Další zprávy

  • Juniorka Závišková mistriní světa v trapu

    Ve dnech 3.-8. srpna se ve Španělské Malaze konalo 39. Mistrovství světa ve sportovní střelbě, v disciplíně univerzální trap, kterého se účastnili i závodníci z České republiky.

    12. 8. 2021 | Rubrika: Další zprávy

  • Startuje eLEAGUE - největší česko-slovenská liga esportu

    Sazka a Denk Sport startují největší projekt v elektronickém sportu - Sazka eLEAGUE. Soutěžit se bude v globálně rozšířených hrách Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2.  Sazka eLEAGUE se vymyká dosud známým ligám a turnajům. Jejím cílem je významně pozvednout, zpřístupnit a zprofesionalizovat česko-slovenský esport. Fanoušci se mohou těšit na celkem 164 streamovaných zápasů, včetně studiových přímých přenosů z jednotlivých kvalifikací, ligových a finálových kol, týmy zase na zajímavé odměny.

    9. 3. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Michal Červený zvítězil v soutěži Sportovní fotografie roku!

    Sportovní fotografií roku 2019 se stal černobílý snímek ze závodu horských kol od volného fotografa Michala Červeného. Zajímavá kompozice vznikla krátce po startu Světového poháru v Andoře, kde se početné závodní pole ztrácelo ve zvířeném prachu.

    7. 2. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Zlatý volant ovládl závodník rallye Martin Prokop

    43. ročník motoristické ankety Zlatý volant zná své vítěze za rok 2019. Nejvíce bodů získal rallyový závodník Martin Prokop. V těsném závěsu pouhých tří desetin bodu za sebou nechal loňského vítěze Jana Kopeckého, držitele 11 trofejí Zlatého volantu. Do nově vzniklé Síně slávy českého motorsportu byl uveden Tomáš Enge. Ceny za celoživotní přínos motorsportu převzali italský motocyklový závodník Giacomo Agostini a aktivní pilot F1 Romain Grosjean ze stáje Haas.

    7. 2. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Zlaté oko představuje deset nejlepších motoristických fotografií

    Již 15. ročník soutěže o nejlepší fotografii z oblasti motoristického sportu Zlaté oko zná první desítku nejlepších fotografií loňského roku. Cenu za nejlepší snímek přijde vítěz převzít již pozítří, ve čtvrtek 6. února, na galavečer Zlatý volant do pražského prostoru Cubex. Z více než stovky přihlášených fotografií vybrala finálovou desítku nejlepších a vítěze porota složená z několika fotografů. Partnery soutěže jsou společnosti Canon a FotoŠkoda.

    4. 2. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Finalisté ZLATÉHO VOLANTU jsou tady!

    43. ročník motoristické ankety Zlatý volant zná své finalisty. V každé ze sedmi tradičních sportovních kategoriích známe tři nejlepší závodníky, z nichž si pohár Zlatého volantu odnese pouze jeden. Pořadí zůstává v tuto chvíli tajné. O své výhře se vítězové dozvědí teprve v průběhu galavečera Zlatého volantu, který se odehraje již za týden - 6. února v prostoru Cubex v Praze. “Spousta jmen se na předních příčkách ankety objevuje každoročně. Výsledky však rozhodně nejsou stále stejné. V některých kategoriích došlo k překvapivým změnám. S miskami vah také několikrát zahýbaly hlasy veřejnosti,” prozrazuje za pořadatele Jana Svobodová z agentury Pozitif. 

    29. 1. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Vyzkoušejte si Sim Racing na Černém Mostě

    43. ročník motoristické ankety Zlatý volant přináší jednu zcela novou kategorii – Sim Race Trophy – v rámci které budou poprvé ocenění virtuální závodníci. Je to jediná závodní kategorie, která není určená pro licencované závodníky, ale pro širokou veřejnost. Možnost vyzkoušet si simulátor a připojit se k boji o trofej Zlatého volantu mají lidé od loňského srpna až do konce ledna. Celý tento týden se zájemci o virtuální závodění mohou přidat k Sim Race Trophy v Centru Černý Most, kde se momentálně nachází závodní trenažér. Následovat bude semifinálové a finálové klání.

    21. 1. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Anketa ZLATÝ VOLANT jde do finále

    Brzy bude rozhodnuto o vítězích motoristické ankety Zlatý volant 2019. Do středy 15. ledna mohou fanoušci na webu ankety hlasovat v 10 kategoriích. V internetovém hlasování, které je spuštěné od začátku prosince, fanoušci vybírají nejlepší závodníky a sportovní počiny, stejně jako nejoblíbenější aktuální modely aut a motocyklů. Zájem fanoušků je o dost větší než loňském ročníku. „Celkem jsme obdrželi desítky tisíc hlasů a stále přibývají další,“ uvedla za pořadatele Jana Svobodová z agentury Pozitif. Přihlášky do fotografické soutěže Zlaté oko je možné posílat o týden déle – do středy 22. ledna.

