NOE_Polo_cup.jpgKolesa.jpgKP_Beachvoley.jpg

  • Dvoudenní zápolení přinese dvojnásobné bodování

    Pátý závod OffROAD Maratonu se po třech letech vrací do Trstěnic u Mariánských Lázní. V sobotu 25. srpna se na start postaví automobilové posádky do svého jediného 12hodinového závodu. Náročná bude i neděle pro motorkáře a čtyřkolkáře, kteří se o své body „poperou" ve svém nejdelším 4hodinovém klání. Děti a mladší junioři budou moci jet oba víkendové dny a starší junioři si zazávodí svých obvyklých šedesát minut.

    23. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Lotus míří na Silverstone s pozměněnou jezdeckou sestavou

    Český tým Lotus míří k šestému podniku Světové série Renault do Velké Británie s pozměněnou jezdeckou sestavou. Vedle stálého jezdce Dána Marco Sorensena usedne do černo-zlatého monopostu nově Nigel Melker.

    Po letní přestávce se kola Světové série Renault roztočí na legendárním okruhu Silverstone. Do země, se ketrou je motorsport spjatý od jeho počátků, přijíždí český tým Lotus s novou jezdeckou sestavou. Marco Sorensena doplní ve druhém voze Nigel Melker.

    22. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • BRT: Dvojí zlato ze Slovakiaringu

    Po dvou nedělních sprintech stanuli oba piloti Bohemia Racing Teamu pokaždé na podiu. Anton Kiaba prožil svůj velký víkend, když bral dvakrát zlato. Michal Matějovský zaznamenal jedno třetí a jedno druhé místo. Vražedné vedro, ale také bohatá návštěva diváků a hodnotná podívaná patřily k charakteristice úspěšného slovenského víkendu.

    20. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Olympionici Švarc s Vodičkovou kralovali na Lipně a jsou mistry

    Start tří olympioniků a nádherné počasí znamenaly obrovské lákadlo pro účast v mistrovství republiky ve sprint triatlonu, které bylo zároveň pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu. Jeho vítězi se na Lipně stali Radka Vodičková a Přemysl Švarc.

    20. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Candrová ve Vichy zazářila na polovičním ironmanovi třetí místem

    Českým triatletům Petru Vabrouškovi a Janě Candrové se dařilo ve francouzském Vichy. V závodě, který se jel na tratích polovičního ironmana, skončil český šampion v dlouhém triatlonu šestý. Jana Candrová dokonce skončila na bedně. Její třetí místo je vynikajícím výsledkem.

    20. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Srpnový MotorMIX ve znamení okruhu Pannoniaring

    Nejnovější díl televizního motoristického magazínu MotorMIX nabízí nyní především reportáž z nedávného závodu na maďarském okruhu Pannoniaring a to, jak by řekli kolegové redaktoři a moderátoři z jiných a nejmenovaných TV stanic, jako první a zároveň jediný pořad u nás.J)

     

    18. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Na Lipně se v neděli bude bojovat o tituly mistrů republiky

    V neděli 19. srpna se na Lipně v jižních Čechách koná mistrovství republiky ve sprint triatlonu. Závod je také pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu a na startu nebude chybět ani kvarteto českých olympioniků Jan Čelůstka, Přemysl Švarc, Radka Vodičková a Vendula Frintová.

    16. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Horsefeathers FMX Jam – Volume 7

    plakátPřijďte si užít další ročník Freestyle motocrossového festivalu ve Freestyle Parku Modřany

    Další ročník divokého, nespoutaného a adrenalinového Horsefeathers FMX jamu s pekelnými triky ve vzduchu na motorkách bude k mání 23. srpna ve Freestyle Parku Modřany. Jako každý rok se můžete těšit na jezdce z celého světa, kteří Vám nabídnou nevídanou freestyle motocrossovou podívanou. Jam s pořadovým číslem 7 bude jako vždy ZDARMA!!!

    15. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • SVC Náchod Motorsport se premiérově představil v Le Mont Dore

    Vladimír VitverCesta za vítězstvím nebyla nikterak jednoduchá... 

