Motorsport - motocykly

  • Motocyklista Lukáš Kvapil chce startovat na Rallye Dakar.

    KvapilPředstavujeme nečekané spojení člena Dukly Praha v barvách týmu KM Racing. Pódiové umístění poručíka Vojenské policie Lukáše Kvapila na dubnovém podniku Baja Drawsko Pomorskie v kategorii motocyklů potvrdilo Lukášovy kvality. „Jednalo se o jeho první ostré vystoupení v týmu KM Racing a zároveň šlo o premiérový start v Mistrovství FIA Zóny Střední Evropa Off-Road Rally. Na konci cesty by mohla být účast v Rallye Dakar,“ říká Pavel Kubíček z KM Racing.

    13. 5. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Mistrovství České republiky v biketrialu 2015

    Již tuto sobotu 25.dubna 2015 odstartuje seriál ČMF Mistrovství ČR v biketrialu 2015. Česká motocyklová federace je nositelem národní sportovní autority pro tento sport v ČR a tak i převzala záštitu nad celým seriálem 2015.
    Jak již tradičně zahájí celý seriál závod v areálu technických sportů v Brně - Kníničkách. Pro letošní rok je připraveno devět závodů, které se pojedou jako seriál.

    24. 4. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Ježek vybojoval první podium v sezoně

    JežekČeský motocyklový závodník Ondřej Ježek z týmu TripleM by Barni Racing Ducati má po závodním víkendu důvod k velké radosti. Ve druhém podniku sezony vybojoval na okruhu v nizozemském Assenu skvělé třetí místo a v průběžném pořadí Světového poháru Superstock 1000 mu rovněž patří třetí pozice.

    23. 4. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Ondřej Ježek začal sezonu pátým místem

    O. JežekPrvní závod sezony ve Světovém poháru Superstock 1000 má za sebou český motocyklový závodník Ondřej Ježek z týmu TripleM by Barni Racing Ducati. Ve Španělsku na okruhu v Aragonu vybojoval páté místo, ze kterého také startoval. Tento výsledek se ale nerodil lehce.

    15. 4. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Motocyklový závodník Ondřej Ježek startuje cestu za titulem

    ilustračníČeský motocyklový závodník Ondřej Ježek z týmu TripleM by Barni Racing bude i v letošní sezoně bojovat ve Světovém poháru Superstock 1000. A cíl je jasný. Získat titul. První závod ho čeká už v neděli 12. dubna na okruhu Motorland Aragon na východu Španělska.

    9. 4. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Ondřej Ježek týden trénoval s Carlosem Checou

    jezekCarlos Checa je ikonou motocyklového sportu a v roce 2011 se stal mistrem světa Superbiků. Ve svých dvaačtyřiceti letech má pořád energie a hlavně zkušeností na rozdávání. A Ondřej Ježek měl tu čest s tímto výjimečným mužem strávit tréninkový týden.

    26. 3. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • THE BATTLE OF THE KINGS

    HarleyHarley-Davidson představil na probíhajícím veletrhu Motosalon 2015 v PVA EXPO Letňany dealerské přestavby motocyklu H-D Street 750 a zároveň vyhlásil soutěž o nejlepší custom bike. Soutěž s názvem The Battle of the Kings je určena pro všechna evropská dealerství americké legendy, jejichž stavitelé mohou ukázat veřejnosti svou kreativitu a dovednosti v customizaci motocyklů. „Vlastní soutěž, která vyvrcholí v červnu, bude mít dvě kola. První etapa proběhne v rámci regionu střední a východní Evropy a vítěz se pak ve druhé etapě utká s ostatní národními šampióny,“ vysvětluje princip soutěže Martin Heřmanský, Country Manager H-D pro CEE. Vítězná přestavba získá prestižní ocenění Wheels & Waves na červnovém vyhlášení ve francouzském Biarritzu. 

    6. 3. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Martinice a Dobřany zvou na další závody v motoskijöringu

    motoskijoringTento víkend se pojedou další 2 závody Mistrovství ČR v motoskijöringu „ORION – SHIVA KTM Cup 2015“. V sobotu 14.2.2015 v Martinicích v Krkonoších a v neděli 15.2.2015 v Dobřanech v Orlických horách. Při obou závodech se pojede i Orlický pohár. Díky lepším sněhovým podmínkám se již minulý týden podařilo odjet první dva závody letošního seriálu Mistrovství republiky.

    13. 2. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Motoskijöring ruší další závody...

    ilustračníPodle motoristického kalendáře byly na tento víkend naplánovány 2 závody MČR v motoskijöringu „ORION-SHIVA KTM CUP 2015“. Závody se měly jet v sobotu 31.1.2015 v Letohradě a v neděli 1.2.2015 v Martinicích v Krkonoších.

