou v Řecku, na které si kromě odpočinku můžete perfektně zatrénovat v ideálních podmínkách pro plavání, kolo i běh. A to navíc ve VIP společnosti olympijských triatlonistek Radky Vodičkové a Venduly Frintové i fenomenálního ironmana Petra Vabrouška.

    6. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Třetí životní výsledek v řadě, jásala triatlonistka Vodičková

    VodičkováČeská triatlonistka Radka Vodičková potvrzuje skvělou formu. Na olympiádě v Londýně doběhla na 20. místě, ve Stockholmu v závodu Světové série obsadila 13. místo a naposledy se předvedla na nejlépe dotovaném triatlonovém závodě světa, kterým je kultovní Hy-Vee. V americkém Des Moines skončila devátá a získala prémii téměř čtvrt milionu korun. V rozhovoru přiznala, že je moc spokojená, ale že prestižní závod byl hodně náročný už kvůli doslova tyranskému vedru.

    5. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Je tu finále Albert Triatlon Tour!

    albert triatlonV sobotu 9. září 2012 vypukne v Praze před Galerií Butovice očekávané finále série dětských závodů Albert Triatlon Tour. Závod odstartují moderní pětibojař David Svoboda, který na olympiádě v Londýně získal zlatou medaili a patron celého projektu Tomáš Slavata. Vítěz finálového závodu získá zájezd do sportovního tréninkového kempu.

    5. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • FIA Truck Most měl divákům co nabídnout

    truckyJiž osmý letošní závod FIA Truck Racing Cupu hostil o víkendu severočeský Most a početné divácké obecenstvo kvitovalo zajímavou podívanou. Třešničku na dortu obstaral vítězstvím na domácí půdě David Vršecký s Buggyrou, ale neztratili se ani další Češi Frankie Vojtíšek, Adam Lacko a Michal Matějovský.

    Již dvacátý jubilejní závod absolvovali v Mostě jezdci FIA Truck Racing Cupu. Na start se postavilo hned 22 trucků, ve kterých nechyběly značky MAN, Renault, Buggyra, Mercedes, ale také trochu méně známý Foden. Páteční počasí trochu vyvolalo obavy o návštěvnost, ovšem již sobota ukázala, že si vrchol sezóny na autodromu v Mostě diváci ujít nenechají. Kvalitní podívanou slibovaly i doprovodné závody Northern European formula Renault Cup a Clio Cup. Domácí diváci drželi palce především Gabriele Jílkové s formulí Renault nebo Tomáši Pekařovi, který v Clio Cupu také pěkně zabodoval.

    4. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Úspěch i smůla HKC v Písku

    Mostecký HKC Racing Team se vrátil z motokárového mistrovství republiky, které se tentokrát konalo na trati v Písku. Favorizovaný Dan Skočdopole tentokrát ukořistil celkové stříbro, ale umístění ostatních jezdců bohužel neodpovídalo vynaloženému úsilí a odvedeným výkonům. Tým provázela smůla v podobě nezaviněných kolizí i technických problémů.

    4. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • HEICO-GRAVITY CHAROUZ Team si veze z Ruska vítězství

    Tým HEICO-GRAVITY CHAROUZ si z pátého podniku FIA GT3 Europe Championship veze zlatý věnec z prvního víkendového závodu. Náskok vedoucí stáje v průběžném hodnocení týmů stáhl HEICO-GRAVITY CHAROUZ o tři body, tedy na rozdíl devíti bodů.


    Obě sobotní kvalifikace vyšly nejlépe dvojici Dominik Baumann - Maximilian Buhk, kteří s Mercedesem SLS AMG GT3 získali dvě první místa. Zahanbit se nenechala ani druhá posádka týmu HEICO-GRAVITY CHAROUZ ve složení Mika Vähämäki - Max Nilsson. Skandinávská dvojice startovala do obou závodů ze třetího místa.

    4. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Zmáčeného Krušnomana v Klínech ovládli favorité

    Vítězi posledního šestého dílu Českého poháru Xterra 2012, kterým byl populární Krušnoman Klíny, se v sobotu stali podle očekávání největší favorité Jan Kubíček a Helena Erbenová.

