Kam za sportem?

  • Do Mostu se sjede přes 140 historických automobilů a motocyklů

    Fanoušci a obdivovatelé historických vozidel budou mít v Mostě o víkendu 13. a 14. května žně. Místní autodrom hostí v premiéře závody formulí z velkých cen a cestovních aut vyrobených v minulém století, jež budou jezdci prohánět po závodní dráze velkého okruhu. Na diváckém svahu si navíc dají sraz majitelé veteránů, a to jak automobilů, tak motocyklů. Pořadatelům už se jich přihlásilo 141, své miláčky zároveň vystaví a absolvují s nimi po oba víkendové dny i defilé po velkém závodním okruhu. Návštěvníky tak čeká vskutku velkolepá podívaná.

    3. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Hankook 24H CIRCUIT PAUL RICARD již tento týden!

    Zatímco ostatní seriály motoristických závodů sotva začaly, 24H SERIES by Hankook se již blíží do poloviny sezóny 2017. Po zahajovacím závodu sezóny v Dubaji a následujících kolech v Mugellu a na Red Bull Ringu, přichází krásný okruh Paul Ricard v Le Castellet na jihu Francie, který bude ve dnech 5. až 7. května hostit čtvrtý podnik  Hankook 24H CIRCUIT PAUL RICARD. K závodu je přihlášeno 30 týmů s vozy specifikace GT, touring cars a 24H speciály. Na gridu závodu bude zastoupeno nejméně 26 různých národností.

    2. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Sporťáček 2017 je opět tady!

    Hledáte ten správný sport pro vašeho předškoláka nebo školáka? Tak to můžete vyrazit na náborový festival Sporťáček, který se v roce 2017 uskuteční minimálně v sedmi českých městech.

    28. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Jachtařský festival v Praze

    Zveme Vás na první ročník Jachtařského festivalu, který se koná 29. dubna 2017 v Praze na Rašínově nábřeží a na palubě lodi Cargo Gallery! Festival je zaměřený výhradně na jachting ve sportovních klubech!

    27. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Začíná třetí ročník soutěže The Most Challenge

    Už v úterý 25. dubna zve mostecký autodrom motoristické fanoušky na zahájení třetího ročníku soutěže amatérských jezdců The Most Challenge. V soutěži se počítá nejlepší čas na jedno kolo dosažený na velkém závodním okruhu v běžně vyráběném automobilu se sériovými pneumatikami, podmínkou je platná registrační značka vozu. Podrobné informace o soutěži včetně nejbližších vypsaných termínů a časů zájemci najdou zde.

    22. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • OffROAD Maraton opět míří do Janovic

    Druhý závod OffROAD Maratonu se jede v sobotu 22. dubna v Janovicích nad Úhlavou. Do klatovského okresu se vytrvalostní seriál vrací opět po roce. Tamní offroadová trať je oblíbená mezi závodníky terénních motorek, čtyřkolek i aut. Po tradičně nejpočetnějším úvodním klání sezony se opět očekává slušná účast ve všech kategoriích. Motorkáři i čtyřkolkáři absolvují letošní první tříhodinovky. Auta letos poprvé pojedou pět hodin trvající závod.

    20. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Další prestižní MMA turnaj odvysílá O2 TV Sport.

    Již v pátek uvidí diváci O2 TV galavečer OKTAGON 2, který se řadí mezi nejprestižnější MMA turnaje na československé scéně. Tentokrát se vše odehraje v Bratislavě, kde se fanoušci můžou těšit na přímé účastníky loňské reality show O2 TV SPORT OKTAGON. V hlavním souboji večera se představí slovenský šampion Gábor Boráros, který vyzve hvězdného Rolanda Čambala. Exkluzivní přímý přenos startuje od 20.00 hodin na O2 TV Sport.

    6. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup v neděli v Mostě startuje sedmou sezónu

    Klubové závody Carboniacup zahajují již sedmou sezónu na domácím autodromu v Mostě. Vstup pro fanoušky motosportu je opět zdarma.
    Nedávná historie Carbonia cupu naznačila, že se v této sérii rodí nejen mladí talenti okruhových závodů, startují úplní amatéři a začátečníci, staří harcovníci, ale také zde můžeme vidět špičkové závodní náčiní pronajaté do této série velkými závodními týmy, a to nejen z ČR, ale také z Německa, Slovenska, Rakouska, či Polska. A právě sedmý díl Carboniacupu odstartuje na domácí  trati v neděli 9.4.

    5. 4. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Dakarské týmy míří v neděli do Sosnové!

