Další zprávy

  • Kdo přiveze olympijskou medaili?

    Letních olympijských her v Rio de Janeiru se letos zúčastní na 10 tisíc reprezentantů z celého světa, mezi nimi 105 Čechů. Nejvíce z nich se představí v atletických disciplínách, které se zároveň těší největší oblibě u českých diváků. Většina z nich věří v medaili oštěpařky Barbory Špotákové, ukázal průzkum GfK pro společnost ČEZ, která je generálním partnerem Českého olympijského týmu.

    3. 8. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Po oválu autodromu kroužilo 300 cyklistů

    mostelký závodní okruh mosteckého autodromu ožil v úterý večer netradičními stroji. Místo jezdců v kokpitech výkonných speciálů či za řídítky silných a rychlých motocyklů zaplnilo ovál 296 účastníků 4. ročníku cyklo handy maratonu v doprovodu příbuzných, přátel a známých. Každý z dvaačtyřiceti čtyř až osmičlenných smíšených týmů zdravých a handicapovaných cyklistů čekala časovka v podobě jednoho kola po dráze, tedy ujetí 4,212 kilometru. Most byl druhou zastávkou maratonu v Ústeckém kraji, ještě předtím musely týmy povinně projet Litoměřicemi. Vytrvalostní závod odstartoval ve stejný den po poledni z Pražského hradu.

    3. 8. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Stáhněte si nové číslo Zpravodaje

    ZpravodajVychází druhé číslo Zpravodaje Sdružení sportovních svazů České republiky v letošním roce. Jeho prostřednictvím se opět dozvíte informace o činnosti a hlavních aktivitách sdružení, které je s aktuálním počtem přes 620 000 členů druhou největší sportovní organizací v zemi.

    13. 7. 2016 | Rubrika: Další zprávy


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.