    29. 1. 2015 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Ondřej Ježek bude jedničkou týmu TripleM by Barni Racing Ducati

    O. JežekČeský motocyklový závodník Ondřej Ježek bude v následující sezoně jezdit v nově vzniklém týmu TripleM by Barni Racing v šampionátu Superstock 1000. V této kategorii to pro něj bude již šestá sezona a jako týmová jednička by rád na Ducati navázal na titul svého dnes již bývalého kolegy Leandra Mercada.

    17. 12. 2014 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • FMX Gladiator Games

    Již tuto sobotu se pražská O2 aréna promění ve staré římské koloseum. Jedna z nejlepších světových FMX akcí pokračuje 14. ročníkem ve velkém stylu. V 19:00 vypukne velký freestyle motokrosový nářez v podobě FMX Gladiator Games. Tato akce do Prahy vždy přinášela jen to nejlepší co extrémní sporty nabízí a letos tomu nebude jinak. Sněžný skútr, motorky a skok autem, na to vše se můžete těšit.

    28. 11. 2014 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Legendární trofej Zlatá Přilba vyjede letos od AFI paláce

    Zlatí PřilbaJiž tuto nedělí 5. října po poledni se koná 66. ročník nejstaršího plochodrážního závodu na světě Zlatá přilba města Pardubic. Mezi 10. a 11. hodinou se před AFI Palácem shromáždí čestný doprovod složený z trojice historických automobilů s krásnými dívkami za volantem následovaná 12 motocykly Jawa a desítkami fanoušků na vlastních strojích. Tento průvod poveze trofej podle tradice přímo z klenotnictví, které ji vyrobilo, až na plochodrážní stadion do Svítkova.

    3. 10. 2014 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW se představí už tuto v sobotu !

    supermoto

    Závod OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW PŘESUNUT NA SOBOTU   20. ZÁŘÍ 2014!!!!

    Vzhledem k dosavadnímu špatnému počasí a hlavně s přihlédnutím k bezpečnosti jezdců a úspěšnosti celé akce se pořadatel agentura Forsage ve spolupráci s nákupním a zábavním centrem Olympia Brno dohodli na přesunutí termínu závodu na příští sobotu 20.9.2014. 

    Tradiční „Olympia supermoto night show“ v netradičním zářijovém termínu, to je velké sportovní i adrenalinové lákadlo nejen pro návštěvníky Obchodního centra Olympia, ale především pro motocyklové fanoušky. V sobotu 13. září se znovu v bezprostřední blízkosti Olympie představí nejlepší čeští jezdci supermota, které doplní i účastníci ze Slovenska, Maďarska, Rakouska i Polska. Supermotárdové hvězdy budou střídat jezdci se čtyřkolkami, připravena je exhibice motokaskadérů s freestyle motokrosovým představením Petra Kuchaře a také dvě vystoupení hardrockové skupiny Stejšn. Vstup na akci je zdarma.

    10. 9. 2014 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • Radvanicemi profičí motorky i sajdkáry!

    motoMotorističtí fanoušci z Ostravy a okolí si již tento víkend, 12. – 13. července, přijdou na své! V Ostravě-Radvanicích proběhne 6. ročník mezinárodních závodů silničních motocyklů a sajdkár, a to na přírodním okruhu Františka Bartoše, dlouhém 3,5 km. V sobotu od 9 do 19 hodin proběhnou na trati tréninky motocyklů a sajdkár v sedmi kubaturách od 125 do 800 ccm. Samotný závod bude odstartován v neděli v deset hodin dopoledne. Mezi soutěžícími budou motocykloví jezdci z celé republiky, ale i závodníci z Rakouska, Německa, Švédska, Francie, Austrálie, Slovenska a dalších zemí. Chybět nebude ani účastník Tourist Trophy na ostrově Man Michal Dokoupil, dále vicemistr světa z roku 1979 v kategorii historických motocyklů švýcarský jezdec Rolf Blatter a dokonce i několik žen. Závody všech tříd budou parádní podívanou, třešničkou na dortu však zcela jistě bude finále mistrovství ČR Supermono do 800 ccm, které začne v neděli v 16. 30 hodin.

    11. 7. 2014 | Rubrika: Motorsport - motocykly

  • NEJLEPŠÍ HELMA JE INSPIROVÁNA F. ŠŤASTNÝM

    ŠťastnýVojtěch Staniš z Ostravy a Josef Sedláček ze Švábenic u Vyškova navrhli nejlepší helmy v soutěži Birell Helma. Rozhodli tak návštěvníci Velké ceny ČR v Brně společně s uživateli facebooku. Oba autoři získali shodný počet 890 hlasů, a tak se mohou těšit na helmu vyvedenou v jejich designu. Ze dvou vítězů vybrala výkonná ředitelka brněnského okruhu Ivana Ulmanová helmu Vojtěcha Staniše, která bude vystavena v restauraci Birell Paddock na Masarykově okruhu. Zaujala ji inspirace designu českou motocyklovou legendou Františkem Šťastným.

    30. 8. 2013 | Rubrika: Motorsport - motocykly


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.