Zimní sporty

  • Lední hokej - Mistrovství republiky výběrů krajů

    Ve dnech 29. až 31.1. se v Plzni konalo Mistrovství republiky krajských výběrů v ledním hokeji. Účastnili se hráči narození v letech 1998 a 1999. Tohoto prestižního turnaje se v plzeňské Kooperativa Areně zůčastnilo všech 14 krajský výběrů. Letošní mistrovský titul získali chlapci z Prahy, kteří vyhráli všechny své zápasy včetně finále proti výběru Ústeckého kraje. Na třetím místě se umístili mladí hokejisté z kraje Vysočina, kteří v utkání o 3. místo porazili výběr Středočeského kraje.

    6. 2. 2013 | Rubrika: Zimní sporty

  • Ve Vítkovicích vyhrál Dušan Kožíšek

    MašekVelkolepá sprinterská exhibice, ale také boj sportovních osobností - RWE City Cross Sprint, proběhl 26. ledna 2013 v Ostravě, Dolních Vítkovicích. V mrazivých teplotách, ale skvělé divácké atmosféře dokreslené industriálním, pro sportovní klání trochu netypickým, prostředím vítkovických vysokých pecí proběhly celkem 4 závody.

    27. 1. 2013 | Rubrika: Zimní sporty

  • Kometa Brno představila nové logo

    BrnoVelkým překvapením, na které Kometa před 1. domácím utkáním nabudila spousty fanoušků, nebylo nic menšího než představení nového generálního partnera. Od začátku extraligové sezóny 2012/2013 se jím stává brněnský pivovar Starobrno. Vzájemná spolupráce dvou tradičních a úspěšných brněnských značek byla podepsána na dobu tří sezón. Podrobnosti týkající se podpisu smlouvy nebo nového loga prozradil majitel Komety Libor Zábranský.

    18. 9. 2012 | Rubrika: Zimní sporty


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.