RPR_24.jpg24_pulmaraton.jpgNOE_Polo_cup.jpg

  • Erbenová s Jindrou ovládli druhý závod Českého poháru Xterra

    JindraV sobotu 8. června se v Hořicích v Podkrkonoší konal druhý závod Českého poháru Xterra. Po nedávných povodních nebyla ani stopa a sluníčko bylo tam, kde má být. Náročná trať terénního triatlonu přilákala do Hořic desítky závodníků, kterým kralovali Helena Erbenová a Pavel Jindra.

    12. 6. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • D+D REAL Czech Challenge Open 2013

    D+D REAL Czech Challenge Open 2013Turnaj D+D REAL Czech Challenge Open 2013 se konal ve dnech 6. až 9.6. na hřišti Golf&Spa Kunětická Hora. V ideálním golfovém počasí do turnaje nastoupilo 156 hráčů. A hned první den jich 94 zahrálo par či lepší výsledek. Druhé kolo rozhodlo o tom, kdo projde cutem a kdo bude odjíždět domů. A mezi těmi šťastnějšími, kteří nastoupí v následujících kolech, je i trojice Čechů. Shodou okolností všichni tři startovali na pozvání promotéra – společnosti RELMOST. Byli to Ondřej Lieser, Lukáš Tintěra a Stanislav Matuš.

    12. 6. 2013 | Rubrika: Golf

  • MONTREAL, TO JE HLAVNĚ BRZDĚNÍ A AKCELERACE

    F1Okruh Gillese Villeneuva v Montrealu je zajímavou tratí s mixem dlouhých, rychlých rovinek a pomalých zatáček. Pirelli sem přiveze střední směs P Zero Bílá společně se superměkkými pneumatikami P Zero Červená. Obě směsi mají nízký pracovní rozsah, což by mělo ideálně odpovídat očekávanému kanadskému počasí. Teploty jsou tu obvykle nízké a v minulosti jsme tu zažili i několik mokrých závodů, což znamená, že ke slovu mohou přijít také přechodné pneu Cinturato Zelená a mokré sady Cinturato Modrá.

    7. 6. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Únavová zlomenina nohy nepustí triatleta Čelůstku na mistrovství

    ČelůstkaTo, o čem se zatím pouze spekulovalo, se nyní potvrdilo. Český reprezentant v olympijském triatlonu Jan Čelůstka vynechá kvůli únavové zlomenině v nártu levé nohy mistrovství Evropy, které je na programu v polovině června v Turecku.

    7. 6. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Český pohár Xterra pokračuje v Hořicích

    xteraV sobotu 8. června se v Hořicích v Podkrkonoší koná druhý závod Českého poháru Xterra. Pořadatelé hlásí, že mají vše připraveno, povodně trápící Českou republiku prý závod nijak neovlivní a příznivá je i předpověď počasí.

    7. 6. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Pardubický CZECHMAN je tu a opět přepíše historii

    ilustračníV sobotu 1. června se v Pardubicích koná nejpopulárnější triatlonový závod v Česku, kterým je CZECHMAN. Závod je druhým dílem FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a s největší pravděpodobností přepíše českou historii v počtu triatletů na startu. Czechman je perlou mezi triatlony pořádanými v Česku a dvakrát v řadě byl vyhlášen závodem roku. V loňském roce se na start postavilo 372 triatletů a toto číslo bude letos při sedmém ročníku s největší pravděpodobností překonáno.

    30. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Olympionik Čelůstka má únavovou zlomeninu nohy

    ČelůstkaČeský triatlonový reprezentant a účastník olympiády v Londýně Jan Čelůstka ve večerních hodinách slyšel od doktora nepříjemnou zprávu. Že má únavovou zlomeninu v nártu levé nohy. Pro zkušeného českého triatleta to znamená, že se o víkendu nezúčastní závodu Světové série v Madridu a v ohrožení je i mistrovství Evropy, které se v polovině června koná v Turecku.

    30. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Kubíček s Erbenovou dominovali v pražských Žlutých lázních

    ErbanováReprezentant Jan Kubíček ovládl úvodní závod Českého poháru Xterra a díky vítězství ve Žlutých lázních obhájil titul mistra republiky v terénním duatlonu. Mezi ženami se na sobotním podniku pod oficiálním názvem Xterra Žluté lázně 2013 stala národní šampionkou Helena Erbenová, která potvrdila roli hlavní adeptky na triumf.

