RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • VETTEL ZÍSKAL V BRAZÍLII TŘETÍ TITUL MISTRA SVĚTA

    VettelSebastian Vettel v dramatické Velké ceně Brazílie získal třetí titul mistra světa v řadě. Stal se tak nejmladším trojnásobným šampionem v historii formule 1. Závod ovládl Jenson Button z McLarenu a bylo to jeho třetí vítězství v sezoně. Vettel byl v boxech čtyřikrát a cílem projel na šestém místě. Hodně času ztratil po kontaktu s Brunem Sennou v prvním kole.

    26. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • O mistru světa F1 se rozhodne na okruhu Interlagos

    F1Na okruhu Interlagos v Brazílii, nedaleko Sao Paula se rozhodne letošní seriál GP F1. Vracečky a rychlé zatáčky v kombinaci s výrazným přetížením činí z tohoto okruhu jeden z technicky nejnáročnějších okruhů v kalendáři. Abrasivní asfalt, rychlé zatáčky, velký aerodynamický přítlak. S nástrahami tohoto ikonického okruhu se nejlépe vyrovná kombinace tvrdé a střední specifikace pneumatik, které nabídnou potřebný výkon, přilnavost i bezpečnost.

    24. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • VETTEL KRŮČEK OD TITULU, ALE ROZHODNE AŽ BRAZÍLIE

    HamiltonPrvním vítězem na Okruhu Amerik se stal Lewis Hamilton z McLarenu. Stejný pilot ovládl i poslední Velkou cenu Spojených států, která se konala v roce 2008. Druhý dojel Sebastian Vettel. Závodník ve službách Red Bullu je tak pouhý krok od titulu. O tom, kdo se stane šampionem, se ale rozhodne až za týden v Brazílii.

    19. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • SPIRIT CHEER CUP 2012

    Pokus o překonání českého rekordu ve výhozu člověka do výšky na SPIRIT CHEER CUPU 2012

    spirit-cheer-cupV neděli 25. listopadu 2012 v prostorách sportovní haly Aréna Sparta Podvinný mlýn, Kovanecká, Praha 9 – Libeň se uskuteční 7 ročník celorepublikové soutěže Spirit Cheer Cup 2012, který pořádá Česká asociace cheerleaders, o.s. (ČACH).

    19. 11. 2012 | Rubrika: Taneční sport

  • V USA DO ZÁVODU VYSTARTUJE PRVNÍ VETTEL

    Austin F1 Red BullSebastian Vettel, pilot stáje Red Bull, pokračuje v dominantních výkonech. Na zbrusu novém Okruhu Amerik si vysloužil již 36. pole position v kariéře, přičemž závod bude jeho stým. Vettel byl nejrychlejší i ve všech třech volných trénincích. Pro první místo na roštu mu stačilo zajet čas o hodnotě 1:35.657. Kromě středních pneu byla pro víkend v Americe nominována také tvrdá směs P Zero Stříbrná.

    18. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Jezdci F1 již testují nový okruh GP USA

    F1F1Poprvé v historii se o víkendu pojede Velká cena formule 1 v americkém Austinu na zbrusu novém okruhu Amerik. Jezdci ani týmy tento okruh neznají. Podobně výrobce pneumatik Pirelli přesně neví, co může od této tratě čekat. Vy ale máte unikátní příležitost se po okruhu projet, prohlédnout si zajímavé pasáže včetně všech záludností a nástrah, které tu na piloty a jejich pneumatiky čekají.

    AUSTIN - Nový okruh s proměnlivou nadmořskou výškou a který střídá sekce pomalé s těmi extrémně rychlými. Očekávají se vysoké teploty a také náročná konfigurace trati. Pirelli přiveze tvrdou a střední specifikaci pneumatik. Ty nabízejí nejlepší kombinaci výkonu a životnosti a nejlépe se vyrovnávají s výzvami nového okruhu. 

    16. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • OffROAD Maraton 2012: Známe vítěze sezony!

    offroadmaraton - ilustračníFinálové klání seriálu OffROAD Maraton se jelo pod záštitou GALAXY4BIKE uplynulou sobotu v Ředhošti v okrese Litoměřice. Na tříkilometrové trati se rozdaly poslední body sezony. Autům jasně dominoval KB Systém offroad team, který sice dojel celkově třetí, ale mistrovský titul v kategorii Speciál nad dva litry a absolutní vítězství za 2165 km mu nikdo nevzal. WINGS team proťal cílovou pásku jako první a skvělou jízdou stvrdil titul prvního Vicemistra. Nejlepší posádkou mezi Amatéry se stal KamionServis, který si odnesl i speciální cenu Fair play. Titul mezi Speciály do dvou litrů vybojovali Bouráci, mezi speciály do jednoho litru VYPE EMU team.

