Další zprávy

  • Jak se fotí Red Bull Air Race

    Závody Red Bull Air Race nejsou náročné jen pro piloty a jejich týmy. Jsou náročné i pro fotografy, jejichž cílem jsou perfektní reportážní a sportovní úlovky. Své o tom rozhodně víme s Martinem. Společně jsme v loňském roce na vlastní kůži zažili fotografování celkem tří závodů. První zastávkou byl dubnový Spielberg, poté červencová Budapešť a na závěr zářijový Lausitz. Martin si pro zpestření ještě přidal zastávku v japonské Chibě během června. V čem tedy spočívají naše přípravy, ale i samotný třídenní fotografický maraton?

    8. 2. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Na mosteckém autodromu se prohánělo psí spřežení a běžkaři

    Po celé úterý přijížděli lidé do areálu mosteckého autodromu. Využili jedinečné možnosti zdolat zasněžený velký závodní okruh pěšky či na běžkách. Řadu z nich také přilákalo psí spřežení musherky Soni Svobodové z Cínovce na Teplicku. Tažena na saních svými čtyřmi kříženci severských plemen zdolala dráhu hned dvakrát. Zasloužené pozornosti motoristických fanoušků se těšila zastávka účastníků mezinárodní dálkové rally veteránských vozidel The Winter Trial, kteří si to dopoledne rozdali v testu pravidelnosti na malém závodním okruhu na polygonu. Mnozí návštěvníci si nenechali ujít žádnou z nabízených podívaných.

    24. 1. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Plochy polygonu prověřily novou dodávku Iveco.

    Na výcvikových plochách polygonu testovali v závěru minulého roku nový dodávkový vůz Iveco Daily Euro 6 zkušení instruktoři společnosti AUTODROM MOST. Spolupráce s automobilkami je podle generálního ředitele společnosti Jiřího Voloveckého přínosná a prospěšná pro obě strany.

    12. 1. 2017 | Rubrika: Další zprávy

  • Mika Häkkinen dorazí do Prahy

    HakkinenUž po čtyřicáté se fanoušci motoristického sportu dozvědí výsledky ankety Zlatý volant, vybírající nejlepší tuzemské automobilové jezdce uplynulé sezony. Exkluzivním hostem jubilejního Zlatého večera motoristického sportu, který se uskuteční ve čtvrtek 15. prosince od 19:30 hodin v Paláci Žofín na pražském Slovanském ostrově, bude dvojnásobný mistr světa F1 Mika Häkkinen.

    12. 12. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Autodrom se seriálem Octavia Cup na veletrhu v Essenu

    EssenSpolečnost AUTODROM MOST představuje v těchto dnech své služby a produkty návštěvníkům jedné z nejprestižnějších evropských motoristických přehlídek Essen Motor Show. Stejně jako v loňském roce autodrom spolupracuje při prezentaci ve společném stánku na věhlasném německém veletrhu s okruhovým seriálem Octavia Cup, který má letos za sebou obnovenou premiéru a nyní se intenzivně připravuje na další ročník.

    1. 12. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Gerhard Ittner získal ocenění Autoklubu ČR

    IttnerBývalý sportovní ředitel mosteckého autodromu Gerhard Ittner se dočkal ocenění za dlouholetou práci v oblasti motoristického sportu. Z rukou prezidenta Autoklubu ČR (AČR) převzal odznak Granátový lev. „Odznak je celý ze zlata a Prezídium Autoklubu ČR jej uděluje jako nejvyšší možné poděkování při valné hromadě, která se koná každé čtyři roky,“ vysvětlila Klára Sobotková z mediální sekce AČR.

    30. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Mostecký autodrom nabízí originální vánoční dárek.

    Autodrom MostSpolečnost AUTODROM MOST má inspiraci pro nadcházející vánoční období. Nabízí originální vouchery, jimiž lze mile překvapit pod stromečkem své blízké, přátele či zákazníky. Kromě v zimě více než praktického dárku – kvalitních teplých závodních ponožek ve třech barevných a designových provedeních – totiž poukazy obsahují i přímý nebo zprostředkovaný motoristický zážitek na závodní dráze a plochách pro výcvik bezpečné jízdy autodromu.

