Běžecké závody

  • Přípravy na Deset mil Brnem finišují!

    Už jen necelé dva týdny zbývají do jedinečného závodu se startem a cílem v centru Brna. A už teď mají organizátoři jasno – první ročník přiláká na devět stovek běžců. „V tuto chvíli je přihlášeno téměř 800 běžců. Budeme samozřejmě připraveni i na ty, kteří se budou chtít zaregistrovat až na místě. K dispozici pro ně bude ještě 200 startovních čísel,“ uvádí Aleš Čtvrtníček z organizačního týmu.

    16. 9. 2014 | Rubrika: Běžecké závody

  • Birell Grand Prix Praha přinese osvěžující zážitek

    maratonVečerní běh Prahou Grand Prix Praha má v letošním roce nového hlavního partnera. Je jím nealko pivo Birell, ideální nápoj pro lidi vyznávající aktivní životní styl. Nový hlavní partner chystá pro účastníky závodu hned několik zážitků. Pro běžce připravil unikátní foto aplikaci. Profesionální fotografové pořídí v průběhu závodu fotku závodníka, která se okamžitě zobrazí na jeho osobním facebookovém profilu. Zařídí to speciální kód, který bude mít každé startovní číslo. V prodeji bude i limitovaná edice pamětních sklenic Birell s podpisem Patricka Makau. Výtěžek poputuje na podporu běžeckých nadějí zařazených do skupiny Czech Marathon Hopes.

    6. 9. 2014 | Rubrika: Běžecké závody

  • Barvám neutečeš – Praha se připravuje na běžeckou akci

    barvyTakový závod Praha ještě nezažila. V sobotu 13. září se v Praze uskuteční první ročník zábavného rodinného běhu Barvám neutečeš. Na trasu dlouhou 5 kilometrů vyběhnou všichni registrovaní běžci v bílém.  Na každém kilometru trasy budou tzv. sypači, kteří budou házet syté duhové práškové barvy. Jestliže jste na začátku závodu byli bílí, tak na konci závodu budete hrát všemi barvami. Každý, kdo doběhne, dojde anebo se doplazí do cíle, se stane vítězem. 

    19. 8. 2014 | Rubrika: Běžecké závody

  • V LEDNU NA BĚŽKÁCH, V ZÁŘÍ PO SVÝCH!

    jizerská 50V lednu na běžkách, v září po svých! Také milujete jedinečnost a atmosféru vrcholu zimních dálkových běhů, kterým beze sporu již po více než 40 let je Jizerská 50? Přijde Vám škoda, že běžky můžete ze sklepů díky českým klimatickým podmínkám vytáhnout jen na pár týdnů v roce? Právě pro Vás organizátoři připravili letní přípravu v podobě nové disciplíny. Dne 13. září se z Bedřichova v Jizerských horách uskuteční běžecké závody na 23 a 10 kilometrů po stopách tradiční zimní části - Jizerská 50 RUN.

    24. 7. 2014 | Rubrika: Běžecké závody


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.