NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Dávno jen nerodíme děti a nestojíme u plotny.

    triatlonistkyZačátkem listopadu si osm českých elitních triatletek včetně mistryně světa v terénním a zimním triatlonu Heleny Erbenové dá dostaveníčko v Městských lázních v Plzni. A nebude to kvůli regeneraci! Triatletky budou fotit kalendář, aby podpořily ženský triatlon a vzkázaly všem ženám, dívkám a slečnám, že není jediný důvod se tohoto krásného sportu bát. Více o celé této akci prozradila v rozhovoru Hana Kolářová, mladá plzeňská triatlonistka, která nakoukla i do reprezentace.

    22. 10. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • FRANTIŠKA ŠŤASTNÉHO PŘIPOMÍNÁ V BRNĚ ORIGINÁLNÍ HELMA

    F.ŠťastnýČeská motocyklová legenda František Šťastný má stále mnoho obdivovatelů. Je mezi nimi i 23letý Vojtěch Staniš z Ostravy, který se zúčastnil soutěže pořádané značkou Birell v rámci Velké ceny ČR v Brně. Když se o soutěži Birell Helma, v níž si mohl vytvořit svůj vlastní design helmy dozvěděl, nezaváhal. Navrhl helmu inspirovanou právě Františkem Šťastným. Soutěž vyhrál a v rámci akce Moto Show – Rekord, převzal na brněnském automotodromu právě svou vysněnou helmu. Vyrobeny byly jen dva kusy, ten druhý je vystaven v restauraci Birell Paddock u brněnské dráhy a prohlédnout si ji tady může kdokoliv.

    15. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • FIA ETRC – šampionem ze dne na den, ale zaslouženě

    TruckZávěrečný závod FIA Truck Racing Championship na okruhu Bugatti ve Francii přinesl titul Jochenu Hahnovi z Německa, který až závodem v Le Mans rozhodl o obhajobě titulu evropského šampióna pro rok 2013 a nadále pak bude mít na svém MANu jedničku.

    15. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Janovice zdramatizovaly pořadí před finále!

    OffroadPředposlední díl OffROAD Maratonu se jel uplynulou sobotu na trati v Janovicích nad Úhlavou. V obou tříhodinovkách dominovali favorité: čtyřkolkář Martin Miřejovský a motorkář Lubomír Vojkůvka. Na absolutní špici mezi auty se po krátké přestávce opět vyšvihl KB System offroad team se speciálem nad dva litry, loňský mistr sezony. Pouhé čtyři body ho nyní dělí od vedoucího KUBI teamu Geneve.

    14. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Vettel opět vítězí ve VC Japonska

    F1Pilot Red Bullu Sebastian Vettel získal již čtvrté vítězství v Japonsku a deváté v této sezoně. Ani to mu však zatím nestačilo na to, aby si zajistil svůj čtvrtý titul v řadě, neboť Fernando Alonso z Ferrari dojel po startu z osmé pozice na čtvrtém místě. Vettel použil strategii dvou zastávek v boxech a porazil tak kolegu Marka Webbera (tři zastávky) a Romaina Grosjeana. Jezdec Lotusu stavěl dvakrát.

    14. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Sports Car Challenge 2013, jako bratr a sestra

    G. Münch (D) – Norma CN HondaSports Car Challenge se pohybuje na evropských kolbištích již mnoho závodních sezón. Pro tento ročník se díky zvýšení poplatků FIA musela rozdělit na dvě závodní série German Sports Car Cup a Sports Car Challenge Austria.

    13. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Zemětřesení, obří liják i těžký pád.

    VabroušekPopatnácté v řadě se český triatlet Petr Vabroušek postaví na start legendárního ironmana na Havaji. Kdyby někdo čekal, že pro nejlepšího českého Železného muže bude tento závod prakticky rutinou, byl by na omylu. Naopak. Havajský ironman prý nikdy nezevšední. Nejen to prozradil Vabroušek v rozhovoru.

    11. 10. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • F1 pokračují po týdnu Velkou Cenou Japonska

    RosbergAsijská část šampionátu F1 pokračuje po týdnu na jednom z nejpopulárnějších okruhů seriálu, japonské Suzuce. Pirelli sem přiveze své dvě nejtvrdší sady pneumatik - Pirelli P Zero středně tvrdou a tvrdou směs. Jak si poradí s drsným povrchem zdejší trati, která na ně klade velké nároky z hlediska opotřebení?

