Fotoreport

  • Extraliga baseballu: Draci Brno – Eagles Praha

    V plném proudu je základní část baseballové Extraligy. Až do velikonočních svátků procházeli soutěží suverénně, alespoň co se výsledků týče, Draci Brno. V devíti zápasech nepoznali hořkost porážky. První klopýtnutí přišlo na Velký pátek v domácím utkání s Eagles Praha. Zápasu dominovali nadhazovači, po sedmé směně zůstávalo skóre stále na počátečním stavu 0:0. V osmé směně zaútočili Eagles jedním bodem po doběhu Michala Zýmy, na což Draci již nedokázali odpovědět a připsali si první letošní porážku. Z ní se však dokázali rychle oklepat a v následujících dvou zápasech série pražské Eagles porazili, v sobotu v Brně 6:1 a v neděli v Krči 15:6.

    24. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • CRAFT Brněnský půlmaraton 2019

    Příznivci běhu v Brně si přišli na své v neděli 14. dubna, kdy se běžel další ročník Brněnského půlmaratonu a Brněnské desítky. Pod akcí je podepsaná skupina běžeckých nadšenců BehejBrno.com, kteří se starají o běžecké aktivity Brňanů. Od roku 2013 totiž pod oficiální hlavičkou spolku Maraton Brno pořádají tréninky a závody pro širokou veřejnost.

    20. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • První jarní brněnské dostihy přivítaly diváky deštěm

    Po tom, co nás počasí loňských závěrečných dostihů navnadilo letními teplotami, přišla letos na jaře v Brně doslova studená sprcha. Nízké teploty doprovázené větrem a deštěm přilákaly na závodiště v Brně-Dvorskách hlavně skalní příznivce turfu. Na programu bylo 8 oficiálních dostihů a 2 dostihy poníků.

    17. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Dostihová sezóna v Brně odstartovala

    Po pražské Velké Chuchli otevřelo brány dostihové sezóny 2019 i závodiště v Brně – Dvorskách. Byť v kalendáři zářilo datum 13. dubna a hlavní dostihy dne nesly přízvisko „jarní“, počasí jaro ani trochu nepřipomínalo. Rtuť v teploměru příliš vysoko nevystoupala, pocitově naopak teplotu ještě snižoval studený vítr a drobný, leč vytrvalý déšť. Nepříznivé počasí naštěstí neodradilo od návštěvy závodiště diváky, kteří viděli 8 dostihů -  pět rovinových a tři steeplechase, v nichž se představilo celkem 58 koní. V hlavním rovinovém dostihu Jarní moravské míli na 1 600 m po boji zvítězil Alexandr ze Stáje Těchov s Adamem Florianem,

    16. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Carboniacup v Mostě zahájil svou devátou sezónu

    Devátou závodní sezónu zahájil Carboniacup jak jinak, než na domácí trati autodromu v Mostě. Garantem tohoto závodu a finanční prostředky vložila firma Lutopol, a tak se tento závodní den jmenoval Lutopol Racing Day. Sto pilotů brázdilo autodrom v tréninkových jízdách, kvalifikacích a v odpoledních hodinách vyvrcholilo jejich snažení při bodovaných závodech. O zajímavé momenty rozhodně nebyla nouze, ani při předjíždění pomalejší jezdců. O mezinárodní pole jezdců se postarali Němci, Slováci, Holanďan, Chorvat, Rakušané, či Poláci.

    15. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • 92. GOMBA HANDICAP ve fotografiích Andrey Zavadilové

    Dostihová sezóna na závodišti ve Velké Chuchli zahájila tradičním, již 92. ročníkem Gomba handicapu a 61. ročníkem Velké dubnové ceny! Tradiční zahajovací dostih pro čtyřleté a starší sprintery - Gomba Handicap a Velká dubnová cena, první sezónní test předních čtyřletých a starších středotraťařů, byly vrcholem prvního dostihového dne. Při tomto jarním dostihovém svátku nechyběla fotografka Andrea Zavadilová.

    11. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Sportisimo 1/2Maraton Praha přilákal profesionály i hobíky

    Triumf na 21. ročníku Sportisimo 1/2Maratonu Praha obhájil Keňan Benard Kimeli (odchovanec RunCzech Racing). Podařilo se mu dosáhnout na stejný počin jako jeho krajan Daniel Wanjiru a stal se teprve druhým mužem historie závodu, který zvítězil dvakrát a navíc v řadě. Jediná vteřina dělila druhého běžce v cíli Felixe Kibitoka od vítězství. Caroline Kipkirui ohromila nejen dobrým časem, ale spektakulárním zlepšením kazašského ženského rekordu o šest minut.

