Fotoreport

  • MotoSurf WorldCup 2018 ve fotografiích Kateřiny Pavlíčkové

    Úvodní podnik sezóny na Brněnské přehradě ovládl v pánské kategorii právě Záhorský. V kvalifikaci měl smůlu, když jej přibrzdila technická závada. V závodech však jel bezchybně a triumfoval v obou finálových jízdách. Mezi ženami to bylo napínavé hlavně v souboji mezi Martinou Bravencovou a Anetou Šacherovou. Nakonec to ale byla loňská vítězka Bravencová, která se mohla radovat z prvenství v úvodním závodě. Ve finálových jízdách to bylo těsné, ale Martina dokázala ovládnout obě finále, a tak jí zaslouženě patří první místo. 
    Poutavou fotoreportáž z akce připravila fotografka Kateřina Pavlíčková, to prostě musíte vidět!

    13. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • WorldSBK se vrátil na Masarykův okruh

    Druhý červnový víkend patřil na Masarykově okruhu v Brně silným motocyklům se základem v sériové výrobě - superbikům a supersportům. Závodní víkend záhájil již v pátek měřenými tréninky, v sobotu a v neděli byly na programu první a druhý závod. Na trať vyjel i Ondřej Ježek, jediný český závodník, kterému se aktuálně podařilo propracovat mezi nejlepší jezdce v této prestižní soutěži. Závody na trati sledoval i náš fotograf Pavel Pekárek, který pro vás připravil fotoreportáž.

    12. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Two Seater and Retro Cup 2018 dokumentovala Martina Burianová

    Již šestý ročník mezinárodní soutěže "Two Seater & Retro Cup" se konal na letišti ve Zbraslavicích. Soutěžilo se v kategoriích TWO SEATER v dvouposádkách, dále v RETRO kategorii, které se účastní posádky jejichž kluzák byl postaven alespoň před 50ti lety. Fotografka Martina Burianová byla opět u toho a připravila pro vás velkou fotoreportáž.

    10. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Ecce Homo Šternberk 2018 ve fotografiích

    Legendární trať ve Štenberku přivítala opět po roce účastníky Ecce Homo Šternberk 2018 . Závod je již tradičně součástí Mistrovství Evropy i České republiky v závodech automobilů do vrchu. Od prvního závodu Ecce Homo uplynulo neuvěřitelných 113 let a závod ME se zde jede po osmatřicáté. Na startu samozřejmě nechyběli ani historici v čele s loňským vítězem v ME historiků Italem Uberto Bonuccim. Slavných a známých jmen českých i zahraničních závodníků je ovšem plná startovní listina. 
    Se závodní tratí si nejlépe poradil vítězný Ital Christian Merli s Osellou FA30. Skvělé druhé místo vybojoval Václav Janík s Normou M20FC, který za sebou nechal i fenomenálního Simone Fagglioliho, který skončil třetí v absolutním pořadí.

    9. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Fiesta Balloon Jam

    Příznivci balónového létání se sešli na tradičním, již 18. setkání balonů Brnem - Balloon Jam 2018Od 1. do 3. června 2018 létali balony nad Brnem a Brněnskou přehradou.  Diváci i letci si tak mohli užít úchvatné společné starty a lety pestrobarevných balónů nad Brnem. K vidění byly různě velké balónové koše, prohlídka nafouknutého horkovzdušného balónu jakou provádí jen pilot při přípravě před letem, a také upoutaný balón, kdy mohli děti zažít pocit z letu balónem. Poutavou fotoreportáž z akce připravila Martina Burianová.

    5. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • MČR v olympijském triatlonu 2018

    Prostředí Brněnské přehrady bylo dne 27. května dějištěm jednoho z vrcholů triatlonové sezóny. Uskutečnil se zde 26. ročník závodu Triatholon Superprestigekterý byl v minulosit součástí Evropského poháru. Letos se při něm bojovalo o mistrovské tituly v rámci Mezinárodního mistrovství ČR v olympijském triatlonu (1,5 km plavání, 40 km cyklistika, 10 km běh), ale také o body do Českého Poháru. Závod byl také zařazen do Slovenského Poháru. Závod žen suveréně ovládla Vendula Frintová, titul mezi muži vybojoval Jan Čelůstka. Fotoreportáž Kateřiny Pavlíčkové je mixem fotek ze závodu dorostenců a juniorů a ze závodu mužů a žen.

    2. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Kvalifikace na Velkou pardubickou 2018 ještě jednou

    Dostihový den na pardubickém závodišti přinesl celou řadu skvělých dostihů s vyvrcholením při 1. kvalifikaci na Velkou pardubickou. Skvělou fotoreportáž připravila Andrea Zavadilová. Tyhle fotky si opravdu nenechte ujít!

