Míčové sporty

  • Přijď na pořádný fotbal!

    americký fotbalI Česká liga amerického fotbalu má svůj „Super Bowl“. A ty na velkolepé show nesmíš chybět! Hra skutečných tvrďáků, chlapů, kteří se nebojí riskovat a udělat pro úspěch týmu opravdu vše – to je AMERICKÝ FOTBAL. Vychutnej si skvělé výkony a strhující boj dvou nejlepších českých týmů. 

    14. 7. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Český tým prošel základní skupinou neporažen

    laxV posledním zápase základní skupiny nás čekalo Polsko, tým, jehož většinu hráčů dobře známe, a který jsme před čtyřmi lety na minulém MS snadno porazili. Letos tomu mohlo být jinak, lidově řečeno, slezli jsme hrobníkovi s lopaty.

    14. 7. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Lakrosová reprezentace na MS zatím vítězí

    lacrosseLetošní lakrosové MS se koná v americkém Denveru (stát Colorado) a účastní se jej 38 zemí. Účastníci jsou rozděleni do dvou úrovní. První tvoři takzvaná modrá skupina (Blue group), do které jsou zařazeny elitní lakrosové země, jmenovitě Anglie, Austrálie, Irokézové, Japonsko, Kanada a USA. Ostatní jsou rozděleni podle výsledků minulého MS do osmi skupin, Česko patří do šedé skupiny (Grey group) spolu s Kostarikou, Polskem a Tureckem. Vítězové skupin se pak utkají o co nejlepší výchozí pozici do závěrečných bojů o umístění.

    13. 7. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Prague Cup 2014

    lacrosseVe dnech 27. až 29. června proběhl v areálu SK Aritma v Praze 6 - Vokovicích proběhl tradiční mezinárodní turnaj v ženském a mužském lakrosu. Ve slušně obsazeném klání se Češi neztratili, i když v mužském turnaji dokázala týmům z USA a Anglie úspěšně odolávat jen naše reprezentace.

    1. 7. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • Pozvánka na lakrosový turnaj Prague Cup 2014

    lacrosseVe dnech 27. až 29. června se v areálu SK Aritma v Praze 6 - Vokovicích koná tradiční mezinárodní turnaj v ženském a mužském lakrosu. Letos bude velmi dobře obsazený a poslouží jako kvalitní test naší mužské reprezentace před odletem na MS do americkáho Denveru. V ženské části budeme mít možnost vidět náš národní tým do 19 let, který vstupuje do posledního roku připravyna MS 2015.

    25. 6. 2014 | Rubrika: Míčové sporty

  • O víkendu byl zahájen 22. ročník NFLL

    Národní fieldlakrosová liga sice kvůli povodním přišla o své páteční zahajovací utkání, ale fanoušci a hráči lakrosu se mohli těšit na víkendové pokračování, na jehož programu přírodní živel nic nezměnil.

    laxZahájení již 22. ročníku nejvyšší fieldlakrosové soutěže v České republice tak zařídilo vloni třetí Jižní Město proti čtvrté Slavii Praha. Jižní Město od úvodních sekund utkání nenechalo nikoho na pochybách, kam letos míří, a po úvodní desetiminutovce vedlo nad nekompletní a zakřiknutě působící Slavií už 4:1, aby do první přestávky zvýšilo své vedení až na 7:2. Slavia se v téměř tropickém počasí nezmohla na žádný velký odpor, a tak soupeřem hráčů z jižní části Prahy mohli být jen oni sami. Ještě do poloviny na hřišti dominovali a sešívaným odskočili na 11:3. Ve druhé části hry ovšem z jejich hry vyprchalo nadšení. Slavia sice dokázala vyhrát miniutkání ve třetí čtvrtině 2:3, ale na celkovém dojmu z jejího vystoupení a hlavně výsledku utkání to nic nezměnilo.

    12. 6. 2013 | Rubrika: Míčové sporty

  • Halové mistrovství v americkém fotbalu

    Halové mistrovství v americkém fotbalu

     

     

     

     

     

     

     

     

    Halové mistrovství 2012 v americkém fotbalu se uskuteční již tuto sobotu ve Sportovní hale Club Hotelu Průhonice. Hlavní část programu je naplánována od 16:20 (počínaje posledními zápasy ve skupinách), hlediště je však k dispozici samozřejmě od samotného začátku turnaje.
    Diváci jsou zváni na skvělou show a zábavu, ale  v bezprostřední blízkosti haly jsou omezené možnosti parkování.  Vstupné nebude vybíráno nebo bude dobrovolné.

    12. 12. 2012 | Rubrika: Míčové sporty | Komentářů: 0

  • TJ Malešice klubovými Mistry Evropy

    ilustrační fotoO víkendu 8. a 9. září se v Praze, bez větší publicity, uskutečnil turnaj mužského a ženského klubového Mistrovství Evropy ELF Ken Galluccio Cup, tedy turnaj Evropských mistrů ve field lacrosse. 

    18. 9. 2012 | Rubrika: Míčové sporty

  • Prague Black Hawks znovu vítězí v Czech Bowl

    Black Hawks si vítězstvím nad Prague Pantnter zajistili druhý mistrovský titul řadě. Mimořádně vyrovnaný zápas nakonec rozhodlo nepotvrzení jednoho pantherského touchdownu. Oba týmy střídaně skórovali a Panthers měli v závěru obrovskou šanci strhnout vedení na svoji stranu, ale Jakub Woleský minutu a půl z lehké pozice netrefil field goal. Black Hawks se mohli spolehnout na skvělého Andre Whyta, autora tří touchdownů, který byl vyhlášen MVP zápasu. Hned dvakrát skóroval  Jan Dundáček z Panthersa a jen dva yardy mu chyběly ke stovce. Výborní byli oba quarterbaci, pantherský Justin Walz a Ferni Garza z Black Hawks. 

    30. 7. 2012 | Rubrika: Míčové sporty


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.