    22. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • K týmu e-sportfoto.cz se připojila nová fotografka

    foto: K. PavlíčkováNovou posilou redakčního týmu je fotografka Kateřina Pavlíčková

    17. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Projekt Jedu na dřeň se pyšní zlatou EFFIE AWARDS

    jedu na dřeňAsociace komunikačních agentur (AKA) ocenila v soutěži o nejefektivnější reklamu pod názvem EFFIE AWARDS projekt Jedu na dřeň, jehož cílem je pomoci zachránit životy co nejvíce pacientů trpících chorobami krvetvorby. Porota v kategorii Sociální, ekologický, zdravotní a kulturní marketing udělila kampani z dílny zlínské reklamní agentury Reklamní inženýři první místo. Premiéru měla v loňském roce mezi diváky Barum Czech Rally Zlín. Letos se do kampaně zapojili také návštěvníci evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix 2016, který hostil o víkendu 3. a 4. září mostecký autodrom.

    17. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • První protihlukové stěny na Autodromu v Mostě budou na jaře

    autodrom MostSpolečnost AUTODROM MOST se intenzivně zabývá veškerými procesy, jež jsou zapotřebí k zahájení prací na vybudování první protihlukové stěny ve stejnojmenném areálu. „V nejbližším období zažádáme o stavební povolení. Pokud se nám ho podaří získat do konce ledna, začneme stěnu stavět v květnu. Nyní už vybíráme projektanta,“ uvedl generální ředitel společnosti Jiří Volovecký.

    11. 11. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Šimková a Konečný mistry ČR v lezení na obtížnost

    MČR v lezení na obtížnostO víkendu proběhlo v NC Metropole Zličín FTIME Mistrovství České republiky v lezení na obtížnost. Závod o titul nejlepšího lezce a lezkyně se konal poprvé mimo obvyklé prostředí lezeckých center. V průběhu víkendu tak tisíce návštěvníků NC Metropole Zličín viděly ty nejlepší české lezce.

    27. 10. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Kritici autodromu souhlasili v minulosti za peněžitou kompenzaci

    VoloveckýSpolečnost AUTODROM MOST má k dispozici smlouvy o odškodnění z roku 2005, které usvědčují některé ze současných ostrých kritiků provozu autodromu z toho, že v minulosti souhlasili za úplatu s rozšířením areálu. Tito majitelé domů v sousedství autodromu se smluvně zavázali, že proti společnosti, která jej provozuje, nebudou negativně vystupovat. Za to od bývalého vlastníka areálu dostali peněžitou kompenzaci v řádu statisíců. Jak se však nyní ukazuje, podmínky smlouvy někteří z nich porušují.

    17. 10. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Řidiči záchranky absolvují v Mostě kurzy bezpečné jízdy

    sanitaTam, kde my ostatní točíme bezradně volantem, nebo raději svým vozem ani nevjedeme, řidič sanitního vozu musí sebevědomě, beze strachu, ale bezpečně projet. Jeho úkol je jasný – dopravit co nejrychleji k pacientovi lékaře a záchranáře a zraněné po ošetření dovézt do zdravotnického zařízení. V tomto souboji o minuty, které mnohdy rozhodují o životě a smrti, je role řidiče sanitky zcela zásadní.

    4. 10. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Slavia Praha obhájila vítězství na E.ON Junior Cupu

    fotbal SlaviaDvanáctý ročník fotbalového turnaje E.ON Junior Cup určeného hráčům do 10 let vyhrál tým SK Slavia Praha. Ten v dramatickém finále zdolal Borussii Dortmund 3:2 po penaltovém rozstřelu.

    6. 9. 2016 | Rubrika: Další zprávy

  • Úspěch českých pilotů na německém Lausitzringu

    Red Bull Air RacePoslední evropský díl ze série závodů Red Bull Air Race se konal na německém Lausitzringu o prvním zářijovém víkendu. Pro české piloty znamenal tento závod nejen velmi příjemné chvíle v podobě báječné atmosféry, o kterou se zasloužili čeští fanouškové, ale i neočekávané chvíle plné zvratů, a to především v případě účinkování Martina Šonky.
    >> Velká fotogalerie Martiny Burianové >>

    6. 9. 2016 | Rubrika: Další zprávy


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.