Golf

  • MARTIN STRAKA - Skvělý hokejista, dobrým golfistou.

    StrakaJe skvělým hokejistou, po 15 létech v zámoří se vrátil do domácí hokejové extraligy a stal se majitelem plzeňského klubu. Zároveň je stále ještě aktivním hokejistou, který by mohl reprezentovat, tedy pokud by o to měl zájem.  Martin Straka je ale především vášnivým golfistou, tento sport totiž provozuje už téměř 15 let.  My jsme ho potkali při hře v Golf resortu Darovanský dvůr a tamtéž nám také poskytl rozhovor. 

    10. 4. 2014 | Rubrika: Golf

  • D+D REAL Czech Challenge Open 2013

    D+D REAL Czech Challenge Open 2013Turnaj D+D REAL Czech Challenge Open 2013 se konal ve dnech 6. až 9.6. na hřišti Golf&Spa Kunětická Hora. V ideálním golfovém počasí do turnaje nastoupilo 156 hráčů. A hned první den jich 94 zahrálo par či lepší výsledek. Druhé kolo rozhodlo o tom, kdo projde cutem a kdo bude odjíždět domů. A mezi těmi šťastnějšími, kteří nastoupí v následujících kolech, je i trojice Čechů. Shodou okolností všichni tři startovali na pozvání promotéra – společnosti RELMOST. Byli to Ondřej Lieser, Lukáš Tintěra a Stanislav Matuš.

    12. 6. 2013 | Rubrika: Golf

  • MCDOWELL TRIUMFOVAL NA VOLVO WORLD MATCH PLAY CHAMPIONSHIP

    Graeme McDowellJak se očekávalo, ve finále 48. turnajeVolvo World Match Play Championship na překrásném hřišti Thracian Cliffs ukázali jeho účastníci, Greame McDowell a Thongchai Jaidee, to nejlepší ze svého umění v krátké hře. A to už od první jamky, kde Jaidee skončil v bunkeru a nádherným up-and-downem zpět na green dokázal získat polovinu poté, co McDowell zahrál par.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Golf

  • Čas na golf teprve přijde

    KřížekNad golfovým hřištěm v Darovanském Dvoře krásně zasvítilo slunce. Neklamná známka toho, že jaro už je opravdu nadosah. Kovaný golfista sice hraje i na sněhu, co si budeme povídat, ale že by to byla nějaká zábava, to se říct nedá. Člověk si to prostě tak nějak nevychutná, to teplo chybí a pokud máte jiný názor, jste tak trochu extrémisté. Tedy, abych nikoho neurazil…v tom dobrém slova smyslu. Do skupiny extrémistů nepochybně patří jachtař David Křížek, který si tu a tam sám přeplave nějaký oceán a to na lodi, která je dle mého skromného názoru, vhodná tak na menší jezero. Já jsem ho zastihl právě na hřišti v Darovanském dvoře, kde si dal, první letošní hru.

    19. 3. 2013 | Rubrika: Golf

  • Golfový relax judisty Krpálka

    KrpálekLukáš Krpálek je s výškou 198 centimetrů a váhou 100 kilogramů přímo předurčen k boji. Dostatečně toho využívá při své profesionální kariéře judisty a dlužno říct, že se mu práce opravdu daří. Úspěchy, které dosud zaznamenal, jsou toho důkazem a právem můžeme tvrdit, že patří k našim nejtalentovanějším judistům. Na konci léta byl na soustředění v Resortu Darovanský dvůr u Plzně a při té příležitosti se rozhodl vyzkoušet také golf. Jak už to tak bývá, tak po prvních neúspěšných úderech se mu dostal pod kůži. Jestli bude ve svém snažení pokračovat? Tak to už je tématem následujícího rozhovoru.

    23. 1. 2013 | Rubrika: Golf


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.