    Pořadatelé 11. ročníku Krušnomana využili maximální dovolený rozsah kilometrových objemů. Účastníci tak museli zdolat 1500m plavání, 41km na kole, při kterých šplhali po nové sjezdovce do obce Klíny a na závěr 11km běhu v lese. Kvůli pátečnímu dešti se v Krušných horách ochladilo a navíc horské cesty změkly, což triatlety při téměř permanentním stoupání na kolech značně zpomalilo.

    4. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Olympijský triatlon pokračuje ve Zlivi u Českých Budějovic

    V sobotu 1. září se ve Zlivi koná šestý díl Českého poháru v olympijském triatlonu. Předposlední závod prestižního seriálu je součástí akce Weekend s triatlonem. V jižních Čechách nedaleko Českých Budějovic totiž budou triatlonové závody během celého víkendu.

    28. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Evropský pohár v Karlových Varech pro Slovinku a Francouze

    KuchříkV Karlových Varech se konal nejvýznamnější triatlonový podnik na českém území. Evropský pohár v lázeňském městě se stal kořistí Slovinky Mateji Šimicové a Francouze Raoula Shawa.

    V Karlových Varech se závodilo na olympijských distancích 1500m plavání, 40km na kole a 10km běhu. Nejrychlejší plavkyní byla Italka Gaia Peronová. Po sedmi výjezdech na Zámecký vrch však zůstala vpředu dvojice Mateja Šimicová a Ashlee Bailieová. V závěrečném běhu získala Šimicová náskok 23 vteřin a v cíli před hotelem Thermal mohla slavit.

    28. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Oakley, Valentino a moto GP

    RossiNa brněnském okruhu se o tomto víkendu sešli příznivci rychlých motocyklů a ve většině případů, také světoznámého jezdce Valentina Rossiho. Tomu se nepodařilo prolomit smůlu, která ho v sérii závodů provází. Přitom si italský závodník rozhodně nemohl stěžovat na nedostatečnou podporu. Žlutě oděných fanoušků, mávajících vlajkami s číslem 46 bylo na okruhu k vidění nepočítaně. 

    26. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Krňávek s Krejčovou ovládli závod PILMAN

    Krejčová PetraKrňávek s Krejčovou ovládli závod PILMAN a jsou mistry republiky ve středním triatlonu

    Desátý ročník závodu Pilman, který se v sobotu konal ve Žďáru nad Sázavou, byl mistrovstvím České republiky v triatlonu na středních tratích a zároveň předposledním dílem Českého poháru FORD CZECHMAN TOUR. Na distancích 1,9km plavání, 93km na kole a 21,1km běhu s převahou zvítězili Martin Krňávek a Petra Krejčová.

    26. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Pirelli pneumatiky na okruhu F1

    Víte co všechno musí zvážit inženýři jednotlivých stájí F1, když se snaží docílit toho, aby jim pneumatiky vydržely na trati co nejdéle? Italský výrobce pneumatik Pirelli připravil detailní 3D vizualizaci, která vysvětluje, proč u jednoho jezdce pneumatiky vydrží délší a u dalšího kratší dobu.

    24. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Karlovy Vary zaplaví triatlonisté z celého světa

    O víkendu 25. a 26. srpna se v Karlových Varech koná již sedmý ročník akce CITY TRIATHLON Karlovy Vary. Dvoudenní triatlonový festival nabídne v sobotu vyžití pro děti a amatérské závodníky, v neděli přijde na řadu závod Evropského poháru. Do nejkrásnějšího českého lázeňského města se sjedou triatleti z 23 zemí celého světa.

    24. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Je tu PILMAN triatlon!

    V sobotu 25. srpna se ve Žďáru nad Sázavou koná 10. ročník mezinárodního závodu ve středním triatlonu, který je mistrovstvím republiky na vzdálenostech polovičního ironmanu. PILMAN je zároveň předposledním dílem v prestižním seriálu Českého poháru FORD CZECHMAN TOUR.

    23. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.