    14. 1. 2020 | Rubrika: Další zprávy

  • Soutěž Zlaté oko o nejlepší motoristickou fotografii je spuštěna

    Pořadatel ankety Zlatý volant vyhlásil 15. ročník fotografické soutěže ZLATÉ OKO pro nejlepší motoristickou fotografii roku 2019. Profesionální i amatérští fotografové mohou přihlašovat své letošní nejpovedenější snímky na webu www.zlateoko.cz. Do soutěže je možné přihlásit maximálně tři snímky. Všechny přihlášené fotografie budou zveřejněny na webu ankety a také na facebookovém profilu Zlatého volantu. Nejlepší snímek určí odborná porota. Vítěz Zlatého oka získá kromě trofeje také hodnotné ceny od partnerů soutěže – společností Canon a Centrum FotoŠkoda. Fotky je možné přihlašovat do 15. ledna.

    15. 12. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • Hlasování veřejnosti v anketě Zlatý volant spuštěno.

    Na webu http://www.zlatyvolant.cz bylo spuštěno hlasování široké veřejnosti. Motorističtí fanoušci mohou hlasovat v celkem deseti kategoriích, z nichž v sedmi hlasují v tandemu s odbornou porotou, tři kategorie rozhodne veřejnost sama. „Jsme rádi, že zájem fanoušků o zapojení se roste, jen za první dva dny hlasovalo více než 10 000 lidí. Po dobrých zkušenostech z loňské premiéry jsme fanouškům ponechali jednu třetinu váhy hlasu u sportovních kategorií, kde jinak rozhoduje porota,“ okomentovala zástupkyně pořadatele Jana Svobodová.

    4. 12. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • Praha po roce hostila světovou jezdeckou špičku

    Pražská O2 aréna hostila finálový závod parkurového Super Cupu 2019. V Global Champions Prague Playoffs se ve čtyřech soutěžních dnech pražskému publiku představila absolutní špička parkurových jezdců a koní z celého světa. Soutěžilo se o pohár pro nejlepší jezdecké týmy i jednotlivce.

    26. 11. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • Riverside Boulder Contest bavil diváky na náplavce

    Pražská náplavka se v sobotu odpoledne a v podvečer nebývale zaplnila. Důvod? Lezecká stěna na plovoucím pontonu na Vltavě a na ní přední čeští lezci. ČEZ Riverside Boulder Contest - 3. kolo Rock Point Českého poháru v boulderingu ovládli 14. září ve zcela ojedinělé atmosféře Martin Stráník v kategorii mužů a teprve šestnáctiletá Eliška Bulenová v kategorii žen. V neděli své síly změřili i lezci v dětských kategoriích.

    16. 9. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • Krkonoše Amerikou 2019 přilákaly auta, diváky i kulturu

    Již počtvrté si nadšenci amerických křižníků dali dostaveníčko jménem Krkonoše Amerikou ve Vrchlabí, které po dva dny svým kulturním programem bavilo diváky v Holiday Park Liščí farma v blízkosti Vrchlabí, známém to městě především místní automobilkou.

    7. 8. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • Radlická kulturní sportovna na Smíchově zase žije

    Dva a čtvrt roku! Tak dlouho čekali všichni příznivci legendární Radlické kulturní sportovny na pražském Smíchově na její znovuotevření. Dočkají se ve čtvrtek 20. června, kdy ve 21:00 vypukne velkolepá (re)opening party. O hudbu se postarají dobře známí DJ Forrest Pine, DJ Ondrash, DJ Buldog, DJ Akvamen, DJ Fuuse, drinky namíchají barmani z RDLCK crew. Vstup je samozřejmě zdarma.

    18. 6. 2019 | Rubrika: Další zprávy

  • Tatra jede do světa, kampaň na Hithitu byla úspěšná

    Kampaň na Hithitu byla úspěšná a vytyčeného cíle 2 222 222 korun dosáhla před necelým týdnem. Podporovatelé však stále mohou přispívat. Vzhledem k velkému zájmu o účast na expedici, kterou mohou zájemci stále ještě získat výměnou za finanční podporu, navýšili organizátoři velkolepé výpravy nabídku těchto odměn. Konkrétně o účast na cestě z Mongolska do Ruska, z Kyrgyzstánu přes Kazachstán a Altaj až do Novosibirsku či po Jižní Americe z Ushuaia do Santiago de Chile. V tuto chvíli se s Tatrou na část expedice vydá 65 lidí.

    Podívejte se na video TATRA JEDE DO SVĚTA 2

    10. 6. 2019 | Rubrika: Další zprávy


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.