    9. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Gladiator Race - RUN - Hradec Králové

    Gladiator Race - fenomen současné doby. Závod typu RUN, to je s lehčími překážkami a na kratší vzdálenost se konal 31.3. v Hradci Králové. Atmosféru závodu připomíná ve svých fotografiích Jana Syručová.

    8. 4. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Prague Cheer Open - emoce, radost a skvělé sportovní výkony

    Den plný radosti, pozitivní energie a skvělých sportovních výkonů to byl letošní Prague Cheer Open. V pražské sportovní hale Královka na Letné se v sobotu sešlo na 1400 soutěžících v sportovním cheerleadingu. Pro letošní ročník byly otevřeny tradiční týmové divize v oblasti Cheer i Performance ve všech věkových skupinách a v řadě výkonostních levelů.
    Doplněna druhá fotogalerie.

    30. 3. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Jan Saudek a Hvězdy - kniha fotografií sportovců

    V úterý 12.3.2019, v knihkupectví Luxor na pražském Václavském náměstí, byla slavnostně pokřtěna nová kniha fotografií Hvězdy od známého českého uměleckého fotografa Jana Saudka. Knihu společně pokřtili s Romanem Vaňkem, ředitelem Pražského kulinářského institutu.

    16. 3. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Newmarket aneb domov dostihového sportu

    Newmarket. Město s 20 000 obyvateli v hrabství Suffolk, asi 105 km severně od Londýna. Město, kde se vše točí kolem koní a dostihů.

    Následující reportáž nereferuje o žádném sportovním klání, nepočítá branky, body ani vteřiny. Je ale o místě, které je sportem prodchnuté jako málokteré na světě. Konkrétně dostihovým sportem.

    19. 2. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Evolution Cheer Battle 2019 ve fotografii

    V pražské sportovní Hale 11 se konal již třetí ročník klubové soutěže Evolution Cheer Battle. Divákům se představili soutěžící v cheer i dance kategoriích včetně atraktivních malých divizí! Výborná atmosféra, skvělé výkony a celý den plný pozitivní energie, to byla první letošní klubová soutěž Join New Spirit AllStars. 

    5. 2. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • MČR v motoskijöringu odstartovalo v Klášterci nad Orlicí

    V neděli 20.1.2019 se jel v Klášterci nad Orlicí letošní 1. závod Mistrovství ČR v motoskijöringu "Orion - Shiva KTM Cup 2019". Na pěkně připravené umrzlé trati se více jak 900 divákům představilo 23 posádek. Tak velký počet soutěžících dvojic měli organizátoři motoskijöringového seriálu naposledy v roce 2010! Potěšitelné bylo, že se zúčastnili někteří noví jezdci, kteří přestoupili z čela Orlického poháru 2018 (Popovyč, Musil, Polišenský, Kotouček). A jak ukázal pozdější vývoj závodu, určitě v Klášterci tito nováčci nehráli 2. housle.

    26. 1. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Zbývají tři týdny do uzávěrky Zlatého oka

    Do uzávěrky čtrnáctého ročníku fotografické soutěže ZLATÉ OKO zbývají poslední tři týdny. Své nejpovedenější motoristické snímky mohou čeští fotografové posílat do 31. ledna. Učinit tak mohou na webu www.zlateoko.cz. „Loňský zájem ze strany profesionálů i nadšenců do motorsportu nás mile překvapil. Porota vybírala z více než 200 snímků. Také letos rozhodně bude z čeho vybírat,“ říká výkonná ředitelka pořadatelské agentury Pozitif Jana Svobodová. Vítěz soutěže získá mimo trofeje Zlatého oka také věcné ceny v hodnotě desítek tisíc korun od partnerů soutěže Centrum FotoŠkoda a Canon.

    9. 1. 2019 | Rubrika: Fotoreport

  • Mistrovství Evropy v závodech psích spřežení na kárách

    Krušnohorské Abertamy hostily ve dnech 8. až 11. listopadu Mistrovství Evropy psích spřežení "off-snow", tedy na kárách. Po tři soutěžní dny bojovali na tratích MID a Sprint, psí spřežení Sibiřských husky, Aljašských malamutů, Gronkých psů a Samojedů. Musheři nastupovali v kategoriích podle počtu psů a typu káry. K vidění zde byla velká spřežení 6, 8 a 9 psů, ale i rychlé tříkolové káry se třemi či čtyřmi psy. Samozřejmě nechyběly ani oblíbené koloběžky a bikejöring. V závěru každodenního programu se utkali běžci se psy (canocross).

    18. 11. 2018 | Rubrika: Fotoreport


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.