    10. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Předposlední souboje sezony!

    ilustračníSedmý díl OffROAD Maratonu se jede tuto sobotu 12. října na trati v Janovicích nad Úhlavou. Motorkáři a čtyřkolkáři letos naposledy pojedou tři hodiny, automobilové posádky šest hodin. Na své si přijdou i děti, mladší a starší junioři. Vzhledem k bodovému napětí v mnoha kategoriích půjde o velmi zajímavé boje. Tomu bude odpovídat i tři a půl kilometru dlouhá trať, na které si offroaďáci užijí rychlost i prověří své technické dovednosti.

    10. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • VETTEL SE DVĚMA ZASTÁVKAMI VÍTĚZÍ

    VettelPilot Red Bullu Sebastian Vettel vyhrál již ve čtvrtém závodě za sebou a opět tak navýšil své vedení v šampionátu. Německý závodník byl v boxech dvakrát a stal se prvním pilotem, který v Koreji zvítězil po startu z pole position. Vysloužil si tím i šanci pojistit si titul už za týden v Japonsku. Vyhraje-li a zároveň Fernando Alonso nedojede lépe než na devátém místě, bude Vettel mistrem světa pro sezonu 2013.

    7. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Čeští triatlonisté zářili na MS v biathle

    ilustračníV Limasolu na Kypru se konalo mistrovství světa v biathle a čeští triatlonoví reprezentanti na něm zářili. Tomáš Svoboda se stal mistrem světa, v juniorech vybojoval stříbro Jiří Kalus. Ve stejné kategorii zbyla na Martina Debnara nepopulární bramborová medaile. Obhajoba loňského titulu z Dubaje nevyšla.

    7. 10. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Ospalý se chystá na svého prvního Ironmana

    OspalýTajil, tutlal, spřádal plány, ale nakonec musel český triatlonista Filip Ospalý s pravdou ven. Začátkem listopadu se postaví na start svého prvního ironmana. „Máte pravdu. Bohužel už to vylezlo na povrch," smál se zkušený a úspěšný triatlet. V rozhovoru pak přiznal, že s myšlenkou dlouhéhu triatlonu koketuje tři roky. Ke kombinaci 3,8 kilometru plavání, 180 kilometr na kole a 42,1 kilometru běhu cítí velký respekt, ale strach nemá.

    7. 10. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • FREE LITOVEL BOBR CUP - závod, který se nevzdává!

    bobr cupO titul na Free Litovel Bobr Cupu pojede i Jaroslav Kulhavý. To ještě Litovel nezažila. Na devatenáctý ročník mistrovství ČR extrémních tříčlenných štafet přijede i olympijský vítěz v MTB Jaroslav Kulhavý. Letošní závod slibuje velký boj o zlato, který se bude pravděpodobně nejvíce soustředit na tři týmy plné hvězd. Jaroslav Kulhavý spojí síly s běžcem Radkem Hüblem a kajakářem Tomášem Slovákem. Druhý reprezentační tým ČAES (Česká asociace extrémního sportu) se vydá na tratě v okolí Litovle ve složení Martin Frei (běh), Jan Hruška (MTB), Kamil Mrůzek (kajak). Největším soupeřem těmto dvěma družstvům by mělo být trio Trek ve složení Pavel Kubričan (běh), Jan Škarnitzl (MTB) a Karel Slepica (kajak).

    4. 10. 2013 | Rubrika: Extrémní sport

  • YEONGAM - F1 tento víkend v Koreji

    Stejně jako v nočním závodě v Singapuru se i v Koreji pojede na středních pneumatikách P Zero Bílá společně se superměkkou směsí P Zero Červená. Jedná se však o okruh, který se od singapurské trati značně liší. Jeongam, který se nachází nedaleko města Mokpo na jihu země, má ode všeho něco: rychlé zatáčky i pomalejší a techničtější úseky. Okruh si svůj debut odbyl v roce 2010, měří 5 615 metrů a jede se proti směru hodinových ručiček.

    4. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Chorvatský Buzet s SVC Vitver Racing

    SVCPoslední, a to 13. podnik ME se konal na jihovýchodě Evropy, kam se tým SVC Vitver Racing rozjel korunovat první místo ve své třídě E2-SH a udržet průběžné 3. místo v ME kategorii II, za fenomenálními Italy Simonem Faggiolim a Faustem Bormolinim.

    1. 10. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.