    Už potřetí se v neděli 26. března na závodišti v Sosnové u České Lípy uskuteční setkání fanoušků Rallye Dakar s českými týmy. Chybět nebude ani Martin Macík, náš nejmladší pilot kamionu z týmu Big Shock Racing, který si letos z Dakaru přivezl desáté místo. Martin předvede divákům oba své speciály Liaz. Návštěvníkům akce bude k dispozici jak kamion, se kterým Macík v Jižní Americe závodil v letech 2013 a 2014 jako navigátor Vlasty Vildmana, tak nejnovější model Franta, který bez potíží zdolal letošní extrémní trasu vedoucí z Paraguaye do Argentiny. A chybět nebudou ani doprovodná vozidla, včetně proslulého bydlíku, motorky nebo MINI týmu Big Shock Racing.

    23. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Autoshow tradičně zahájí novou sezonu na autodromu

    Tradiční akcí The Most AUTOSHOW, v pořadí už pátou, zahájí v neděli 16. dubna mostecký autodrom novou sezonu. Hlavní program od 09:00 do 18:00 hodin tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty. Vstup ani parkovné návštěvníci neplatí. Do areálu autodromu se dostanou spodní branou, kde mohou i bez problémů odstavit svůj vůz.

    21. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Sezonu závodů na horských kolech opět odstartuje Primavera

    Domácí sezonu závodů na horských kolech odstartuje tuto sobotu opět Primavera Bike na tratích 60 a 30 km v Hrušovanech nad Jevišovkou. Primavera je vypsána pro registrované i neregistrované jezdce a jezdkyně.

    17. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Na autodromu si dají sraz majitelé a milovníci škodovek

    Mostecký autodrom čeká na konci září invaze vozů značky Škoda. Jejich majitelé s rodinnými příslušníky, přáteli a fanoušky úspěšné tuzemské automobilky se sjedou do areálu autodromu v sobotu 23. září. „Účastníci srazu se mohou těšit na bohatý doprovodný program pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi. Chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny v podobě zážitku z jízdy po dráze,“ láká nejen všechny příznivce škodovek obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek. Účast na srazu je bezplatná, zájemci mohou po jeho skončení v areálu polygonu i přespat.

    17. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • OffROAD Maraton 2017 startuje v Šiklově mlýně

    První závod 18. ročníku OffROAD Maratonu se jede v sobotu 25. března v Šiklově mlýně na Vysočině. Na závodníky terénních aut, motorek a čtyřkolek čeká oblíbená trať s rychlými i náročnějšími úseky, například obávanými pařezy na lesním svahu. Své stroje ladí nejen vítězové automobilových kategorií loňského ročníku RP Interier, Valtr offroad team, KB System offroad team či Lego team Kdyně, ale také čtyřkolkáři a motorkáři v čele s Martinem Miřejovským z Teamu Max 2 a Erikem Mikuláškem z Loras Racing. Ten sice ještě rehabilituje po zranění, ale chce na stroj nasednout co nejdříve. České offroadové tratě „provětrají“ i rallye závodníci Jaroslav Valtr, Josef Macháček, Dušan Randýsek, Rostislav Plný, Rudolf Lhotský a Zdeněk Tůma. Stejně jako v minulých letech proběhne osm závodů na různých místech České republiky. I letos budou absolutně nejlepší motorkář, čtyřkolkář a automobilová posádka nominováni na Intercontinental Rallye, africký závod do Dakaru.

    11. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Noční závod Sellaronda Skimarathon prověří sílu i odhodlání

    Fyzička, výdrž, odhodlání, rychlost, dobrý parťák a čelovka jsou základními požadavky k zvládnutí unikátního závodu Sellaronda Skimarathon. Jeho XXII. ročník startuje 24. března v italské Arabbě a účastníky čeká cesta čtyřmi horskými průsmyky.

    7. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Březnová Classic Show nabídne skutečné klenoty !

    Již několik let mají návštěvníci Classic Show možnost prohlédnout si skutečné klenoty mezi historickými vozidly v České republice. Od svého prvního ročníku v roce 2010 se brněnská Classic Show vypracovala mezi nejrespektovanější výstavy veteránů v České republice. Classic Show klade velký důraz na řemesla spojená s renovací historických vozidel, návštěvníci proto mohou na jednotlivých stáncích obdivovat nejenom podivuhodnost tvarů a barev, ale také řemeslný um a vysokou profesionalitu práce českých renovátorů.

    1. 3. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.