    Bezesporu nejtěžší období letošní sezóny Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu má za sebou náchodský tým SVC. Poslední závod ve slovenské Dobšiné skončil pro Vladimíra Vitvera nehodou a nulovým zápisem do tabulky šampionátu. Při cestě ze Slovenska navíc přibyl šrám na týmovém kamionu po kontaktu s divokým prasetem. Tyto dvě události byly těžkou překážkou před dalším závodem ve francouzském Le Mont Dore. Do týdne musel být opraven nejen doprovodný vůz, ale především poškozená Audi WTT-R DTM. Kompletní výměna a oprava přední části Audi v termínu jednoho týdne, byla vykoupena tvrdou prací všech dodavatelů dílů a samozřejmě týmových mechaniků. „Šibeniční“ lhůtu oprav se podařilo splnit, a tak mohl tým SVC Náchod Motorsport vyrazit na 1400km dlouhou cestu do Francie, k devátému podniku letošního ročníku ME.

    15. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Jezdci HKC na předních příčkách v mistrovství republiky

    hkc racing teamDalší úspěšnou misi splnili závodníci mosteckého HKC Racing Teamu při víkendovém podniku motokárového mistrovství ČR na okruhu v Sosnové u České Lípy. Dan Skočdopole, Jan Janovský, Ondra Nigrin i Adam Králík během víkendu vystoupili minimálně jednou na podium a v celkovém hodnocení šampionátu posílil své pozice vesměs v první desítce svých kategorií.

    14. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Nejlepší výsledek HEICO-GRAVITY CHAROUZ Teamu v ADAC GT Masters

    Pátý podnik německého šampionátu ADAC GT Masters se odjel o uplynulém víkendu na rakouském okruhu Red Bull Ring v okolí Spielbergu. Posádka ve složení Erik Janiš - Jan Šťovíček vybojovala ve druhém závodě patnácté místo a čtvrté mezi amatérskými jezdci.

    13. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Podborský si podmanil Sedlčany a je mistrem světa v kvadriatlonu

    Jubilejní 20. ročník závodu Czech Diamond Man, který byl mistrovství světa ve středním kvadriatlonu, se stal kořistí legendárního Miroslava Podborského. Ten v Sedlčanech slavil už třináctý titul. Závod měl nostalgickou podobu, protože dvacetiletá éra sedlčanských kvadriatlonů se uzavřela. Druhý skončil Leoš Roušaný a třetí Stefan Teichert z Německa.

    Kvadriatlonisty v Sedlčanech čekalo 1500 metrů plavání, 7 kilometrů na kajaku, 40 kilometrů na kole a na závěr 10 kilometrů běhu.

    13. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • CO NESTIHLA ČS. CYKLISTIKA V LONDÝNĚ, NA TO UŽ PŘIPRAVUJE MLADÉ

    POZOR NA SILNICÍCH, POJEDE PELOTON REGIONEM ORLICKA

    Je to takřka symbolické – na jedné straně jsou milióny příznivců českých barev na vrcholících olympijských hrách v Londýně vděčni za každou medaili naší výpravy, na straně druhé zítra v pátečním odpoledni startuje ve východočeském Lanškrouně cyklistický závod REGIONEM ORLICKA, mezi jehož účastníky v juniorském věku jsou velmi pravděpodobně už budoucí účastníci příštích olympijských her v brazilském Rio de Janeiro 2016.

    9. 8. 2012 | Rubrika: Cyklistika

  • Bylo to rozjeté na lepší výsledek, smutnil po olympijském závodě

    Český triatlonista Jan Čelůstka ve své olympijské premiéře skončil v Londýně na 30. místě. I když je to výsledek pěkný, sám reprezentant smutnil. Vzhledem k tomu, jak měl závod rozjetý, měl prý ve výsledkové listině být výše.

    Honzo, 30. místo při premiérové účastni na olympiádě. Jak to hodnotíte?
    Převažuje nespokojenost, závod byl rozjetý na výrazně lepší výsledek.

    9. 8. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • ZLATO A STŘÍBRO PRO BRT

    BRTDruhý mostecký sprint dopadl pro Bohemia Racing Team výborně Tomáš Kostka a Michal Matějovský obsadili první a druhý stupínek na podiu, Kostka navíc po startu až ze samého konce startovního roštu, protože po pátečním karambolu startoval s jiným vozem. Michal Matějovský si navíc během závodu o celou sekundu vylepšil své mostecké maximum.

    6. 8. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.