    27. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • ROSBERG VÍTĚZÍ V AKCÍ NABITÉ VELKÉ CENĚ MONAKA

    MonakoNico Rosberg získal pro sebe a tým Mercedes první vítězství v sezoně. Na druhém místě dojel Sebastian Vettel z Red Bullu, který tak navýšil náskok v čele šampionátu. Rosberg byl v čele od začátku do konce. Startoval na superměkké směsi P Zero Červená a v době, kdy se jelo za zpomalovacím vozem, přezul na měkké pneumatiky P Zero Žlutá. Nehoda, ke které došlo ve 45. kole, si vyžádala vyvěšení červených vlajek. Dle současných pravidel tak bylo jezdcům v době, kdy byl závod přerušen, umožněno přezout na čerstvou sadu pneumatik. Rosberg do cíle dojel na superměkkých pneumatikách a první místo si udržel i po další fázi za safety carem, která přišla patnáct kol před koncem.

    27. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • GENERALI SURVIVAL 2013

     GENERALI SURVIVAL 201314. – 16. června 2013  - 12. ročník přírodního víceboje dvojic. Nejde o to, kolik vozíčkářů závod nastoupí. Ti, co nastoupí, budou chtít vyhrát stejně urputně jako ti, co poběží po svých.
    Středisko AMU v Poněšicích u Hluboké nad Vltavou vodácký areál v Českém Vrbném okolí Českých Budějovic.

    24. 5. 2013 | Rubrika: Extrémní sport

  • Trio českých olympioniků míří do Brna

    ŠvarcÚčastníci olympiády v Londýně Přemysl Švarc, Radka Vodičková a Vendula Frintová budou největšími hvězdami a největšími favority na vítězství v závodě 21. EKOL SUPERPRESTIGE 2013, který se koná v sobotu 25. května v Brně. Tradiční závod spadající do Českého poháru v olympijském triatlonu je zároveň mistrovstvím republiky na tratích sprint triatlonu a vítězové se stanou národními šampiony. Mimo to má závod statut Evropského poháru juniorů.

    23. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • V MONAKU SE POJEDE NA MĚKKÝCH A SUPERMĚKKÝCH PNEUMATIKÁCH

    F1Monako, šestý závod sezony. Také letos sem Pirelli přivezlo měkké a superměkké pneumatiky. Podle čeho se vlastně Pirelli rozhoduje při výběru směsí pro každý závod? Dodavatel pneumatik musí vzít v úvahu čtyři klíčové faktory, které ovlivňují míru namáhání pneumatiky a její následné opotřebování.

    23. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Zašitý triatlet Švarc bojoval jako lev

    ŠvarcPád na kole, tržná rána v obličeji, nemocnice, šití a tři stehy. To byla sobota českého triatlonového reprezentanta Přemysla Švarce v závodě City Triathlon Bratislava. V neděli se pak i se zraněním postavil na start hlavního závodu, který byl úvodním podnikem Českého poháru v olympijském triatlonu a skončil druhý. Po vyhlášení vítězů si všiml, že jeho pohár je určen pro kategorii žen. „Když se daří, tak se daří," komentoval s úsměvem triatlonový víkend na Slovensku.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • MCDOWELL TRIUMFOVAL NA VOLVO WORLD MATCH PLAY CHAMPIONSHIP

    Graeme McDowellJak se očekávalo, ve finále 48. turnajeVolvo World Match Play Championship na překrásném hřišti Thracian Cliffs ukázali jeho účastníci, Greame McDowell a Thongchai Jaidee, to nejlepší ze svého umění v krátké hře. A to už od první jamky, kde Jaidee skončil v bunkeru a nádherným up-and-downem zpět na green dokázal získat polovinu poté, co McDowell zahrál par.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Golf

  • Vítězný KB System zdolal téměř 700 kilometrů!

    offroad maratonŠestnáctý ročník 24hodinového závodu terénních aut proběhl uplynulý pátek a sobotu v Dobřanech. Absolutním vítězem se stal KB System offroad team, který ujel 112 kol, neboli 672 kilometrů. V napínavém závěru jen o cca 2 minuty za ním projel cílem KUBI team Geneve, který dlouhou dobu závodu vedl, ale ke konci celodenního maratonu ho zpomalila technická závada a pomoc soupeřům při vyprošťování. Oba týmy patří do kategorie Speciál nad 2000 ccm. Třetí absolutně skončil RTR Projects s 91 koly, vítěz kategorie Speciál do 1000 ccm. Nejrychlejší kolo závodu si připsal dakarský matador Josef Macháček, který ale pro poruchu odstoupil po 35 kolech.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.