    15. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Erbenová, Kuříková, Ospalý a Vabroušek - hvězdy večera

    vyhlášení Českého poháru v triatlonu Zaplněný sál ve Veletržním paláci Národní galerie v Praze sledoval slavnostní vyhlašování Českého poháru v triatlonu. Oceněni byli triatleti od žáků po veterány. Nejvíc se skloňovala jména Heleny Erbenové, Petry Kuříkové, Filipa Ospalého a Petra Vabrouška.

    15. 11. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Jaromír Horák povede dále Českou triatlonovou asociaci

    J. HorákJaromír Horák povede po dvouletém šéfování i v dalším čtyřletém období Českou triatlonovou asociaci (ČTA). Má jasnou vizi ohledně jejího fungování v oblasti práce s mládeží i se špičkou „triatlonového ledovce", kterou představuje reprezentace. Po zvolení odpověděl na několik otázek.

    12. 11. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • RÄIKKÖNENOVI K VÍTĚZSTVÍ STAČILA JEDINÁ ZASTÁVKA

    Abu Dhabi - podiumPilot Lotusu Kimi Räikkönen získal své první vítězství po comebacku do formule 1. Je to celkově jeho devatenácté v kariéře. Fin zvolil strategii jedné zastávky v boxech (u mechaniků zastavil ve 31. kole), ve které přezul z měkké směsi na střední směs . Räikkönen startoval ze čtvrtého místa a vedení převzal v devatenáctém kole, kdy ze závodu odstoupil Lewis Hamilton z McLarenu. Pilot Lotusu už do konce závodu nikomu první místo nepůjčil.

    5. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Chtěla jsem to zabalit, teď vidím pozitiva

    ErbenováMinulý víkend obhajovala Helena Erbenová třetí místo na mistrovství světa v Xteře, které se tradičně konalo na Havaji. Česká triatletka na ostrovy v Tichém oceánu ale neodletěla v ideálním rozpoložení. Kvůli zranění měla zejména v běhu tréninkové manko a k tomu dobírala antibiotika. V prestižním závodě nakonec skončila devátá a v cíli moc spokojená nebyla. Nyní s týdenním odstupem v rozhovoru přiznala, že už na svém druhém vystoupení na MS najde i pozitiva.

    5. 11. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Vabroušek zajel životní maximum na kole

    VabroušekPetr Vabroušek se vydal na Floridu na svého předposledního ironmana letošní sezony a přesto, že nebyl stoprocentně v pořádku, předvedl fantastický výkon. Na kole dokonce zajel životní maximum a do puntíku tak splnil svůj cíl. Chtěl být v elitní desítce, takže osmé místo je skvělým výsledkem.

    5. 11. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • VELKÁ CENA ABÚ DHABI JIŽ O VÍKENDU

    Abu Dhabi - F1Formule 1 se přestěhovala do Abu Dhabi. Na okruhu Yas Marina se chystá velká bitva strojů, pilotů a také strategií. Pneumatiky budou opět klíčové. Pirelli vám proto jako obvykle připravilo 3D video se všemi nástrahami této trati a s precizním vysvětlením práce pneumatik. Okruh je charakteristický zvláštním asfaltem, dlouhými rovinkami a sekvence zatáček vyžadujícími perfektní trakci.

    2. 11. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Sebastian Vettel vybojoval čtvrté vítězství v řadě

    VettelPilot Red Bullu Sebastian Vettel podnikl další krok ke druhému titulu mistra světa na pneumatikách Pirelli. Završil tak doslova perfektní víkend: vyhrál všechny tréninkové jízdy, kvalifikaci i závod. Poprvé v kariéře tak mladý Němec zvítězil ve čtyřech závodech v řadě. V mistrovství světa tak vede s náskokem 13 bodů. Vettel napodobil svůj výkon v loňském závodě. V krátké historii Velké ceny Indie tak ani na okamžik nevedl nikdo jiný než on.

    29. 10. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Erbenová na MS v Xteře skončila na 9. místě

    xterraNa Havaji na ostrově Maui se konalo mistrovství světa Xterra a česká reprezentantka Helena Erbenová obhajovala loňský bronz. Vzhledem k vyčerpávající sezoně, zranění, tréninkovému manku a navíc i nemoci, která byla potřeba léčit antibiotiky, ale česká triatletka nebyla před závodem v ideálním rozpoložení. Náročný závod přesto dokončila a byla devátá. Mistry světa se stali Španěl Javier Gomez a Američanka Lesley Patersonová.

    29. 10. 2012 | Rubrika: Triatlon

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.