    1. 6. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • 1. kvalifikace na Velkou pardubickou 2018

    Vítěz loňské Velké pardubické, No Time To Lose s žokejem Kratochvílem v sedle nestačil v závěru 1. kvalifikace na sedmiletého ryzáka Talenta s žokejem Jiřím Kouskem. Svěřenec trenérky Hany Kabelkové  porazil čtveřici koní trenéra Josefa Váni včetně šampiona poslední Velké. Fotoreportáž z dostihového odpoledne připravila Lenka Sklenáková.

    31. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Karlovarský Pohár ve fotografiích Martiny Burianové

    Na letišti v Toužimi se konal již 25. ročník Karlovarského poháru v letecké akrobacii. Fotoreport připravila Martina Burianová.

    31. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • 300 zatáček Gustava Havla ve fotografiích

    Silniční motocyklové závody a Hořice k sobě patří již mnoho let. O dlouholeté tradici a svědčí již 56. ročník závodů 300 zatáček Gustava Havla, který se konal od 19. do 20. května 2018. Hořice nabízí jednu z nejlepších road racingových tratí na českých silnicích. Technicky náročná hořická trať je dlouhá více než 5 km a vede po veřejných komunikacích. Celkem je zde 26 zatáček, 11 levých a 15 pravých. Trať je také charakteristická větším výškovým převýšením. Po startu u kempu nad městem jedou závodníci dolů z kopce do Hořic a poté zamíří nahoru Ke Křížku, následuje opět sjezd dolů za město na Dachova, kde projedou lesem a stoupají zpět do prostoru startu a cíle. Závody si nenechala ujít fotografka Miluše Žáčková, jejíž fotoreport vám přinášíme.

    28. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu opět v Praze!

    Nejlepší cheerleaders z celé ČR, se sešli v sobotu 12.5. na již 17. ročníku Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu. Akce se konala ve vyprodané hale Královka na Letné, kam přijelo 1 500 sportovců z 27 českých klubů poměřit své síly. Soutěžilo se v akrobatických choreografiích plných atraktivních výhozů a vzdušných prvků. Nechyběly však ani sexy taneční sestavy s barevnými pom-pomy. Na MČR vystoupil také český národní tým, který koncem dubna reprezentoval ČR na Mistrovství světa na Floridě, kde obsadil krásné 7. místo.

    24. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Mistrovství ČR v přesném létání ve fotografiích

    Na letišti v Jaroměři se konalo letošní Mistrovství ČR v přesném létání. Dění na letišti i nad ním dokumentovala ve fotoreportáži fotografka Martina Burianová. Prohlédněte si její fotografie.

    24. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • "Best of" Gladiator Race - Milovice

    Již potřetí se bojovalo na extrémně náročné trati Milovického tankodromu. Vojenský prostor s opravdu ideálním terénem a spoustou překážek. Závodilo se již od pátečního večera při nočním závodu na 3,5 km. Hlavním závodem však byl ten sobotní na 7,5 km s více než 25 překážkami. Nejobtížnější překážkou bylo bahno. V bahenní lázni se někteří zdrželi až 20 min. Bahnitá směs byla opravdu nelítostná ke všem volnějším kusům oblečení a požírala jak svršky, tak spodky. Sobotní trať pokořilo celkem 1130 gladiátorů.  Nedělní program náležel nejprve dětem a pak i dospělým závodníků, kterých proběhlo trasu celých 450. Fotoreportáž toho nejlepšího připravila již tradičně Andrea Zavadilová.

    24. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • Barvám Neutečeš podle Andrey Zavadilové

    Nuda? Tu zde nehledejte! Hlavní atraktivní běžecký závod na 5 km je doplněný bohatým doprovodným programem, včetně tradičního hromadného výhozu barev. Na trasu závodu vás v 5 barevných zónách zasypou barvy. Díky Nadaci O2 putuje z každého startovného částka 50 Kč na konto Linky bezpečí. Atraktivní fotoreportáž připravila Andrea Zavadilová.

    19. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport

  • SAGAR VÍTĚZEM 97. VELKÉ JARNÍ CENY

    Dostihovým dnem Pražské plynárenské vyvrcholila první třetina letošní metropolitní dostihové sezóny ve Velké Chuchli. V hlavním dostihu se po tuhém boji o krátkou hlavu prosadil favorit Sagar. Prohlédněte si to nejlepší z fotoreprotáže Andrey Zavadilové.

    19. 5. 2018 | Rubrika: Fotoreport


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.